Proč teď nespíte?

• Fotoalbum (49)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1588
28.6.18 08:37

Dobré ráno ve spolek všem :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5283
28.6.18 10:33
@D- račice píše:
Dobré ráno ve spolek všem :mavam:

Tobe tez :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148268
28.6.18 16:20

@vertunka jak dopadla ta upířina?nechala si malá vzít tu krev?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5283
28.6.18 16:44
@Anna766 píše:
@vertunka jak dopadla ta upířina?nechala si malá vzít tu krev?

Hele nakonec docela pohoda. Samozrejme brecela jak tur. Ale sestricka opravdu sikovna. Ukazala chlapovi jak malou sevrit aby se nehnula, napichla zilu a za chvili bylo po. Pak mala vykrikla ,,a je to hotovo, chci bonbon" tak jsme se vsichni pobavili a sli domu. A ted celej den vypravi jak ji pani doktorka udelala ,,maly pich'' a ukazuje dirku. A jinak v pohode. Bala jsem se zbytecne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148268
28.6.18 16:50
@vertunka píše:
Hele nakonec docela pohoda. Samozrejme brecela jak tur. Ale sestricka opravdu sikovna. Ukazala chlapovi jak malou sevrit aby se nehnula, napichla zilu a za chvili bylo po. Pak mala vykrikla ,,a je to hotovo, chci bonbon" tak jsme se vsichni pobavili a sli domu. A ted celej den vypravi jak ji pani doktorka udelala ,,maly pich'' a ukazuje dirku. A jinak v pohode. Bala jsem se zbytecne.

No vidíš :hug: šikulka .malá je to.Oni jsou tam opravdu šikovní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5283
28.6.18 22:24

Kde jsou? Kde se pasou? Snad vsichni nespite?

Ja uz se tu dve hodiny nervuju s miminem. Chjo! Jenom rve a rve a rve. Co ji je netusim. Manzel rezignoval a odebral se na gauc. Nekdo nejakej napad co s ni? Najedena, vykrknuta, vyprdena a prebalena uz je. Jo a ranu palickou na maso neradit, to uz bylo manzelem zavrhnuto :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148268
28.6.18 22:34
@vertunka píše:
Kde jsou? Kde se pasou? Snad vsichni nespite?Ja uz se tu dve hodiny nervuju s miminem. Chjo! Jenom rve a rve a rve. Co ji je netusim. Manzel rezignoval a odebral se na gauc. Nekdo nejakej napad co s ni? Najedena, vykrknuta, vyprdena a prebalena uz je. Jo a ranu palickou na maso neradit, to uz bylo manzelem zavrhnuto :mrgreen:.

Jestli jí je špatně,špatně se jí dýchá,tak se jí muze prostě a jednoduše špatně ležet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122117
28.6.18 22:38
@vertunka píše:
Kde jsou? Kde se pasou? Snad vsichni nespite?Ja uz se tu dve hodiny nervuju s miminem. Chjo! Jenom rve a rve a rve. Co ji je netusim. Manzel rezignoval a odebral se na gauc. Nekdo nejakej napad co s ni? Najedena, vykrknuta, vyprdena a prebalena uz je. Jo a ranu palickou na maso neradit, to uz bylo manzelem zavrhnuto :mrgreen:.

My jsme s Detsou u sousedů u ženy - nymfomanky, která skoro tři roky neměla sex. Anička se taky tady někde pohybuje, stále spolu pretekáme. Jinak moje Anička je taky dneska na zabití. Jsou to asi erupce na slunci plus to, že dnes byly poslední herničky. Pak šla spát a já jsem jí zapomněl dát plenku, takže příjemné vzbuzení. :zed: Ale alespoň jsem jí převlékl postel. Jo, když fotr zapomene, je to v pr. :zed: :cert: deli. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26559
28.6.18 22:47
@vertunka píše:

Nebyli jste nedavno nejak nemocni, nejsou to usi? Jsi si jista, ze je opravdu vyprdena? Jestli jste kvuli te nemoci brali atb, tak ne usi, ale spis bricho, ja (syn taky) mam boleni po kazdych atb… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5283
29.6.18 04:35
@Anna766 píše:
Jestli jí je špatně,špatně se jí dýchá,tak se jí muze prostě a jednoduše špatně ležet.

No má vyvýšenou postel, aby se jí lépe dýchalo. Jak tu svojí, tak mojí. :palec:

@Lenka_Hal píše:
Nebyli jste nedavno nejak nemocni, nejsou to usi? Jsi si jista, ze je opravdu vyprdena? Jestli jste kvuli te nemoci brali atb, tak ne usi, ale spis bricho, ja (syn taky) mam boleni po kazdych atb… :think:

Uši bych neřekla. Nakonec usnula v jedenáct a spala do teď. Možná opravdu to břicho. :nevim: Chjo. Mě tyhle miminkovsky věky nějak zmáhají a nebaví mě to. A to budu doma ještě 32 měsíců. Asi mě klepne :mrgreen: . Ať už jí je alespoň rok a půl…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5283
29.6.18 04:37
@mrav píše:
My jsme s Detsou u sousedů u ženy - nymfomanky, která skoro tři roky neměla sex. Anička se taky tady někde pohybuje, stále spolu pretekáme. Jinak moje Anička je taky dneska na zabití. Jsou to asi erupce na slunci plus to, že dnes byly poslední herničky. Pak šla spát a já jsem jí zapomněl dát plenku, takže příjemné vzbuzení. :zed: Ale alespoň jsem jí převlékl postel. Jo, když fotr zapomene, je to v pr. :zed: :cert: deli. :mavam:

To se mi ještě nestalo, abych zapomnela plenku. Nicmene postel uz jsem taky xkrat prevlikala. Vetsinou si ji madam v navalu nastvani, ze musi spat, sunda sama. A pak usne. A ve me by se krve nedorezal…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2206
29.6.18 20:16

Čau, co vízo dneska? @Tamtama ty máš školního kluka ne? A @D- račice ty taky? Teda vyvolávání furt nefunguje a ani jednu jsem dlouho neviděla.. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14751
29.6.18 20:20

Mě začala dnes odpoledne dovolená a už po hodině co jsem byl z práce jsem zjistil, že se hrozně nudím. Asi se v pondělí zajdu podívat do práce. A ne, vůbec nejsem workoholik a už vůbec se o víkendech nepřipojuju na svůj pracovní počítač přes VPN :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148268
29.6.18 20:23
@Zkai píše: Čau, co vízo dneska? @Tamtama ty máš školního kluka ne? A @D- račice ty taky? Teda vyvolávání furt nefunguje a ani jednu jsem dlouho neviděla.. :?

Tamče teprve do školy starší půjde ne,jestli se nemýlím?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2206
29.6.18 20:25
@Prof. Farnsworth píše:
Mě začala dnes odpoledne dovolená a už po hodině co jsem byl z práce jsem zjistil, že se hrozně nudím. Asi se v pondělí zajdu podívat do práce. A ne, vůbec nejsem workoholik a už vůbec se o víkendech nepřipojuju na svůj pracovní počítač přes VPN :mrgreen:

To se mi stávalo jako bezdětné. A včera jak pršelo cely den, tak jsem taky nevěděla kam už kluka zavřít a přemýšlela, ze pojedeme do práce.
Mel by sis otevřít některou ze svých oblíbených lahvi a pověnovat se např. domácím pracím. Nebo poklidit ve sklepě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí