Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@GabinkaCh píše:
O čem je vlastně tato diskuze?
Co bys tak řekla?
@mrav píše:
O Detsovi.
Jo ![]()
Hlavně Detsa nebyl už dva měsíce na rande, už to dost protahuje…
@Anna766 ale ty jsi byla v divadle včera „zase“. Chodíš s pantaťinkem, nebo s děvčaty? Já byla naposled před osmi lety a těšila jsem se na přestávku do bufáče. Asi nejsem ten typ.
@mrav píše:
O Detsovi.
No vlastne puvodne jo. Prvni noc jsme preci resili jak byl na rande a dama mu nepodekovala. To uz jsi tu taky byl?
@Zkai prosimte vy chodite porad na cochtacku. Kde zijete, ze mate teplo na koupani??
![]()
@joy.division.control píše:
To je dobře, ze uz neboli. No, ono je kumst i nastrikat Panthenolem, jsem zjistila. Poprosila jsem kamose na dovolene o aplikaci a místo me postrikal kufryBal se, ze me to bude bolet, a tak strikal z bezpecne dalky
@Zkai píše:
Hlavně Detsa nebyl už dva měsíce na rande, už to dost protahuje…
@Anna766 ale ty jsi byla v divadle včera „zase“. Chodíš s pantaťinkem, nebo s děvčaty? Já byla naposled před osmi lety a těšila jsem se na přestávku do bufáče. Asi nejsem ten typ.
Chodím s kamarádkami,různě je střídám podle toho kdy má ktera čas a co by jí mohlo bavit.
@vertunka píše:
No vlastne puvodne jo. Prvni noc jsme preci resili jak byl na rande a dama mu nepodekovala. To uz jsi tu taky byl?
Tehdy ještě nováčik a mali ste ma radi. Ted už jedu jak slavná Ruská mašina.
![]()
@vertunka píše:
@Zkai prosimte vy chodite porad na cochtacku. Kde zijete, ze mate teplo na koupani??![]()
No dnes to úplně luxus nebyl, ale trefili jsme se ze zrovna svítilo a psalo mi to 26 v autě, ale buhvi kde je to čidlo teploty. Taky jsme tam byli jediný! Když on tak miluje vodu.
Co děvčátka? Alergie potvrzena? Přece snad furt nechrchlají ne? Mladší už popolejzá?
@mrav píše:
Tehdy ještě nováčik a mali ste ma radi. Ted už jedu jak slavná Ruská mašina.![]()
Máme tě rádi pořád i když jsi C.V.O.K ![]()
@Zkai píše:
No dnes to úplně luxus nebyl, ale trefili jsme se ze zrovna svítilo a psalo mi to 26 v autě, ale buhvi kde je to čidlo teploty. Taky jsme tam byli jediný! Když on tak miluje vodu.
Co děvčátka? Alergie potvrzena? Přece snad furt nechrchlají ne? Mladší už popolejzá?
O chrchlani mi ani nemluv. Porad a porad kaslou, hlavne v noci
. Mimino bylo uz i na rentgenu plic a vse cisty. Doktorka mi dokonce rekla, ze vidi dve zdravy deti. Tak to jsem sla do kolen jako
. A mladsi se otaci na brisko a snazi se dosahnout na hracky. A dneska dostala prvni prikrm. Ta koukala
.
Kdyz jsem tuhle diskuzi zakladala, tak jsem byla hotova, ze mam dvoumesicni mimino, co nespi a porad se ponocuje. Ted usina v devet a vstava v deset. Mezitim se jednou vzbudi na mliko
.
@Detsa píše:Počkej on je pořadník na to kdy kdo půjde na rande??? To mi asi uniklo
To nebylo téma o mně. Já jen řekl, proč nespím a vy jste z toho udělaly téma o mně.@Zkai Nojoo možná to eště nějakou dobu potrvá. Přenechávám teď prostor přece tobě na rande
@Anna766 píše:
Chodím s kamarádkami,různě je střídám podle toho kdy má ktera čas a co by jí mohlo bavit.
To je hezky koníček, do hospody se da jít i potom ![]()
@Anna766 píše:
Máme tě rádi pořád i když jsi C.V.O.K
Ta má šílenost je nad rámec této diskuze. Můžu zase začít vyvolávat, mají o mě zájem i nováčci!! Stačí se podívat, kdo mi zas vlezl na profil. Dnes v 15 hodin zas jedna.Tak ![]()
@Detsa píše:
To nebylo téma o mně. Já jen řekl, proč nespím a vy jste z toho udělaly téma o mně.@Zkai Nojoo možná to eště nějakou dobu potrvá. Přenechávám teď prostor přece tobě na rande
Buhvi jak by tahle diskuze bez tebe dopadla. By zapadla hnedka prvni noc. Ale ne! My uz jedeme na 300stou stranku. Dame to dneska? ![]()