Proč teď nespíte?

• Fotoalbum (49)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
joy.division.control
2.7.18 22:56
@vertunka píše:
Jo pani mi tam rikala, ze takhle chodi kazda druha. A ze nejvice zen tvrdi, ze ma 75B :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:.

Tak to jsme byly asi ve stejnym obchode ;) Myslim, ze nakych 80% zen chybuje… No a 75 B jsem mela asi na zakladce :lol: Jsem myslela, ze mam decka roky a mam efka :dance: :lol:a uz me neboli zada a ty prsa jsou tak pekny ve kvalitni a spravny podprde :) ale jsou hezky i bez ni :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
122117
2.7.18 22:57
@vertunka píše:
Ale neeee. Ja jsem hrozne unavena. A mimino akorat usnulo… tak honem honem… :dance:Edit: mas basnicku?

Nemám. Těch už bylo. Třeba co jsme s @Anna766 složili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
joy.division.control
2.7.18 22:58
@Zkai píše:
Tjo, tak me zajímá jen velikost vycpavky, zbytek je celkem jedno.

hmm, ja zas nemuzu vycpávky, to by uz bylo divny u me vycpávat navic :lol: :hug: ale jinak se mi to libi u druhých ;)

• Citovat
  • Upravit
148268
2.7.18 23:00
@vertunka píše:
Ale neeee. Ja jsem hrozne unavena. A mimino akorat usnulo… tak honem honem… :dance:Edit: mas basnicku?

Mimino usnulo asi mě šlehne
Manžel si akorat vedle mě lehne
Dej pokoj bubaku chci pokoj mít
Zrovna jsem na emimi teď chtěla jít
:mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148268
2.7.18 23:00
@mrav píše:
Nemám. Těch už bylo. Třeba co jsme s @Anna766 složili.

Služebníček hombre,už je tu,něco přihoď

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
joy.division.control
2.7.18 23:01

@Zkai ještě me napadlo, kamarádka zas nosila becka s vycpavkama, vzala jsem ji s sebou do toho obchodu a ma spravne mit decka bez vycpávek a opravdu, najednou ma prsa a je moc stastna ;)

• Citovat
  • Upravit
5283
2.7.18 23:02
@Anna766 píše:
Mimino usnulo asi mě šlehne
Manžel si akorat vedle mě lehne
Dej pokoj bubaku chci pokoj mít
Zrovna jsem na emimi teď chtěla jít :mrgreen: :lol:

:mrgreen: :mrgreen: jezis to je tak trefny az to hezky neni :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5283
2.7.18 23:03
@joy.division.control píše:
@Zkai ještě me napadlo, kamarádka zas nosila becka s vycpavkama, vzala jsem ji s sebou do toho obchodu a ma spravne mit decka bez vycpávek a opravdu, najednou ma prsa a je moc stastna ;)

Ono kvalitni pradlo dela svoje. Manzel mi rika, ze si ty moje kozy v novem chlivku pekne mečí :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5283
2.7.18 23:05

300 stranek budu mit uz brzy
Ze to tu zanedbavam me mrzi
Snad to tu zas ozije
A @mrav si pekne uzije :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
joy.division.control
2.7.18 23:06
@vertunka píše:
Ono kvalitni pradlo dela svoje. Manzel mi rika, ze si ty moje kozy v novem chlivku pekne mečí :lol: :lol:

Hezky…To dela, pravda…a tak jsem zas nedavno vysolila pekny prasule…me zas říká, když prijdu ze shopu a ustrojim se…ze to zadnymu nebudes ukazovat, ze ne? :lol:

• Citovat
  • Upravit
5283
2.7.18 23:07
Hezky…To dela, pravda…a tak jsem zas nedavno vysolila pekny prasule…me zas říká, když prijdu ze shopu a ustrojim se…ze to zadnymu nebudes ukazovat, ze ne? :lol:

Joo to mi chlap rika taky. Ze nechape pro koho se fintim :mrgreen: ze me ma stejne nejradsi nahatou :P :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2206
2.7.18 23:08
@Zkai ještě me napadlo, kamarádka zas nosila becka s vycpavkama, vzala jsem ji s sebou do toho obchodu a ma spravne mit decka bez vycpávek a opravdu, najednou ma prsa a je moc stastna ;)

Já tomu možná pořádně nerozumím, ale B s několika vycpavkama uvnitř bych možná unosila :mrgreen:
Mezi B a D je asi dost rozdíl ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5283
2.7.18 23:08
Hezky…To dela, pravda…a tak jsem zas nedavno vysolila pekny prasule…me zas říká, když prijdu ze shopu a ustrojim se…ze to zadnymu nebudes ukazovat, ze ne? :lol:

Jo a s tema prachama…jako chtit za jednu podkozenku 16 stovek by mel byt zlocin! :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2206
2.7.18 23:09

Jee už to klouzlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5283
2.7.18 23:10
@Zkai píše:
Já tomu možná pořádně nerozumím, ale B s několika vycpavkama uvnitř bych možná unosila :mrgreen:
Mezi B a D je asi dost rozdíl ne?

No to je prave to. Ze zensky treba nosi B aby v tom meli kozy pekne narvany az skoro u nosu. Pritom kdyz si vezmou normalni (ne push up) podprdu, tak maji treba i to D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí