Proč teď nespíte?

• Fotoalbum (49)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
122170
19.6.18 20:52
@Detsa píše:
Můžeme i jinam ale :kytka: … třeba sledovat západ slunce u řeky :oops: :mrgreen:

A s plavkama, nebo bez? :think: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1498
19.6.18 21:16

@mrav sorry brouku, nemám čas odepisovat hned, všem svým ctitelum. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
joy.division.control
19.6.18 21:53
@Detsa píše:
Můžeme i jinam ale :kytka: … třeba sledovat západ slunce u řeky :oops: :mrgreen:

i jinam, ale u toho usnu :lol: :mavam:

• Citovat
  • Upravit
122170
19.6.18 22:04
@joy.division.control píše:
i jinam, ale u toho usnu :lol: :mavam:

Na štacích, plno slávy - ty jsi ten král,
nemáš čas ani chvíli sednout si sám.
To se zvládne, nemějte péči,
na co spát? Ted je čas žít!
Každej chce tě znát, každej chce tě pro sebe mít… :pankac: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8285
19.6.18 22:32
@Detsa píše:
Je to uklidňující ale hrozně smutný zároveň. Depresivní prostředí. Aspoň na mě to tak působí. Co vím, že vedle hřbitova bych nechtěl bydlet. Zrovna nedávno jsem viděl barák, který je těsně vedle hřbitova a jejich balkón tam směřuje výhledem

https://www.youtube.com/watch?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2206
20.6.18 21:52

Tak my jdem zítra na Olšany, za hřbitovama je nějaký hřiště s bazénkem. Včera jsem tu psala sloh jak jsme šli na kachny a dvakrát to spadlo, po třetí už se mi to psát nechtělo. @vertunka co v tom takku? Jak si dopadla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122170
20.6.18 22:43
@Zkai píše:
Tak my jdem zítra na Olšany, za hřbitovama je nějaký hřiště s bazénkem. Včera jsem tu psala sloh jak jsme šli na kachny a dvakrát to spadlo, po třetí už se mi to psát nechtělo. @vertunka co v tom takku? Jak si dopadla?

A my jdeme zítra s Aničkou do herniček. Musíme si užít ještě před prázdninama. O prázdninách herničky nejsou, tak nevím, kam budem chodit. Asi se čochtat, jestli bude tak, jak dneska. Vedro na zdechnutí. Možná i občas do dětského světa v pivovaru- Anička je tam ráda, je tam hodně prolézaček. Pro mě je to ale drahé - stovka za hodinu. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2206
20.6.18 23:05
@mrav píše:
A my jdeme zítra s Aničkou do herniček. Musíme si užít ještě před prázdninama. O prázdninách herničky nejsou, tak nevím, kam budem chodit. Asi se čochtat, jestli bude tak, jak dneska. Vedro na zdechnutí. Možná i občas do dětského světa v pivovaru- Anička je tam ráda, je tam hodně prolézaček. Pro mě je to ale drahé - stovka za hodinu. :mavam:

No vidíš, to me nenapadlo, ze pres prázdniny to nefunguje. Hold budete točit furt hřiště a les, ale zase prej bude brzo kosa. Pivovarské prolezacky by se jiste líbily i me.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122170
20.6.18 23:19
@Zkai píše:
No vidíš, to me nenapadlo, ze pres prázdniny to nefunguje. Hold budete točit furt hřiště a les, ale zase prej bude brzo kosa. Pivovarské prolezacky by se jiste líbily i me.

A taky pojedem k našim. Ted ale bude ještě v pondělí schůzka před nástupem do školky.A včera si vzala švagrová na chvilku Aničku, abych si odpočinul. A podařilo se jí ji odplenkovat. Ukázala, jak čurají holčičky na záchodě, když byly na zmrzce. Ach jo, jsou věci, co jí prostě nevysvětlím, co vysvětlí jen ženská. :think: :palec: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
joy.division.control
20.6.18 23:23
@Detsa píše:
To nevadí :kytka:
:) :hug:
  • Citovat
  • Upravit
joy.division.control
20.6.18 23:28
@mrav píše:
A taky pojedem k našim. Ted ale bude ještě v pondělí schůzka před nástupem do školky.A včera si vzala švagrová na chvilku Aničku, abych si odpočinul. A podařilo se jí ji odplenkovat. Ukázala, jak čurají holčičky na záchodě, když byly na zmrzce. Ach jo, jsou věci, co jí prostě nevysvětlím, co vysvětlí jen ženská. :think: :palec: :potlesk:
:palec: zas mas spoustu jinych veci na vysvetleni ;)
  • Citovat
  • Upravit
23436
21.6.18 00:23

@Detsa Koukám, už je ruka v nohávě :jazyk: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23436
21.6.18 00:51
@Detsa píše:
@Chauvinist Co ty tady po nocích :nevim:

V noci se míň práší, to je správná chvíle…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1588
21.6.18 07:51

Všem přeji hezký den :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5283
21.6.18 08:55
@D- račice píše: