Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@Detsa píše:
To je furt rozbitý. Mě to ani neukazuje že tady třeba nekdo píše![]()
Chodí to - ale se zpožděním. Mám pár fint, vychytávek. Zajít si na svůj profil,nebo, když je nejhůř, chodí mi zprávy do Emailu. Ale musím to furt mazat. ![]()
A tady snad ta třístovka nebude?
Tak vylezte,kočičky, Detso a pane profesore. Prázdniny začaly a vy jste snad všichni někde v Piheli… ![]()
@mrav píše:
A tady snad ta třístovka nebude?Tak vylezte,kočičky, Detso a pane profesore. Prázdniny začaly a vy jste snad všichni někde v Piheli…
Hele tu 3stovku musime dat. A pak si teda jdete no
![]()
Co novyho? Co jste dělali o víkendu? Dneska? Co je napečeno navařeno? U nás furt stejný. Pul roku jsme pozvaný na svatbu, už to bude za tři týdny a konečně jsem tedy zalezla do své skříně plné krásných sexy oblečků a narvu se jen do jedněch šatů a ještě vypadam jak kanystr. Ale klukovi jsem pořídila prima obleček, tak je jedno, jak budu vypadat ![]()
@Zkai píše:
Co novyho? Co jste dělali o víkendu? Dneska? Co je napečeno navařeno? U nás furt stejný. Pul roku jsme pozvaný na svatbu, už to bude za tři týdny a konečně jsem tedy zalezla do své skříně plné krásných sexy oblečků a narvu se jen do jedněch šatů a ještě vypadam jak kanystr. Ale klukovi jsem pořídila prima obleček, tak je jedno, jak budu vypadat
Moc mu to sluší. Ten proužek na kalhotách je perfektní. Jen bych to doplnil černým nebo tmavým motýlkem (máme doma dětský na suchý zip). ![]()
@Zkai píše:
Co novyho? Co jste dělali o víkendu? Dneska? Co je napečeno navařeno? U nás furt stejný. Pul roku jsme pozvaný na svatbu, už to bude za tři týdny a konečně jsem tedy zalezla do své skříně plné krásných sexy oblečků a narvu se jen do jedněch šatů a ještě vypadam jak kanystr. Ale klukovi jsem pořídila prima obleček, tak je jedno, jak budu vypadat
V sobotu jsem dělal večeři pro mě a kluka a jsem za nejlepšího tátu na světě (objednal jsem pizzu) ![]()
@Prof. Farnsworth píše:
Moc mu to sluší. Ten proužek na kalhotách je perfektní. Jen bych to doplnil černým nebo tmavým motýlkem (máme doma dětský na suchý zip).
Taky me to napadlo, boty ma jen černý (nebo jeste svítivě žlutý) tak aby to ladilo.
Jeee pica, nad tou jsem tu slintala někdy před dvěma měsíci co psala Vertunka, ze byla na hnusny pice a ještě furt jsem se k ni nedostala. Já myslela, ze nejlepší tatove vařej v mekáči…
@Zkai píše:
Taky me to napadlo, boty ma jen černý (nebo jeste svítivě žlutý) tak aby to ladilo.
Asi bych dal ty černý. Každopádně, jestli jsou kožený (nebo umělá kůže), je třeba je naleštit jak zrcadlo (nebo jak já říkám, aby se leskly jak psí kulky
) A k černejm botám to chce hodinky s bílým ciferníkem a černým koženým řemínkem.
Pak ale hrozí, že jestli tam budou malé princezny, tak mu nedají pokoj. ![]()
@Zkai píše:
Jeee pica, nad tou jsem tu slintala někdy před dvěma měsíci co psala Vertunka, ze byla na hnusny pice a ještě furt jsem se k ni nedostala. Já myslela, ze nejlepší tatove vařej v mekáči…
U nás ne, my máme uroveň a proto dáváme přednost Itálii před US redneck stylem
(ale stejně tu pizzu jíme z krabice
)
@Prof. Farnsworth píše:
Asi bych dal ty černý. Každopádně, jestli jsou kožený (nebo umělá kůže), je třeba je naleštit jak zrcadlo (nebo jak já říkám, aby se leskly jak psí kulky) A k černejm botám to chce hodinky s bílým ciferníkem a černým koženým řemínkem.Pak ale hrozí, že jestli tam budou malé princezny, tak mu nedají pokoj.
A to je nápad! Knoflíky to ma a kapsy taky! No a ted budu ještě shánět cibule. Možná bych našla kompas, to vypadá stejně ![]()
Tak mě napadlo, že školka byla super doba - po obědě jsme si chodili zdřímnout, holky se praly o kluky, nadbíhaly jim a snažily se je „sbalit“. Jo, zlatý časy. Dneska žádný spaní po obědě, holkám musím nadbíhat a stejně to skoro nikdy nevyjde… ![]()
@Zkai píše:
U nás byl Pohlrajch. Tak všude blázinec a my s Aničkou klasika - dětská hřiště a krmení kačenek. Ale jen v Bečvě. Nádržka byla plná turistů a Pohlrajcha. A zacpané cesty - auta stály na krajnici a všude policajti.+
@Zkai píše:
A to je nápad! Knoflíky to ma a kapsy taky! No a ted budu ještě shánět cibule. Možná bych našla kompas, to vypadá stejně
Já myslel náramkový. Cibule maj styl, ale musej se umět nosit, jinak člověk vypadá jako zbohatlickej rusák ![]()
@mrav píše:
U nás byl Pohlrajch. Tak všude blázinec a my s Aničkou klasika - dětská hřiště a krmení kačenek. Ale jen v Bečvě. Nádržka byla plná turistů a Pohlrajcha. A zacpané cesty - auta stály na krajnici a všude policajti.+
Taky tě, příteli, náhaněly holky ve školce? To byla doba, co
Fakt bych se někdy na čas do tý doby vrátil - dneska už bych si to dokázal užít a dokonce bych se i rád vodil za ruce a pusinkoval ![]()