Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@vertunka píše:
Ale neeee. Ja jsem hrozne unavena. A mimino akorat usnulo… tak honem honem…Edit: mas basnicku?
Nemám. Těch už bylo. Třeba co jsme s @Anna766 složili.
@Zkai píše:
Tjo, tak me zajímá jen velikost vycpavky, zbytek je celkem jedno.
hmm, ja zas nemuzu vycpávky, to by uz bylo divny u me vycpávat navic
ale jinak se mi to libi u druhých ![]()
@vertunka píše:
Ale neeee. Ja jsem hrozne unavena. A mimino akorat usnulo… tak honem honem…Edit: mas basnicku?
Mimino usnulo asi mě šlehne
Manžel si akorat vedle mě lehne
Dej pokoj bubaku chci pokoj mít
Zrovna jsem na emimi teď chtěla jít
![]()
@mrav píše:
Nemám. Těch už bylo. Třeba co jsme s @Anna766 složili.
Služebníček hombre,už je tu,něco přihoď
@Zkai ještě me napadlo, kamarádka zas nosila becka s vycpavkama, vzala jsem ji s sebou do toho obchodu a ma spravne mit decka bez vycpávek a opravdu, najednou ma prsa a je moc stastna ![]()
@Anna766 píše:
Mimino usnulo asi mě šlehne
Manžel si akorat vedle mě lehne
Dej pokoj bubaku chci pokoj mít
Zrovna jsem na emimi teď chtěla jít![]()
jezis to je tak trefny az to hezky neni ![]()
@joy.division.control píše:
@Zkai ještě me napadlo, kamarádka zas nosila becka s vycpavkama, vzala jsem ji s sebou do toho obchodu a ma spravne mit decka bez vycpávek a opravdu, najednou ma prsa a je moc stastna
Ono kvalitni pradlo dela svoje. Manzel mi rika, ze si ty moje kozy v novem chlivku pekne mečí
![]()
300 stranek budu mit uz brzy
Ze to tu zanedbavam me mrzi
Snad to tu zas ozije
A @mrav si pekne uzije ![]()
@vertunka píše:
Ono kvalitni pradlo dela svoje. Manzel mi rika, ze si ty moje kozy v novem chlivku pekne mečí![]()
Hezky…To dela, pravda…a tak jsem zas nedavno vysolila pekny prasule…me zas říká, když prijdu ze shopu a ustrojim se…ze to zadnymu nebudes ukazovat, ze ne? ![]()
Hezky…To dela, pravda…a tak jsem zas nedavno vysolila pekny prasule…me zas říká, když prijdu ze shopu a ustrojim se…ze to zadnymu nebudes ukazovat, ze ne?
Joo to mi chlap rika taky. Ze nechape pro koho se fintim
ze me ma stejne nejradsi nahatou
![]()
@Zkai ještě me napadlo, kamarádka zas nosila becka s vycpavkama, vzala jsem ji s sebou do toho obchodu a ma spravne mit decka bez vycpávek a opravdu, najednou ma prsa a je moc stastna
Já tomu možná pořádně nerozumím, ale B s několika vycpavkama uvnitř bych možná unosila ![]()
Mezi B a D je asi dost rozdíl ne?
Hezky…To dela, pravda…a tak jsem zas nedavno vysolila pekny prasule…me zas říká, když prijdu ze shopu a ustrojim se…ze to zadnymu nebudes ukazovat, ze ne?
Jo a s tema prachama…jako chtit za jednu podkozenku 16 stovek by mel byt zlocin! ![]()
@Zkai píše:
Já tomu možná pořádně nerozumím, ale B s několika vycpavkama uvnitř bych možná unosila
Mezi B a D je asi dost rozdíl ne?
No to je prave to. Ze zensky treba nosi B aby v tom meli kozy pekne narvany az skoro u nosu. Pritom kdyz si vezmou normalni (ne push up) podprdu, tak maji treba i to D.
Tak to jsme byly asi ve stejnym obchode
Myslim, ze nakych 80% zen chybuje… No a 75 B jsem mela asi na zakladce
Jsem myslela, ze mam decka roky a mam efka
a uz me neboli zada a ty prsa jsou tak pekny ve kvalitni a spravny podprde
ale jsou hezky i bez ni