Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@mrav píše:
Ty znáš mého otce?Nesnáší teplé mléko. A neber všechno, co je napsáno v příručce doslova. Nebo se z toho zblázníš, jako já z icemana a ludmily. Ale vítězství mi už nikdo nevezme.
Jen Anička mi šlape na paty, ale mám o 1000 příspěvků víc.
![]()
![]()
Jses magor, ale na nejvyšším místě ![]()
@vertunka píše:
Gratulka![]()
Akorát nevím k čemu ti to jako je? Jako, že až budeš hledat ženskou, že ji oslnis tím, že jsi v červnu 2018 měl nejvíc příspěvku na ecku?
![]()
Ne. Jen jsem dohnal Detsu z loňského prosince. Po osmi měsících účinkování zlato? Akorát vím, že to bude čím dál tím víc těžší. Vím,že takových komet tu bylo víc. Stálice jen jedna. ![]()
@vertunka píše:
Lidičky já asi dneska neusnu z toho zítřka. Já se strašně bojím. To bude peklo
Nebooooj, tam maji praxi a bude to rychlovka. Ještě dostanete diplom statečného pacienta ![]()
@Zkai píše:
Jses magor, ale na nejvyšším místě
No, já si furt říkám, jestli bych nemohl mít dvojnásobek toho, co Anička. Ale to se mi furt nedaří.
![]()
@mrav píše:
No, já si furt říkám, jestli bych nemohl mít dvojnásobek toho, co Anička. Ale to se mi furt nedaří.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Počkej, ve výsledcích za minuléj měsíc si mel 2× víc než Anička a ta byla pod tebou, takže to vypadalo jako ze - ty, dlouho nic...... Pak Anička a hned po ni par dalších co se snažili
@mrav píše:
Ne. Jen jsem dohnal Detsu z loňského prosince. Po osmi měsících účinkování zlato? Akorát vím, že to bude čím dál tím víc těžší. Vím,že takových komet tu bylo víc. Stálice jen jedna.
Blázen
Akorát teda ti musím říct, že ty to vyloženě honíš na blbostech typu písničky a nebo to jídlo. Aničku i Detsu potkavam v hodně diskuzích a maji konstruktivní rady a návrhy
takže máš co zlepšovat
@Detsa píše:
A to jsem to ani nechtěl. Myslím, že jsem neměl ani moc příspěvků. Jen v té době nikdo moc nepsal. Najednou mi někdo psal, že jsem první říkám co… ale výhru jsem nechal přeposlat jedné ženě, co nedostala od svého muže dárek k vánocům
. Mi ji bylo líto
.
Hele, každé ráno sleduju tabulku. Jednu dobu jsi měl na bronz, pak jsi zmizel. Co se děje? Že by nový objev?
![]()
@mrav píše:
Hele, každé ráno sleduju tabulku. Jednu dobu jsi měl na bronz, pak jsi zmizel. Co se děje? Že by nový objev?![]()
Prej každé ráno sleduji tabulku
ty nemáš co jiného na práci??? ![]()
@Zkai píše:
Jses magor, ale na nejvyšším místě
A to se vyplatí ![]()
@vertunka píše:
Prej každé ráno sleduji tabulku![]()
ty nemáš co jiného na práci???
A to je zajímavý
ač často vyhrávám,tabulku nesleduju.Vždycky ale mi někdo pogratuluje nebo tak a upozorní mě.
@vertunka píše:
BlázenAkorát teda ti musím říct, že ty to vyloženě honíš na blbostech typu písničky a nebo to jídlo. Aničku i Detsu potkavam v hodně diskuzích a maji konstruktivní rady a návrhy
takže máš co zlepšovat
Pro něj je to hec…
Me to teda prijde divný prezentovat kdo toho nejvíc nažvanil, prodal, uvaril.. Ale je mi to buřt… Ne kazdej to tu tak žere a zrovna mrav by mohl pořádat přednášky na téma „život je svině“ a přitom je v pohodě a neblije průjmy…
@vertunka píše:
Prej každé ráno sleduji tabulku![]()
ty nemáš co jiného na práci???
Odskočím si tam po vaření, než jdu s malou ven, nebo do herniček. Zítra jsou už naposled. A tak:
Na rozlůčku tango, smutne z dialky znie,
na rozlůčku tango, predsa nám nebolo tak zle.
Na rozlůčku tango, chcem ti zazpievat
a ked ti bude raz ťažko, tak sa vráť,tak sa vráť… ![]()
Jo a taky tu jednu dobu byla dáma, která do každé diskuze psala „těžko říct“, ta mi ale lezla na nervy..
@Detsa píše:
A to jsem to ani nechtěl. Myslím, že jsem neměl ani moc příspěvků. Jen v té době nikdo moc nepsal. Najednou mi někdo psal, že jsem první říkám co… ale výhru jsem nechal přeposlat jedné ženě, co nedostala od svého muže dárek k vánocům
. Mi ji bylo líto
.
On je za první místo i present??
@Zkai píše:
On je za první místo i present??
Takže příští měsíc je to jasný
![]()