Proč teď nespíte?

• Fotoalbum (49)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
joy.division.control
23.6.18 00:19
@Lenka_Hal píše:
Tak ja ted sjizdim jejich pisnicky, popijim u toho vinko, a posloucha se to moc dobre…Baby Cure…to sedi :lol:

Juuu, skvely :dance: mam radost :mavam:

• Citovat
  • Upravit
joy.division.control
23.6.18 00:19
@Lenka_Hal píše:
Moc :)
:hug:
  • Citovat
  • Upravit
26559
23.6.18 00:20
@Pesimistaa píše:
tise sedim a nic nedelam a cekam, az ten pracovni zachvat prejde, :mrgreen:

To by nedopadlo dobre, za sezeni v koute me nebudou chtit platit :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26559
23.6.18 00:32

Lidicky, prave mi poslala kolegyne fotku, co dnes nasli pri uklidu labiny…tarantule 8o Bud jsem zvolila hodne zvlastni znacku vina a zitra o zadne tarantuli uz nic nevim nebo zvazim zmenu prace 8o 8o …jak, jak se to tam vzalo???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26559
23.6.18 00:42
@Detsa píše: :nevim: amerika :nevim:. Není prudce jedovatá tarantule? 8o

Nemusi, infarkt by byl zarucen :oops: …myslim, ze moc nejsou. Hlavne, my jsme na severu, a jedna z tech vyhod mela byt, ze tu nejsou velci pavouci a jedovati hadi :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26559
23.6.18 00:54

@Detsa Tohle mi poslala…si teda myslim, ze je to tarantule :think: vypada uz mrtve, ptala jsem se, jestli je to zive, jeste mi neodpovedela…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148372
23.6.18 01:13
@Lenka_Hal píše:
@Detsa Tohle mi poslala…si teda myslim, ze je to tarantule :think: vypada uz mrtve, ptala jsem se, jestli je to zive, jeste mi neodpovedela…

Tfujík tajxlík 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26559
23.6.18 01:23
@Detsa píše: :nevim: je to pavouk a je to chlupaté a velké na pavouka :mrgreen:. Teda nechtěl bych být v tom kanclu kde to s tebou zilo 8o :think:. Si představ, ze jich tam bude víc. Sou tarantule samotari ? :hug:

Nevim…mam strach se podivat 8o
Nejhorsi je, ze zrovna ja pracuju v neobvykle dobe, bud strasne brzo nebo zustavam dlouho vecer…vzdycky doba, kdy jsem hodne sama, kdyz tam neco zije, vyleze to…uz jsem jim jednou rikala, ze jsou tam svabi (nova budova!!)…a neverili mi :roll: a ted tohle…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26559
23.6.18 01:25
@Detsa píše:
Tfuj 8o :poblion: … Kdyby vás nějakou napadlo googlit největšího pavouka na svete, tak to nedělejte :pocitac: :mrgreen:. Teď neusnu nikdy. Zlatá tarantule

Fakt, mas pravdu… 8o to dnesni vino me snad umrtvi… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26559
23.6.18 01:39
@Detsa píše:
@Lenka_Hal ty ses taky podívala? :nevim: :hug: Achjo … jinak neboj, tarantule jsou určitě samotari :kytka:

Jojo :( dekuji :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26559
23.6.18 02:33
@Detsa píše:
Ach ta zvědavost :pocitac:. Člověk te chce uchránit takového nápadu a tebe to jen donutí se taky podívat :zed: :D.
:mrgreen: to je jak s detma, jak reknes: „ne abys neco…“..je to spis: „zkus tohle…“.. :nevim: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
joy.division.control
23.6.18 08:30
@Detsa píše:
To fakt zní jako cure :think:. Díky :kytka:

Rado se stalo :hug: :mavam:

• Citovat
  • Upravit
joy.division.control
23.6.18 08:32
@Lenka_Hal píše:
Lidicky, prave mi poslala kolegyne fotku, co dnes nasli pri uklidu labiny…tarantule 8o Bud jsem zvolila hodne zvlastni znacku vina a zitra o zadne tarantuli uz nic nevim nebo zvazim zmenu prace 8o 8o …jak, jak se to tam vzalo???

labiny? (co to je? laborator?) :oops: Proste pavouk, no :lol:

• Citovat
  • Upravit
joy.division.control
23.6.18 08:32
@Detsa píše:
Vše tiše v soukromí :oops: :andel:
:lol: všechno, jo? :hug: :mavam:
  • Citovat
  • Upravit
joy.division.control
23.6.18 08:34
@Detsa píše:
@Lenka_Hal Mě jednou vzbudil šíleně hlasitý zvuk, jak kdyby kolem mě letělo letadlo. Vzbudil jsem se a koukám, že mi v pokojí líta sršní královna. To byl hrozný rachot. Do vteřiny jsem už nebyl v pokoji :P. No pak jsem ji teda vyhnal :nevim:

Pcha tarantule, toto je maso, dycky zdrham, jsem alergicka a opravdu to muze zabit :cert:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí

Karak