Proč teď nespíte?

• Fotoalbum (49)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
21005
19.6.18 13:20
@Detsa píše:
Mně vždycky přišly moc plný negativní energie, abych tam lezl … ale vím, že spousta lidí to místo má rádo

Hřbitov v Podolí je takovej venkovskej :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21005
19.6.18 13:27
@Detsa píše:
Já se na nich ukážu jen v nepříjemné události, jinak to nikdy nenavštěvuju. Ale jsem pravidelně kolem Olšanských, tak to stačí. Ty jsou snad největší v ČR mám pocit

Já chodíval fotit na starý olšany, to je ta část hned u Flóry. Jo taky hulit fajfku jsem tam chodil :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148363
19.6.18 13:27
@Detsa píše:
Já se na nich ukážu jen v nepříjemné události, jinak to nikdy nenavštěvuju. Ale jsem pravidelně kolem Olšanských, tak to stačí. Ty jsou snad největší v ČR mám pocit

Ty jsou krásný.Z jedné nejmenované nemocnice,z okna kde jsem sedávala na parapetu,jsem v noci koukala jak tam povlává listí a plamínky svíček a uklidňovalo mě to a pomáhalo mi přehlušit stesk po domově.Trochu morbidní,ale krásně tajemné.
A ve dne tam chodily ty stařenky a upravovaly hroby,květiny,melancholie z toho tryskala,ale mě se to líbilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122154
19.6.18 13:37
@Anna766 píše:
To jsem z diskuze vyškrtnuta,ke kojení nemám co napsat.

Z toho si nic nedělej. Taky nekojím. Mlíčko pijem oba od kravičky. Ono se řekne tátamáma- ale příroda mi nenadělila nadra. Jedině, že bych dovážel. Ale jak píšu - už nemusím. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26559
19.6.18 13:37
@KalamityJohn píše:
S jednou slečnou jsme v noci na hřbitov lezli, bylo to fajn :)

A ja byla i na te stavbe, vylezli jsme po leseni uplne nahoru a koukali na nebe… :) cisticku teda vyzkousenou nemam :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148363
19.6.18 13:42
@Detsa píše:
Je to uklidňující ale hrozně smutný zároveň. Depresivní prostředí. Aspoň na mě to tak působí. Co vím, že vedle hřbitova bych nechtěl bydlet. Zrovna nedávno jsem viděl barák, který je těsně vedle hřbitova a jejich balkón tam směřuje výhledem

Jsem jeden čas chodila do práce brzo rano kolem hřbitova,to je adrenalin.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21005
19.6.18 13:54
@Detsa píše:
Co říkáte na moderní designy kostele ? Když si představím kostel tak vždycky vidím zastaralé temné tiché prostředí. Ale todle působi úplně jinak …

Nemám je rád, já chodil roky na devátou večer k Tejnu (Jiří Reinsberg) a kostel potřebuju mít kamenej, studenej a tichej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148363
19.6.18 14:43
@Detsa píše:
Co říkáte na moderní designy kostele? Když si představím kostel tak vždycky vidím temné tiché prostředí. Ale todle působi úplně jinak…

Přijde mi to hodně zajímavé a hezké.Ale ty staré kamenné mají cosi do sebe,studenou tichou mystiku a duchovno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5283
19.6.18 15:24
@Detsa píše:
Urazil tvoje tema :( …Zase naštvany. To je jeho obvyklý stav ? :nevim:

Naše téma :srdce:

Chudák manžel, působí tu jako morous, co?? Ale on je pravej opak :mrgreen:.
Jen ho teda nebaví vstávat ráno v půl pátý, což asi chápu. Ale jinak je fakt pořád pozitivně naladěn.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5283
19.6.18 15:27
@Detsa píše:
Co říkáte na moderní designy kostele? Když si představím kostel tak vždycky vidím temné tiché prostředí. Ale todle působi úplně jinak…

Napadlo mě jen: Panebože. A to se vlastně docela hodí :palec:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5283
19.6.18 15:30

Jinak k tématu hřbitov. Já je nesnášim. Nechodim tam ani na rodinne hroby :oops: což je trochu ostuda, ale já si prostě nemůžu pomoct. Jako jit na hrbitov, zapalit svicku - pro me to nic neznamena. Ja si radeji vzpomenu jinak, doma apod. A co uplne ultra nesnasim jsou Dusicky. Vsichni jak stado chodi na hrbitovy a pak celej rok zas nic. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
joy.division.control
19.6.18 17:18
@Detsa píše:
To jsi pak jak ja … s dobrou společnosti je hezky všude :kytka:.
Tak chceš jít třeba do čističky odpadních vod, na hřbitov nebo na stavbu ? :nevim:

tak ten hrbitov :mavam:

• Citovat
  • Upravit
joy.division.control
19.6.18 17:20
@Anna766 píše:
Všude kde jsi TY máš říct,jako ve správném červeném románku.

My nemame ale romanek ;) :mavam:

• Citovat
  • Upravit
joy.division.control
19.6.18 17:23
@Detsa píše:

jako v Nebi :)

• Citovat
  • Upravit
122154
19.6.18 20:40
@joy.division.control píše:
jako v Nebi :)

Dejte pokoj s nebem i se hřbitovy. Když ty hroby ale večer svítí, je to krásné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí