Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@Zkai píše:
@mrav ŽÍZEŇ! Ajajajajaj… A kdy mas to volno? To bylo tak krátký, nebo teprve bude?
Teprv bude. Odjíždíme zítra odpoledne.
![]()
@mrav šmarjá a budeš mít internety? Bez večerní písně zahynu
@Zkai píše:
@mrav šmarjá a budeš mít internety? Bez večerní písně zahynu
Je tam i internet, ale moje mamka na něm hraje karty. Takže
Rodiče chodí spát ve 22 hod. a vstávají v 6. Nějak to vymyslíme kolonkou" jsem online." ![]()
Tak Bela už pukla a já to prošvihla.
@mrav Jeseníky si říkal? Byla jsem párkrát ve Vrbné pod Pradědem, nedávno jsem se tam chtěla podívat zas po letech, ale už to časové nevycházelo. Za to jsem stihla Rožnov pod Radhoštěm a to byl v podstatě cíl. Posles mi pohled?
@Zkai píše:
@mrav Jeseníky si říkal? Byla jsem párkrát ve Vrbné pod Pradědem, nedávno jsem se tam chtěla podívat zas po letech, ale už to časové nevycházelo. Za to jsem stihla Rožnov pod Radhoštěm a to byl v podstatě cíl. Posles mi pohled?
A kam? Napíšeš SZ? Jinak je to Bruntál - okres na Severu. ![]()
@mrav mňo to je ono, do Vrbna co by kamenem dohodil. Tam tečou ty ozdravný prameny co smrdej jak zkažený vejce.
@Zkai píše:
@mrav mňo to je ono, do Vrbna co by kamenem dohodil. Tam tečou ty ozdravný prameny co smrdej jak zkažený vejce.
Máš tam taky SZ, jen se to načetlo do řádku. ![]()
@Zkai píše:
Jeseníky jsou príma. Karlova studánka je nádherná ![]()
@Zkai píše:
@D- račice jooo tam teče ta smrduta voda!
Ale je tam krásně! ![]()
@D- račice píše:
Jeseníky jsou príma. Karlova studánka je nádherná
A ten čistý vzduch. Vodopády Bílé Opavy.
![]()
@D- račice píše:
Smůla. Už nee![]()
![]()
![]()
Ty taky všechno zkazíš. Ted měla přijít Babaloo. ![]()
@mrav píše:
A ten čistý vzduch. Vodopády Bílé Opavy.![]()
![]()
Nějaký vodopády co se k nim jde strmým kopcem dolů a pak se to nechtělo vyšlápnout zpátky nahoru a tak jsme s kočárem šli a šli a šli, až jsme došli do nějaké vesničky, kde nám hostinský řekl, že tady bus nejede a než jít zase sedm nebo kolik km zpět v tom horku, tak byl tak ochotný a hodný, že nás naložil do auta a dovezl nás zpět ale objíždět se to muselo 17 km ![]()
Jinak zážitek super ![]()