Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Všichni jsme jedna veliká parta,
nevěřím, že bude červená karta.
Buďte tu, prosím, se mnou i dále,
povídat si budeme stále a stále.
Kolik je hodin? I pro pána krále…
![]()
@Zkai píše:
Já tomu možná pořádně nerozumím, ale B s několika vycpavkama uvnitř bych možná unosila
Mezi B a D je asi dost rozdíl ne?
je a presto ma uz konecne spravnou velikost
ona z toho byla v soku z ty informace od prodavačky a z toho, jak skvele to vypadalo s tou padnouci ![]()
Mimino usnulo asi mě šlehne Manžel si akorat vedle mě lehne Dej pokoj bubaku chci pokoj mít Zrovna jsem na emimi teď chtěla jít
![]()
300 stranek budu mit uz brzy Ze to tu zanedbavam me mrzi Snad to tu zas ozije A @mrav si pekne uzije ![]()
Všichni jsme jedna veliká parta, nevěřím, že bude červená karta. Buďte tu, prosím, se mnou i dále, povídat si budeme stále a stále. Kolik je hodin? I pro pána krále…
![]()
Dekuji, jsem spokojena. A muzu jit spat
![]()
@vertunka píše:
Jo a s tema prachama…jako chtit za jednu podkozenku 16 stovek by mel byt zlocin!
ehm, ehm, když bych se dostala na 1 600, byla bych rada
ale nedavno jsem ulovila za 3 na 2 000
uff, ta je!
@vertunka píše:
Ono kvalitni pradlo dela svoje. Manzel mi rika, ze si ty moje kozy v novem chlivku pekne mečí![]()
Kozy mečí,dítě brečí
Asi vezmu postel smečí
@Zkai píše:
Jee už to klouzlo
dik za upoozrneni, koukam, ze mi to uklouzlo první
![]()
@joy.division.control píše:
dik za upoozrneni, koukam, ze mi to uklouzlo první![]()
No nemůže si každou kulatinu vyžrat Vertunka, ale ta zas mela ten poslední kus na 299 straně.
@Zkai píše:
Já tomu možná pořádně nerozumím, ale B s několika vycpavkama uvnitř bych možná unosila
Mezi B a D je asi dost rozdíl ne?
ja si to ani predstavit neumim, ze se nekdo takhle sekne
ja mam teda nekdy 65C nekdy 70B (jak ja rikam atleticky prsa
), ale mam problem nakupovat, mam prsa takovy jako ze siroka, vetsina podprd mi zmackne kamsi doprostred, to nemluvim o tom, ze tahle velikost je tu spatne k sehnani… ![]()
@joy.division.control píše:
ehm, ehm, když bych se dostala na 1 600, byla bych radaale nedavno jsem ulovila za 3 na 2 000
uff, ta je!
Jejda, to bude asi tou velikosti, takove ceny
asi mnohem vic materialu ![]()
@vertunka píše:
Jo pani mi tam rikala, ze takhle chodi kazda druha. A ze nejvice zen tvrdi, ze ma 75B![]()
![]()
.
Hele, my máme zase všichni 30 cm. Naštěstí to nemá vliv na nákup prádla ![]()
@Zkai píše:
Tjo, tak me zajímá jen velikost vycpavky, zbytek je celkem jedno.
Takže kupuješ tak 85 E a vycpeš podle potřeby? ![]()
@vertunka píše:
No to je prave to. Ze zensky treba nosi B aby v tom meli kozy pekne narvany az skoro u nosu. Pritom kdyz si vezmou normalni (ne push up) podprdu, tak maji treba i to D.
Ještě se mi nepoštěstilo narvat moje déčka do velikosti bé ![]()
@Prof. Farnsworth píše:
Hele, my máme zase všichni 30 cm. Naštěstí to nemá vliv na nákup prádla
Jo
30 cm točenýho salámu?
![]()
@D- račice píše:
Jo30 cm točenýho salámu?
![]()
Víš proč maj ženy problémy s parkováním? Protože jim muži tvrdí, že tohle
/-----------------------------------------------------------------------------------/ je 30 centimetrů ![]()
Tak to mi nerika, pro koho se fintim…jen mu při určitých kouskach napada, ze by to nemel videt někdo další, ptz je to hodne moc skvely