Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@Zkai píše:
To se mi stávalo jako bezdětné. A včera jak pršelo cely den, tak jsem taky nevěděla kam už kluka zavřít a přemýšlela, ze pojedeme do práce.
Mel by sis otevřít některou ze svých oblíbených lahvi a pověnovat se např. domácím pracím. Nebo poklidit ve sklepě.
Už jsem vypral a dobré dvě hodiny z lehka ucucávám červené víno
Tak na zdraví děvčata ![]()
@Anna766 píše:
Tamče teprve do školy starší půjde ne,jestli se nemýlím?
Ja v nich mám hokej, nesoustredim se. Vim, ze byla na zapise, ale myslela jsem, ze s mladším. Buhvi, jestli ma vůbec jen dva ![]()
@Zkai píše:
Ja v nich mám hokej, nesoustredim se. Vim, ze byla na zapise, ale myslela jsem, ze s mladším. Buhvi, jestli ma vůbec jen dva
Má dva
Viktora a Richarda? ![]()
@Anna766 píše:
Má dvaViktora a Richarda?
Ty víš i jména?! No já fakt nedavam pozor.
@Prof. Farnsworth píše:
Už jsem vypral a dobré dvě hodiny z lehka ucucávám červené vínoTak na zdraví děvčata
Na tvoje ![]()
@Anna766 píše:
Má dvaViktora a Richarda?
Promiň, ale když slyším nebo čtu jméno Viktor, napadne mě Viktorrrrr Hujerrrr pane prrrrofesorrre ![]()
@Zkai píše:
Teď si nejsem jistá jestli to vím dobře ![]()
Tamtamooooooo haaloooo @Tamtama
@Prof. Farnsworth píše:
Už jsem vypral a dobré dvě hodiny z lehka ucucávám červené vínoTak na zdraví děvčata
No, tak ted ten sklep. Já mám Bráník, sice nic moc, ale z akce chutná dobře. Mám furt žížeň.
@Zkai píše:
Má na to zvláštní sešit (jako Hujerrrr na sběr) ![]()
@Prof. Farnsworth píše:
Promiň, ale když slyším nebo čtu jméno Viktor, napadne mě Viktorrrrr Hujerrrr pane prrrrofesorrre
@Prof. Farnsworth píše:
Promiň, ale když slyším nebo čtu jméno Viktor, napadne mě Viktorrrrr Hujerrrr pane prrrrofesorrre
Ve mě to zas evokuje Viktorka Žižkov.
@Zkai píše:
No, tak ted ten sklep. Já mám Bráník, sice nic moc, ale z akce chutná dobře. Mám furt žížeň.
Studený pivo bych si dal dnes víc než víno. Akorát doma bylo jen víno, a po pivu musím v noci vstávat a odbíhat na wc…
@Prof. Farnsworth píše:
Má na to zvláštní sešit (jako Hujerrrr na sběr)
Omyl.Mám paměť!!!
@Anna766 píše:
Omyl.Mám paměť!!!
Já si všehno cpu do telefonu/počítače. Pamatuju si zásadně jen nepotřebné věci, jako třeba celé pasáže z Cimrmanů, jména německých generálů, komunistických diktátorů apod. Horší je, že si kolikrát nemůžu vybavit jména kolegů.
@Prof. Farnsworth píše:
Já si všehno cpu do telefonu/počítače. Pamatuju si zásadně jen nepotřebné věci, jako třeba celé pasáže z Cimrmanů, jména německých generálů, komunistických diktátorů apod. Horší je, že si kolikrát nemůžu vybavit jména kolegů.
Taky si pamatuju hovadiny.Jako třeba że latinsky se rajčata řeknou Lycopersicum esculentum a v překladu to znamená vlčí broskev.