Proč teď nespíte?

• Fotoalbum (49)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2206
11.5.18 23:36

@mrav Tobe privezu az prijedu na rande :* :mrgreen:
@entropy děkuji, dokud byl čas, byl i efektní žvanec

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122027
11.5.18 23:44
@Zkai píše:
@mrav Tobe privezu az prijedu na rande :* :mrgreen:
@entropy děkuji, dokud byl čas, byl i efektní žvanec

A kdy to bude? V pondělí se stěhuju na chvíli za našima do Jeseníků. Malá bude s dědou, babičkou a pejskem. Já snad budu i chvíli odpočívat. :lol: :pankac: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
414
11.5.18 23:53

Tak ja nespim, protoze brouzdam po netu co je vsude noveho a co podnikneme o vikendu a tak :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122027
11.5.18 23:58
@blink píše:
Tak ja nespim, protoze brouzdam po netu co je vsude noveho a co podnikneme o vikendu a tak :-)

A co budete podnikat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
12.5.18 00:01

Drazí ponocující, všechny ty muffiny mě nějak zmohly, jdu se odebrat do říše snů. Pěknou noc! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122027
12.5.18 00:06
@entropy píše:
Drazí ponocující, všechny ty muffiny mě nějak zmohly, jdu se odebrat do říše snů. Pěknou noc! :mavam:

Ještě spí a spí a spí, zámek šípkový, žádný princ tu v lesích ptáky neloví. Ještě spí a spí a spí, dívka zakletá, rouška jí padá a růže rozkvétá… :pankac: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
12.5.18 00:09

@mrav Já s písničkou jdu jako ptáček… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148168
12.5.18 00:13
@mrav píše:
Ještě spí a spí a spí, zámek šípkový, žádný princ tu v lesích ptáky neloví. Ještě spí a spí a spí, dívka zakletá, rouška jí padá a růže rozkvétá… :pankac: :mavam:

To se jen tak dětem říká aby s úlevou šly spát klidně spát…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122027
12.5.18 00:14
@entropy píše:
@mrav Já s písničkou jdu jako ptáček… :)

tramtarara, tramtarara, tramtarara, ra, ach, vylet ptáčku nad obláček. Tramtarara, rara, rara, ra. Kdo se nerad usmívá. Ten je strašný protiva. Ej, na světě je přece krásně tramtarara, tramtarara, rá :srdce: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122027
12.5.18 00:20
@Anna766 píše:
To se jen tak dětem říká aby s úlevou šly spát klidně spát…
Že se dům probouzí a ta kráska procitáááá, zatím spí tam dál, spí tam v růžích. Musíš přijít sám, nesmíš věřit pohádkám. Čeká dívka dál, spí tam v růžích…Čeká dívka dál, spí tam v růžích… :pankac: :mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1588
12.5.18 07:43
@Zkai píše:
@D- račice Smarja to pak ještě dostaneš vynadano za čučení po netu ne? Ani si to nedokazu představit.. To me fakt mrzí teda..
@Detsa ty jsi jedinec mezi skupinou vdaných (vč. nestastne) a odložených, ale sem zapadáš perfektně
@Tamtama jo, malý zrcadlo máme taky, to je fajn a já bych chtěla růžové gumové rukavice s prachovým peřím po okrajích co měly v nějakém poradu dvě šílené dámy co furt někomu doma gruntovaly
@Anna766 tatínek platí, ale nemít hlavni příjem je na prd. Me to vyhovuje, ze se dostanu mezi lidi aspoň a daří se mi trochu šetřit na ty zuby, nebo na něco…

Nedostanu, protože o tom neví :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1588
12.5.18 07:53
@entropy píše:
Klidně na něj zavolej cajty, jestli si bude vyskakovat. Nenech sebou mávat, jsi přeci DRAČICE! :cert:

Však já se vždycky ubráním. Minule jsem to nějak nečekala no :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122027
12.5.18 07:53
@D- račice píše:
Nedostanu, protože o tom neví :mrgreen:

Sladká jeho nevědomosti… Nevieš, tak nocou letíš, ked spíš… M. Žbirka Doktor sen :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1588
12.5.18 07:55

@Zkai
Ty muffiny vypadají nadherně. :palec: :potlesk: Kde že jsou k mání? :think: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1588
12.5.18 07:57
@mrav píše:
Sladká jeho nevědomosti… Nevieš, tak nocou letíš, ked spíš… M. Žbirka Doktor sen :mavam:

Ano. Ať si sladká jeho nevědomost polibí…
Moje svoboda=MOJE EMIMINO!!! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky