Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@D- račice píše:
Joo ta new vérzia
Tak tu mi nepřipomínej. To je něco odstrašujícího.
@vertunka ať je brzo dobře ![]()
@Zkai oni jako dávají Rozbřesk a já o tom nevím?! ![]()
Jinak já měla dneska v práci super den, směju se ještě teď. Vy to nevíte, ale jsem tak trochu blázen do Harryho Pottera. Sloužila jsem s kolegyňkou, co ho má taky ráda a taky má doma plno HP věcí. Notovaly jsme si, která toho má víc, až jsme vlastně zjistily, že jsme obě za mlada (no, mně je 26 a jí 18
) milovaly stejné časopisy a seriály. Lidi moc nechodili k pultu, tak jsme fakt neskutečně blbly na téma seriálu a tlemily se na celý krám. ![]()
@Detsa píše: Život stojí za nic už dlouho.
Od takový, ze to byl jeden z nejlepších kontaktů. Ale zřejmě změnila názor, tak co nadělam. Za chvíli to zas rozdycham a zkusím to zas jinde. Jinak jsem se vydal vstříc městu jako obvykle
.
Kdyby jsi tu radši rokoval s námi ![]()
Nebooooj bude zase dobře
![]()
@Tamtama píše:
@vertunka ať je brzo dobře
@Zkai oni jako dávají Rozbřesk a já o tom nevím?!
Jinak já měla dneska v práci super den, směju se ještě teď. Vy to nevíte, ale jsem tak trochu blázen do Harryho Pottera. Sloužila jsem s kolegyňkou, co ho má taky ráda a taky má doma plno HP věcí. Notovaly jsme si, která toho má víc, až jsme vlastně zjistily, že jsme obě za mlada (no, mně je 26 a jí 18) milovaly stejné časopisy a seriály. Lidi moc nechodili k pultu, tak jsme fakt neskutečně blbly na téma seriálu a tlemily se na celý krám.
Takové veselé prodavačky to je radost
by vám měli připlatit.
@mrav píše:
Já pouze v originále. Ei, laksola, ei kukuaa, ei vetta ranta rakampaa…
Gavarij da?
Nět gavarij ![]()
@Anna766 píše:
Takové veselé prodavačky to je radostby vám měli připlatit.
spíš aby nás nevyhodili, musely jsme vypadat jako tady @mrav, trochu nafetovaně ![]()
@Tamtama píše:
spíš aby nás nevyhodili, musely jsme vypadat jako tady @mrav, trochu nafetovaně
Rádi by měli být ![]()
@Anna766 píše:
Tak tu mi nepřipomínej. To je něco odstrašujícího.
@D- račice píše:To byl blbej vtip ta renovace hymny
![]()
Jako když kočku tahá za vocas. I když ta kočka by asi zněla líp
No to teda
jsem myslela že si dělaj pr.del.To znělo jako když se muzikanti vidí poprvé v životě, jsou opilí, zapomněli si noty a vesměs mají rozladěné nástroje. Jako apríl dobrý.
@Anna766 píše:
No to tedajsem myslela že si dělaj pr.del.To znělo jako když se muzikanti vidí poprvé v životě, jsou opilí, zapomněli si noty a vesměs mají rozladěné nástroje. Jako apríl dobrý.
Já nevím, ale takovej paskvil bych na veřejnost ani nevypustila. Já jsem z toho byla vedle. Pořád jsem čekala kdy jako začnou hrát naší hymnu a to bylo vono
. Jestli existuje něco, po čem by český národ zešílel, tak to je nová verze naší hymny
![]()
@D- račice píše:
Já nevím, ale takovej paskvil bych na veřejnost ani nevypustila. Já jsem z toho byla vedle. Pořád jsem čekala kdy jako začnou hrát naší hymnu a to bylo vono. Jestli existuje něco, po čem by český národ zešílel, tak to je nová verze naší hymny
![]()
![]()
![]()
Mohli by jí zahrát po zápase s Rakouskem. Byl by to stejný trapas, jako když loni Slovákům při vítězství nad Itálií zahráli Slovinskou hymnu. Ostatně: Živo nam vsi narody, ky hrepene dočakat raz…
![]()
@mrav píše:
Mohli by jí zahrát po zápase s Rakouskem. Byl by to stejný trapas, jako když loni Slovákům při vítězství nad Itálií zahráli Slovinskou hymnu. Ostatně: Živo nam vsi narody, ky hrepene dočakat raz…![]()
No. To by byl nejen trapas, ale za takovou hymnu aby se člověk styděl ![]()
A zase ta tvoje hatmatilka ![]()