Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@Zkai píše:
@mrav Tobe privezu az prijedu na rande![]()
@entropy děkuji, dokud byl čas, byl i efektní žvanec
A kdy to bude? V pondělí se stěhuju na chvíli za našima do Jeseníků. Malá bude s dědou, babičkou a pejskem. Já snad budu i chvíli odpočívat.
![]()
Tak ja nespim, protoze brouzdam po netu co je vsude noveho a co podnikneme o vikendu a tak ![]()
@blink píše:
Tak ja nespim, protoze brouzdam po netu co je vsude noveho a co podnikneme o vikendu a tak
A co budete podnikat?
Drazí ponocující, všechny ty muffiny mě nějak zmohly, jdu se odebrat do říše snů. Pěknou noc! ![]()
@entropy píše:
Drazí ponocující, všechny ty muffiny mě nějak zmohly, jdu se odebrat do říše snů. Pěknou noc!
Ještě spí a spí a spí, zámek šípkový, žádný princ tu v lesích ptáky neloví. Ještě spí a spí a spí, dívka zakletá, rouška jí padá a růže rozkvétá…
![]()
@mrav píše:
Ještě spí a spí a spí, zámek šípkový, žádný princ tu v lesích ptáky neloví. Ještě spí a spí a spí, dívka zakletá, rouška jí padá a růže rozkvétá…![]()
To se jen tak dětem říká aby s úlevou šly spát klidně spát…
@entropy píše:
@mrav Já s písničkou jdu jako ptáček…
tramtarara, tramtarara, tramtarara, ra, ach, vylet ptáčku nad obláček. Tramtarara, rara, rara, ra. Kdo se nerad usmívá. Ten je strašný protiva. Ej, na světě je přece krásně tramtarara, tramtarara, rá
![]()
@Anna766 píše:Že se dům probouzí a ta kráska procitáááá, zatím spí tam dál, spí tam v růžích. Musíš přijít sám, nesmíš věřit pohádkám. Čeká dívka dál, spí tam v růžích…Čeká dívka dál, spí tam v růžích…
To se jen tak dětem říká aby s úlevou šly spát klidně spát…
@Zkai píše:
@D- račice Smarja to pak ještě dostaneš vynadano za čučení po netu ne? Ani si to nedokazu představit.. To me fakt mrzí teda..
@Detsa ty jsi jedinec mezi skupinou vdaných (vč. nestastne) a odložených, ale sem zapadáš perfektně
@Tamtama jo, malý zrcadlo máme taky, to je fajn a já bych chtěla růžové gumové rukavice s prachovým peřím po okrajích co měly v nějakém poradu dvě šílené dámy co furt někomu doma gruntovaly
@Anna766 tatínek platí, ale nemít hlavni příjem je na prd. Me to vyhovuje, ze se dostanu mezi lidi aspoň a daří se mi trochu šetřit na ty zuby, nebo na něco…
Nedostanu, protože o tom neví ![]()
@entropy píše:
Klidně na něj zavolej cajty, jestli si bude vyskakovat. Nenech sebou mávat, jsi přeci DRAČICE!
Však já se vždycky ubráním. Minule jsem to nějak nečekala no ![]()
@D- račice píše:
Nedostanu, protože o tom neví
Sladká jeho nevědomosti… Nevieš, tak nocou letíš, ked spíš… M. Žbirka Doktor sen ![]()
@mrav píše:
Sladká jeho nevědomosti… Nevieš, tak nocou letíš, ked spíš… M. Žbirka Doktor sen
Ano. Ať si sladká jeho nevědomost polibí…
Moje svoboda=MOJE EMIMINO!!! ![]()