Proč teď nespíte?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
148445
18.6.18 20:33
@GabinkaCh píše:
O čem je vlastně tato diskuze? :think:

Co bys tak řekla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122170
18.6.18 20:44
@Anna766 píše:
Co bys tak řekla?

O Detsovi. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148445
18.6.18 20:47
Načítám citovaný příspěvek, čekejte prosím …
@mrav píše:

Jo :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2206
18.6.18 20:54

Hlavně Detsa nebyl už dva měsíce na rande, už to dost protahuje…
@Anna766 ale ty jsi byla v divadle včera „zase“. Chodíš s pantaťinkem, nebo s děvčaty? Já byla naposled před osmi lety a těšila jsem se na přestávku do bufáče. Asi nejsem ten typ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5283
18.6.18 20:55
@mrav píše:

No vlastne puvodne jo. Prvni noc jsme preci resili jak byl na rande a dama mu nepodekovala. To uz jsi tu taky byl?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5283
18.6.18 20:57

@Zkai prosimte vy chodite porad na cochtacku. Kde zijete, ze mate teplo na koupani?? :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
441
18.6.18 21:00
@joy.division.control píše:
To je dobře, ze uz neboli. No, ono je kumst i nastrikat Panthenolem, jsem zjistila. Poprosila jsem kamose na dovolene o aplikaci a místo me postrikal kufry :mrgreen: Bal se, ze me to bude bolet, a tak strikal z bezpecne dalky 8)
:mrgreen: :lol: tak hlavne, ze na tebe alespon neco doletelo :lol:. Jo je to drina se trefit na zada, to je takova mala plocha :lol: , ted jsem se fakt s chuti zasmala :-D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148445
18.6.18 21:01
@Zkai píše:
Hlavně Detsa nebyl už dva měsíce na rande, už to dost protahuje…
@Anna766 ale ty jsi byla v divadle včera „zase“. Chodíš s pantaťinkem, nebo s děvčaty? Já byla naposled před osmi lety a těšila jsem se na přestávku do bufáče. Asi nejsem ten typ.

Chodím s kamarádkami,různě je střídám podle toho kdy má ktera čas a co by jí mohlo bavit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122170
18.6.18 21:01
@vertunka píše:
No vlastne puvodne jo. Prvni noc jsme preci resili jak byl na rande a dama mu nepodekovala. To uz jsi tu taky byl?

Tehdy ještě nováčik a mali ste ma radi. Ted už jedu jak slavná Ruská mašina. :pankac: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2206
18.6.18 21:02
@vertunka píše:
@Zkai prosimte vy chodite porad na cochtacku. Kde zijete, ze mate teplo na koupani?? :think: :think:

No dnes to úplně luxus nebyl, ale trefili jsme se ze zrovna svítilo a psalo mi to 26 v autě, ale buhvi kde je to čidlo teploty. Taky jsme tam byli jediný! Když on tak miluje vodu.
Co děvčátka? Alergie potvrzena? Přece snad furt nechrchlají ne? Mladší už popolejzá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148445
18.6.18 21:02
@mrav píše:
Tehdy ještě nováčik a mali ste ma radi. Ted už jedu jak slavná Ruská mašina. :pankac: :mavam:

Máme tě rádi pořád i když jsi C.V.O.K :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5283
18.6.18 21:07
@Zkai píše:
No dnes to úplně luxus nebyl, ale trefili jsme se ze zrovna svítilo a psalo mi to 26 v autě, ale buhvi kde je to čidlo teploty. Taky jsme tam byli jediný! Když on tak miluje vodu.
Co děvčátka? Alergie potvrzena? Přece snad furt nechrchlají ne? Mladší už popolejzá?

O chrchlani mi ani nemluv. Porad a porad kaslou, hlavne v noci :zed:. Mimino bylo uz i na rentgenu plic a vse cisty. Doktorka mi dokonce rekla, ze vidi dve zdravy deti. Tak to jsem sla do kolen jako :cert:. A mladsi se otaci na brisko a snazi se dosahnout na hracky. A dneska dostala prvni prikrm. Ta koukala :mrgreen:.

Kdyz jsem tuhle diskuzi zakladala, tak jsem byla hotova, ze mam dvoumesicni mimino, co nespi a porad se ponocuje. Ted usina v devet a vstava v deset. Mezitim se jednou vzbudi na mliko :potlesk: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2206
18.6.18 21:08
@Detsa píše:
To nebylo téma o mně. Já jen řekl, proč nespím a vy jste z toho udělaly téma o mně :nevim:.@Zkai Nojoo možná to eště nějakou dobu potrvá. Přenechávám teď prostor přece tobě na rande :hug:
Počkej on je pořadník na to kdy kdo půjde na rande??? To mi asi uniklo :mrgreen:
Jo ale včera jsme byli na tom Tátafestu, žádnej táta se mi nelíbil, klukovi se nelíbí nikdo a jediný co ho aspoň z dálky zaujalo byl popelarsky vůz a vozidlo městské policie, kam strážník kluka pozval, at si sedne za volant, kluk jecel a já si jen stihla všimnout, ze to maji v automatu. Což me překvapilo.
@Anna766 píše:
Chodím s kamarádkami,různě je střídám podle toho kdy má ktera čas a co by jí mohlo bavit.

To je hezky koníček, do hospody se da jít i potom  :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122170
18.6.18 21:09
@Anna766 píše:
Máme tě rádi pořád i když jsi C.V.O.K :lol:

Ta má šílenost je nad rámec této diskuze. Můžu zase začít vyvolávat, mají o mě zájem i nováčci!! Stačí se podívat, kdo mi zas vlezl na profil. Dnes v 15 hodin zas jedna.Tak :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5283
18.6.18 21:09
@Detsa píše:
To nebylo téma o mně. Já jen řekl, proč nespím a vy jste z toho udělaly téma o mně :nevim:.@Zkai Nojoo možná to eště nějakou dobu potrvá. Přenechávám teď prostor přece tobě na rande :hug:

Buhvi jak by tahle diskuze bez tebe dopadla. By zapadla hnedka prvni noc. Ale ne! My uz jedeme na 300stou stranku. Dame to dneska? :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí