Proč teď nespíte?

• Fotoalbum (49)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
14751
27.6.18 06:14
@mrav píše:
Anička taky měla dnes před usnutím nějakou divokou náladu. Jinak tento týden je dost náročný, včera jsme byli na schůzkách před nástupem do školky. Anička,jak se jí nechtělo vstávat, byla pak ráda s dětma. Do nás dospělých tam hustili přihlašování a odhlašování obědů, kolik se platí a kam, ale hlavně dali čtvery lejstra na vyplnění. A tak dnes, když jsme přišli z parku od kačenek jsem vyplnoval jak divý. Z některých otázek zůstává rozum stát- třeba jestli dítě ví, co to je kapesník,nebo jestli dítě používá toaletní papír. Myslím, že se tam někdo nudí… :mavam:

To jsou univerzální otazky / lejstra pro celou ČR. Představ si školku na ústecku - tam jsou kolikrát rádi, když předškolní dítě s povinnou školkou ví, co je wc. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122128
27.6.18 08:09
@Prof. Farnsworth píše:
Jo vyskoč z okna hned, nač to deset dnů odkládat :mrgreen:

A kdo by převzal moderování diskuze? @Detsa, nebo já? Nebo snad někdo jiný? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
438
27.6.18 12:36
@joy.division.control píše:
To jsem rada, ze pobavilo :lol: Spolu na to i po tech 20 letech radi vzpomínáme :lol: Poprvy se netrefil vůbec, podruhy uz jo, když jsem ho navigovala :lol: Tech zazitku za tech xx let mame spolu dost :srdce:
:lol: :mrgreen: :srdce: Tak to je super, jo pobavila jsi me :-), to je fajn, ze mate takovych zazitku super a navigace nemusi byt nekdy na skodu :-D :mrgreen: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
joy.division.control
27.6.18 18:25
@balkanka píše: :lol: :mrgreen: :srdce: Tak to je super, jo pobavila jsi me :-), to je fajn, ze mate takovych zazitku super a navigace nemusi byt nekdy na skodu :-D :mrgreen: :lol:

To je fajn :mavam: Jo…on je gay, takze v cajku ;)  :D

• Citovat
  • Upravit
5283
27.6.18 19:48
@mrav píše:
A kdo by převzal moderování diskuze? @Detsa, nebo já? Nebo snad někdo jiný? :nevim:

Hele. Ja jeste ziju. A ty uz si rozebiras pozustalost 8o :mrgreen: .

Mimochodem nase dvouletacka jde zitra na krev. Vubec si nedokazu predstavit jak to bude probihat. Chlap si vzal radsi dovolenou a pujde s nama. Chjo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148270
27.6.18 19:58
@vertunka píše:
Hele. Ja jeste ziju. A ty uz si rozebiras pozustalost 8o :mrgreen: .Mimochodem nase dvouletacka jde zitra na krev. Vubec si nedokazu predstavit jak to bude probihat. Chlap si vzal radsi dovolenou a pujde s nama. Chjo.

Neboj to bude dobrý :hug:
Myslíš že bude plakat? Kam jdete?
Dělá se to tak že si sedneš na křeslo a malou si vezmeš na klín a sestra jí vezme krev. Dneska už se děti z náručí rodičům nervou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2206
27.6.18 20:11
@mrav píše:
Anička taky měla dnes před usnutím nějakou divokou náladu. Jinak tento týden je dost náročný, včera jsme byli na schůzkách před nástupem do školky. Anička,jak se jí nechtělo vstávat, byla pak ráda s dětma. Do nás dospělých tam hustili přihlašování a odhlašování obědů, kolik se platí a kam, ale hlavně dali čtvery lejstra na vyplnění. A tak dnes, když jsme přišli z parku od kačenek jsem vyplnoval jak divý. Z některých otázek zůstává rozum stát- třeba jestli dítě ví, co to je kapesník,nebo jestli dítě používá toaletní papír. Myslím, že se tam někdo nudí… :mavam:

A to jim pak jako nalepej na zada seznam toho co umí a jak s nimi zacházet, nebo k čemu je to dobrý? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122128
27.6.18 20:15
@Zkai píše:
A to jim pak jako nalepej na zada seznam toho co umí a jak s nimi zacházet, nebo k čemu je to dobrý? 8o

Pro byrokraty a na otravování rodičů. Mám jim to donést do konce týdne,pak jsou prázdniny. :pankac: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1588
27.6.18 20:21
@mrav píše:
Pro byrokraty a na otravování rodičů. Mám jim to donést do konce týdne,pak jsou prázdniny. :pankac: :mavam:

My to samí :mrgreen:
A navic mladej ještě plínu má :mrgreen: a ve třech ještě příborem fakt jíst neumí :nevim: tak asi školka v září moc nedopadne :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122128
27.6.18 20:24
@D- račice píše:
My to samí :mrgreen:
A navic mladej ještě plínu má :mrgreen: a ve třech ještě příborem fakt jíst neumí :nevim: tak asi školka v září moc nedopadne :mrgreen:

Na ten příbor jsem jim napsal pouze lžičkou. :pankac:  :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1588
27.6.18 20:30
@mrav píše:
Na ten příbor jsem jim napsal pouze lžičkou. :pankac: :mavam:

Si říkám jestli ještě náhodou nemá mít mladej vystudovaný práva pomalu, aby ho vůbec přijaly :P :P :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2206
27.6.18 20:33

@mrav @D- račice Tyve, tak ted budu mít ještě větší psotnik. Toaletak u nás funguje v nestrezene chvilce pouze jako konfeta. Jinak je k ničemu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14751
27.6.18 20:33

U nás byly ve školce super učitelky. Moc hodné na děti a spoustu je toho naučily. A když se někomu stala nehoda, tak se nic nedělo (skoro obden se sušily nějaké tepláčky či pyžámko na topení :) ) A poslední rok tam přišla mladá a pěkná učitelka - to jsem se chtěl zapsat, že budu chodit do školky taky, a nechtěli mě vzít. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14751
27.6.18 20:35
@mrav píše:
Na ten příbor jsem jim napsal pouze lžičkou. :pankac: :mavam:

Pouze čínskejma hůlkama. Nebo si měl napsat, že jste zvyklí obědvat na stříbře a vyžadujute vlastního komorníka. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14751
27.6.18 20:38
@Zkai píše:
@mrav @D- račice Tyve, tak ted budu mít ještě větší psotnik. Toaletak u nás funguje v nestrezene chvilce pouze jako konfeta. Jinak je k ničemu.

A motáš pak spátky na roli, nebo necháváš na hromadě? Já to vždy motal spátky a braly mě u toho mory :mrgreen: Děti jsou prostě zlatíčka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí