Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@Detsa píše: Jo to jsem viděl taky. Hezká žena. Ale znělo to pomalu trochu jako paradox - prodavačka erotických pomůcek a chybí ji sex. Nemyslíš ?
pod svicnem tma
@mrav píše:
Byl bych rád. At nemusím vyvolávat. Vím o Aničce, pretekám s ní, taky Tamtamu jsem viděl v diskuzi o sexu. Co vyvolat matku diskuze vertunku a zeptat se jí na názor?
Ahoj
narocny vikend. A zitra vstavacka v sest hodin (normalne vstavame v deset, nojo materska) a hura do lidlu pro plavky pro malou. Hlavne, ze jsem se zarekla, ze tam uz rano na akce chodit nebudu. Njn co by clovek pro ty deti neudelal.
Vcera jsme si chteli udelat s muzem hezky vecer, nebot starsi ditko slo spat v pet hodin. No ovsem mimino melo k obedu pul maly sklenky mrkve a jeste ted ji boli bricho. Fakt bozi
.
Libam Vas ![]()
@mrav píše:
Píše, že stejně jako já nemá sex, jelikož je bud v práci, nebo s dětma a na sex nemá čas. Je zajímavé, že tu diskuzi založila také Anna - prodavačka erotickýsh pomůcek z Prahy. Má tam i fotku a řeknu ti - kočka. Taky jsem jí napsal, že je krásná.
Tak šup za ní do krámu a běž si něco koupit ať se seznámíš. Zkus třeba kondomy XXL, to by na ní mohlo udělat dojem ![]()
@mrav píše:
Prý vibrátory. A že tam chodí smažky a úchyláci.
Ajajaj, tak to je špatný - když za ní půjdeš nakupovat osobně (aby ses seznámil), budeš za smažku a úchyláka, když objednáš přes internet, neseznámíš se… To je situace ![]()
@Lenka_Hal píše:
Nechapu, ze se to muze nekomu libit, mozna to v realu neni tak hrozne, ale na te petce je fakt jako chlap…
Ja myslim, ze je jen vyrysovana kvuli foceni. V realu bude ok.
K nam na Turkey shoot chodila holka, trochu oplacana ale hezka. Tak 25 pocitam, dodelavala veterinu. Pak se objevila asi po roce a byla ji tak pulka, zacala si privydelavat jako osobni trener a radikalne zhubla. Ale uz nebyla tak hezka a prsa mela nekde u solaru, zrejme triky povolene kuze nebo co. ![]()
Ahojky lidicky. ![]()
Je tu nejake mrtvo, jakto? Jak se mate?
My hrozne. Mame opet anginu. Vsichni od mimina, pres starsi az po me s muzem. Parada. Nespime, holky porad breci a mimino se dusi hlenama. Parada. Jak dlouho jsme byli zdravy? Jo vlastne - Vubec! Ja uz toho mam plny brejle…Ja s tema detma nemuzu nic, zadny vejlety, prochazky. Kdyz jsou porad na hromadce. Doma atmosfera silena, je nam vsem blbe a jsme nevyspaly…Hlidani nemame zadny. ![]()
A to mame jet za deset dni na dovolenou. Mame na Lipne zaplaceny apartman. To jsem na nas opravdu zvedava…
Mam chut skocit z okna - ale to by mi nepomohlo, neb bydlime v prizemi
.
@vertunka píše:
Ahojky lidicky.![]()
My hrozne. Mame opet anginu. Vsichni od mimina, pres starsi az po me s muzem. Parada. Nespime, holky porad breci a mimino se dusi hlenama. Parada. Jak dlouho jsme byli zdravy? Jo vlastne - Vubec! Ja uz toho mam plny brejle…Ja s tema detma nemuzu nic, zadny vejlety, prochazky. Kdyz jsou porad na hromadce. Doma atmosfera silena, je nam vsem blbe a jsme nevyspaly…Hlidani nemame zadny.
A to mame jet za deset dni na dovolenou. Mame na Lipne zaplaceny apartman. To jsem na nas opravdu zvedava…
Mam chut skocit z okna - ale to by mi nepomohlo, neb bydlime v prizemi.
To bude dobry, ber to pozitivne, lepsi ted, nez az za tech deset dni ![]()
@vertunka Kde to furt berete?? To už není možný ne? Jsem zvědavá co bude ve školce teda, jestli se toho dožiješ
![]()
Me az dnes napadlo vyjmout a zas přidat diskuzi do oblibenejch aby mi zase chodily upozornění. Kluk mi vysypal korálky do postele a ted se furt nemůžu uvelebit.
@vertunka píše:
Ahojky lidicky.![]()
My hrozne. Mame opet anginu. Vsichni od mimina, pres starsi az po me s muzem. Parada. Nespime, holky porad breci a mimino se dusi hlenama. Parada. Jak dlouho jsme byli zdravy? Jo vlastne - Vubec! Ja uz toho mam plny brejle…Ja s tema detma nemuzu nic, zadny vejlety, prochazky. Kdyz jsou porad na hromadce. Doma atmosfera silena, je nam vsem blbe a jsme nevyspaly…Hlidani nemame zadny.
Mam chut skocit z okna - ale to by mi nepomohlo, neb bydlime v prizemi.
Tady jak se ochladilo tak malá okamžitě nachcípla,kašle a smrká.Tyhle skoky počasí jsou děs.
Přeju ať dopadne to Lipno,je tam nádherně.
Půjdete i na stezku korunami stromů?
@Anna766 píše:
Tady jak se ochladilo tak malá okamžitě nachcípla,kašle a smrká.Tyhle skoky počasí jsou děs.
Přeju ať dopadne to Lipno,je tam nádherně.
Půjdete i na stezku korunami stromů?
Urcite pujdeme. Uz jsme tam jednou byli
.
@Zkai píše:
@vertunka Kde to furt berete?? To už není možný ne? Jsem zvědavá co bude ve školce teda, jestli se toho dožiješ![]()
Me az dnes napadlo vyjmout a zas přidat diskuzi do oblibenejch aby mi zase chodily upozornění. Kluk mi vysypal korálky do postele a ted se furt nemůžu uvelebit.
Anička taky měla dnes před usnutím nějakou divokou náladu. Jinak tento týden je dost náročný, včera jsme byli na schůzkách před nástupem do školky. Anička,jak se jí nechtělo vstávat, byla pak ráda s dětma. Do nás dospělých tam hustili přihlašování a odhlašování obědů, kolik se platí a kam, ale hlavně dali čtvery lejstra na vyplnění. A tak dnes, když jsme přišli z parku od kačenek jsem vyplnoval jak divý. Z některých otázek zůstává rozum stát- třeba jestli dítě ví, co to je kapesník,nebo jestli dítě používá toaletní papír. Myslím, že se tam někdo nudí… ![]()
@vertunka píše:
Urcite pujdeme. Uz jsme tam jednou byli.
A plavba na parníku(nebo na čem,prostě na lodi) taky super.
Chceme tam jet příští rok znovu.
@mrav píše:
Anička taky měla dnes před usnutím nějakou divokou náladu. Jinak tento týden je dost náročný, včera jsme byli na schůzkách před nástupem do školky. Anička,jak se jí nechtělo vstávat, byla pak ráda s dětma. Do nás dospělých tam hustili přihlašování a odhlašování obědů, kolik se platí a kam, ale hlavně dali čtvery lejstra na vyplnění. A tak dnes, když jsme přišli z parku od kačenek jsem vyplnoval jak divý. Z některých otázek zůstává rozum stát- třeba jestli dítě ví, co to je kapesník,nebo jestli dítě používá toaletní papír. Myslím, že se tam někdo nudí…
Víš jak jo
dej blbci funkci,vymyslí lejstro.Nebo alespoň pár blbých otázek.
@Lenka_Hal píše:
To bude dobry, ber to pozitivne, lepsi ted, nez az za tech deset dni
Jo vyskoč z okna hned, nač to deset dnů odkládat ![]()