Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@Zkai píše:
Já to zase neslyšela
Já taky ne. Ale asi můžeme být rády. ![]()
Orangutan dělá haf! Konečně jsem z kluka vyloudila nějakou reakci.
@Zkai píše:
Bobši, ty žiješ v takovým omylu ![]()
https://youtu.be/0ulzFlp0yB8 našla jsem tohle a ze je to hustý. Takovýho něco? Tam tahaj za ocas celej kočičí útulek. Kluk začal jecet a utekl z pokoje.
@Zkai píše:
Neboj se, za chvilku bude kecat tak, až ti to milé nebude. To my s malou vždycky, když někam jdeme a já potřebuji něco zařídit - třeba pití
,tak malá stojí u dveří a buzeruje." Jdeme!" A je to schopná i několikrát zopakovat.
![]()
@mrav Mas si to připravit předem a pak hlásit ze se jde. Tady se kluk samovolně začne obouvat a pak pak vyznamne mlátí do dveří. Já se nemám co oblikat a obouvat když on už je připraven.
@Zkai píše:
https://youtu.be/0ulzFlp0yB8 našla jsem tohle a ze je to hustý. Takovýho něco? Tam tahaj za ocas celej kočičí útulek. Kluk začal jecet a utekl z pokoje.
@mrav píše:
Neboj se, za chvilku bude kecat tak, až ti to milé nebude. To my s malou vždycky, když někam jdeme a já potřebuji něco zařídit - třeba pití,tak malá stojí u dveří a buzeruje." Jdeme!" A je to schopná i několikrát zopakovat.
![]()
@Zkai píše:
@mrav Mas si to připravit předem a pak hlásit ze se jde. Tady se kluk samovolně začne obouvat a pak pak vyznamne mlátí do dveří. Já se nemám co oblikat a obouvat když on už je připraven.
Tady, když se mladej rozhodne, tak se jde na procházku i v pyžamu v půl devátý večír
![]()
@entropy píše:![]()
Zřejmě má rozvinuté vlastenecké cítění… anebo hudební sluch
To se jim teda nepovedlo, ale oceňuji tu snahu.
Spíš hudební hluch ![]()
@D- račice No, já už radši začala zamykat, ale u nás naštěstí zatím musí byt nějaký podnět ze se půjde. Akorát se chystame do prace, tak se pohybují nenapadne aby zas nebusil pul hodiny do dveří. Zatím si čistí zuby. Už asi hodinu. A nejdřív se musí hodit pasta do kose.
@Zkai píše:
@D- račice No, já už radši začala zamykat, ale u nás naštěstí zatím musí byt nějaký podnět ze se půjde. Akorát se chystame do prace, tak se pohybují nenapadne aby zas nebusil pul hodiny do dveří. Zatím si čistí zuby. Už asi hodinu. A nejdřív se musí hodit pasta do kose.
Jj nenápadný přípravy
to taky znám. U nás je mladej věčně nad toaletou se zvonem v ruce
![]()
@D- račice Privolava toaletní příšeru? To je zajimavej rituál.
Ahojky lidicky ![]()
Omlouvam se, ze nereaguju ale mame doma peklo na zemi. Vsichni jsme nemocny, nejvic to miminko. A je to maras. ![]()
A jedna pozitivni zprava - starsi dnes vzali do skolky. Od zari nastupuje
.
PS: nova hymna se mi taky nepaci
@Zkai píše:
Já to zase neslyšela
To buď ráda ve jménu svého duševního zdravíčka.