Proč teď nespíte?

• Fotoalbum (49)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
5283
27.6.18 22:44
@Zkai píše:
Pro něj je to hec…Me to teda prijde divný prezentovat kdo toho nejvíc nažvanil, prodal, uvaril.. Ale je mi to buřt… Ne kazdej to tu tak žere a zrovna mrav by mohl pořádat přednášky na téma „život je svině“ a přitom je v pohodě a neblije průjmy…

S tou poslední větou souhlasím. Ale nerada. Klidně bych uvítala víc infa o mravovi. Jsem totiž baba zvědavá…chjo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2206
27.6.18 22:44
@vertunka píše:
Takže příští měsíc je to jasný :lol: :lol:

Potrebovala bych novou chňapku! Ta by mohla byt mezi propagačním materiálem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148270
27.6.18 22:48
@Zkai píše:
Jo a taky tu jednu dobu byla dáma, která do každé diskuze psala „těžko říct“, ta mi ale lezla na nervy..

Co?Která to byla?Ta s medvědem pandou v ikonce? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2206
27.6.18 22:49
@Anna766 píše:
Co?Která to byla?Ta s medvědem pandou v ikonce? :lol:
:mrgreen: :palec: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122128
27.6.18 22:52
@Zkai píše:
Potrebovala bych novou chňapku! Ta by mohla byt mezi propagačním materiálem.

Musíš to rozehrát na více frontách a trošku si z toho dělat pr.dell. Mě taky povzbudil bronz z předchozího měsíce. Jo, a když je doping, nebo kofola :mrgreen: , tak to jde samo. A pak najít rozehrávače. Přiznám se, že pro mě je to hulala. :pankac: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5283
27.6.18 22:55

Celej barák spí, já jdu taky. Čau lidi :mavam: a @mrav už skladej básničku k 300stovce :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2206
27.6.18 23:02
@mrav píše:
Musíš to rozehrát na více frontách a trošku si z toho dělat pr.dell. Mě taky povzbudil bronz z předchozího měsíce. Jo, a když je doping, nebo kofola :mrgreen: , tak to jde samo. A pak najít rozehrávače. Přiznám se, že pro mě je to hulala. :pankac: :mavam:

A co je za výhru? Pro me je to prča tady vcelku celý, v podstatě me zajímá jen tato diskuze :) ale hledat rady jsem sem chodila už dřív, teď už to tak nežeru a konečně jsem pochopila, že každý zabrečenení mimina není nevyléčitelná nemoc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2206
27.6.18 23:03
@vertunka píše:
Celej barák spí, já jdu taky. Čau lidi :mavam: a @mrav už skladej básničku k 300stovce :potlesk:

Tak držíme palce na to krveprolití! Hlavně at už se vyřešej ty vaše chronický chrchle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148270
27.6.18 23:04
@vertunka píše:
Celej barák spí, já jdu taky. Čau lidi :mavam: a @mrav už skladej básničku k 300stovce :potlesk:

Třístovka klepe na vrátka
Vraťte se mi koťátka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148270
27.6.18 23:06
@Zkai píše:
A co je za výhru? Pro me je to prča tady vcelku celý, v podstatě me zajímá jen tato diskuze :) ale hledat rady jsem sem chodila už dřív, teď už to tak nežeru a konečně jsem pochopila, že každý zabrečenení mimina není nevyléčitelná nemoc.

Prostě balíček,někdo dostane krabičku na svačinu,nebo vlhcené ubrousky,ted tam byla rouška na oči,ta na spaní,a můžu ti říct,malá jí miluje a spí s tím. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2206
27.6.18 23:10
@Anna766 píše:
Prostě balíček,někdo dostane krabičku na svačinu,nebo vlhcené ubrousky,ted tam byla rouška na oči,ta na spaní,a můžu ti říct,malá jí miluje a spí s tím. :D

Hezký, já myslela, ze je to jen statistika. Tak aspoň, ze to není odznacek a je to i k vyuziti :) a co vyhrál mrav?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2206
27.6.18 23:18

Mame tři dudliky, z ničeho nic nemůžu zadnej najít, mladik poknourava a už hodinu (tedy s přestávkami) zpivam Na kopečku v Africe. Strcim mu plastovej zampion a jdu spát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122128
27.6.18 23:28
@Anna766 píše:
Třístovka klepe na vrátka
Vraťte se mi koťátka

Detsa někde randí,
všichni mu tu fandí.
Mrav je blázen veliký,
zas nám věší bulíky.
Zmínil tě už zas,
je to přece ďas
Anna do divadla chvátá,
profesor jako náš táta,
další vtip tu našel.
Zas vás trápí kašel?
Verunčina děťátka,
jste máminy koťátka… :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148270
27.6.18 23:33
@mrav píše:
Detsa někde randí,
všichni mu tu fandí.
Mrav je blázen veliký,
zas nám věší bulíky.
Zmínil tě už zas,
je to přece ďas
Anna do divadla chvátá,
profesor jako náš táta,
další vtip tu našel.
Zas vás trápí kašel?
Verunčina děťátka,
jste máminy koťátka… :*

Budem na ně myslet prve
Až jim budou bráti krve.
Budem držet pěstičky
Za Verunčiny holčičky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5283
28.6.18 03:59

@Anna766 @mrav krásne verse jste dali dohromady :srdce: :potlesk: :potlesk:

@Zkai jak to dopadlo s dudlikem? Uz jsi mu ho nemela davat a byl by pokoj :palec:

@Detsa prej slintám jak uchyl. Me to treba strasne lichoti, kdyz na me nejaky muz takto kouka. A pak to opetuji. A manzel mi rika, ze jsem desna koketa :mrgreen:. Jeho jsem taky prej sbalila na ty voči. ;) Takze jen tak dal, ryb v rybnice je vela. Nejaka se chytne ;)

Mimochodem jo, sla jsem spat pred 5ti hodinama a jeste jsem nespala. Mimino se nam pekne zhorsilo. Ma horecky a kasel jak svina. Pritom pres den uz vypadala dobre.....Ja uz nemuzu :,( :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí