Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@D- račice píše:
chlapi (moji) by se zas mohli zivit masirovanim prsou…ach, uplne miluju, kdyz me zezadu sevre (jaj,jaj, jaj!treba, kdyz prijde z prace a na privitanou…) a macka procitene bradavky a…radsi frcim neco zaridit, uz mi stojej (uz aby byl doma) ![]()
@Prof. Farnsworth píše:
Abys nebyla zklamaná. Zip mám bytelnej a žádnýho extra draka taky neschovává
/----/ třicet centimetrů ![]()
@joy.division.control píše:
mazanim bych se mohla zivit
Já taky. Se kolikrát tak namažu, že jsem ještě druhej den trochu našrot ![]()
chlapi (moji) by se zas mohli zivit masirovanim prsou…ach, uplne miluju, kdyz me zezadu sevre (jaj,jaj, jaj!treba, kdyz prijde z prace a na privitanou…) a macka procitene bradavky a…radsi frcim neco zaridit, uz mi stojej (uz aby byl doma)
Njn. Taky to mam tvrdý ![]()
chlapi (moji) by se zas mohli zivit masirovanim prsou…ach, uplne miluju, kdyz me zezadu sevre (jaj,jaj, jaj!treba, kdyz prijde z prace a na privitanou…) a macka procitene bradavky a…radsi frcim neco zaridit, uz mi stojej (uz aby byl doma)
Tak tohle mě bere taky - ne teda aby mě někdo ze zadu sevřel, ale to objetí ženy ze zadu. Přidávám k tomu ještě letmé polibky na krk a ucho. ![]()
@Prof. Farnsworth píše:
Já taky. Se kolikrát tak namažu, že jsem ještě druhej den trochu našrot
No , tak můžeš dělat ochutnavače v pivovaru nebo lihovaru ![]()
@Prof. Farnsworth píše:
Tak tohle mě bere taky - ne teda aby mě někdo ze zadu sevřel, ale to objetí ženy ze zadu. Přidávám k tomu ještě letmé polibky na krk a ucho.
jasny, taky rada objimam chlapa zezadu a jedu dolu…jo, jo, jo…a nejlepší je, když mi z letmých zacne okusovat krk a ucho, ztracim vedomi…uz radsi jdu, zrychluje se mi dech
tohleto me nikdy neprestane bavit ![]()
@Prof. Farnsworth píše:
Tak tohle mě bere taky - ne teda aby mě někdo ze zadu sevřel, ale to objetí ženy ze zadu. Přidávám k tomu ještě letmé polibky na krk a ucho.
Tak a už stačí ![]()
@D- račice píše:
No , tak můžeš dělat ochutnavače v pivovaru nebo lihovaru
To bych musel mít každej druhej den volno. A hlavně, po chvilce už mi chutná úplně všechno, takže by asi bylo vše OK ![]()
@D- račice píše:
Tak a už stačí
Jak stačí? Já už nic dál nedělám, na krku končím, níž se nepokračuje. Nejsem nemrava
![]()
@Prof. Farnsworth píše:
Jak stačí? Já už nic dál nedělám, na krku končím, níž se nepokračuje. Nejsem nemrava![]()
No tak hurá ![]()
@Prof. Farnsworth píše:
Jak stačí? Já už nic dál nedělám, na krku končím, níž se nepokračuje. Nejsem nemrava![]()
Nebo vlastně. Ty už by ses nezved ![]()
@D- račice píše:
Nebo vlastně. Ty už by ses nezved
Která si ho nezvedne (nepostaví), ta si ho nezaslouží ![]()
@Prof. Farnsworth píše:
Která si ho nezvedne (nepostaví), ta si ho nezaslouží