Proč teď nespíte?

• Fotoalbum (49)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2663
14.5.18 10:23
@Zkai píše:
Já to zase neslyšela :(

Já taky ne. Ale asi můžeme být rády. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1588
@Zkai píše:

Tak to jsi i nic nepřišla :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2206

Orangutan dělá haf! Konečně jsem z kluka vyloudila nějakou reakci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
14.5.18 10:25
@Zkai píše:

Bobši, ty žiješ v takovým omylu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2206
14.5.18 10:35

https://youtu.be/0ulzFlp0yB8 našla jsem tohle a ze je to hustý. Takovýho něco? Tam tahaj za ocas celej kočičí útulek. Kluk začal jecet a utekl z pokoje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122063
14.5.18 10:39
@Zkai píše:

Neboj se, za chvilku bude kecat tak, až ti to milé nebude. To my s malou vždycky, když někam jdeme a já potřebuji něco zařídit - třeba pití :lol:,tak malá stojí u dveří a buzeruje." Jdeme!" A je to schopná i několikrát zopakovat. :pankac: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2206
14.5.18 10:42

@mrav Mas si to připravit předem a pak hlásit ze se jde. Tady se kluk samovolně začne obouvat a pak pak vyznamne mlátí do dveří. Já se nemám co oblikat a obouvat když on už je připraven.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
14.5.18 10:46
@Zkai píše:
https://youtu.be/0ulzFlp0yB8 našla jsem tohle a ze je to hustý. Takovýho něco? Tam tahaj za ocas celej kočičí útulek. Kluk začal jecet a utekl z pokoje.
:lol: :lol: Zřejmě má rozvinuté vlastenecké cítění… anebo hudební sluch :mrgreen: To se jim teda nepovedlo, ale oceňuji tu snahu. ;)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1588
14.5.18 10:47
@mrav píše:
Neboj se, za chvilku bude kecat tak, až ti to milé nebude. To my s malou vždycky, když někam jdeme a já potřebuji něco zařídit - třeba pití :lol:,tak malá stojí u dveří a buzeruje." Jdeme!" A je to schopná i několikrát zopakovat. :pankac: :mavam:
@Zkai píše:
@mrav Mas si to připravit předem a pak hlásit ze se jde. Tady se kluk samovolně začne obouvat a pak pak vyznamne mlátí do dveří. Já se nemám co oblikat a obouvat když on už je připraven.

Tady, když se mladej rozhodne, tak se jde na procházku i v pyžamu v půl devátý večír :mrgreen: :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1588
14.5.18 10:48
@entropy píše: :lol: :lol: Zřejmě má rozvinuté vlastenecké cítění… anebo hudební sluch :mrgreen: To se jim teda nepovedlo, ale oceňuji tu snahu. ;)

Spíš hudební hluch :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2206
14.5.18 10:52

@D- račice No, já už radši začala zamykat, ale u nás naštěstí zatím musí byt nějaký podnět ze se půjde. Akorát se chystame do prace, tak se pohybují nenapadne aby zas nebusil pul hodiny do dveří. Zatím si čistí zuby. Už asi hodinu. A nejdřív se musí hodit pasta do kose.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1588
14.5.18 10:56
@Zkai píše:
@D- račice No, já už radši začala zamykat, ale u nás naštěstí zatím musí byt nějaký podnět ze se půjde. Akorát se chystame do prace, tak se pohybují nenapadne aby zas nebusil pul hodiny do dveří. Zatím si čistí zuby. Už asi hodinu. A nejdřív se musí hodit pasta do kose.

Jj nenápadný přípravy :mrgreen: to taky znám. U nás je mladej věčně nad toaletou se zvonem v ruce :think: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2206
14.5.18 11:00

@D- račice Privolava toaletní příšeru? To je zajimavej rituál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5283
14.5.18 12:49

Ahojky lidicky :mavam:
Omlouvam se, ze nereaguju ale mame doma peklo na zemi. Vsichni jsme nemocny, nejvic to miminko. A je to maras. :cert:

A jedna pozitivni zprava - starsi dnes vzali do skolky. Od zari nastupuje :potlesk:.

PS: nova hymna se mi taky nepaci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148178
14.5.18 13:51
@Zkai píše:

To buď ráda ve jménu svého duševního zdravíčka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí