Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@vertunka píše:
Ahojky lidicky
Omlouvam se, ze nereaguju ale mame doma peklo na zemi. Vsichni jsme nemocny, nejvic to miminko. A je to maras.![]()
A jedna pozitivni zprava - starsi dnes vzali do skolky. Od zari nastupuje
PS: nova hymna se mi taky nepaci.
To je něco ![]()
@mrav píše:
Neboj se, za chvilku bude kecat tak, až ti to milé nebude. To my s malou vždycky, když někam jdeme a já potřebuji něco zařídit - třeba pití,tak malá stojí u dveří a buzeruje." Jdeme!" A je to schopná i několikrát zopakovat.
![]()
Na a pak že ženským všechno trvá…
@vertunka tak jak se ma kočička? Cumim, ze vas nehnali do špitálu. To by asi fakt bylo peklo.
@mrav co „dovolena“?
@Detsa co znamená vyrazit do města? Jako s kamosema na jedno trojpivo?
@Detsa SAAAM? A co znamená nákupy? Jako mliko a brambory, nebo nova sukně a kabelka?
@Detsa píše:
@Zkai ne sám nikdy nechodím do kina ani na jiný akce. Nákupy jako květinu pro mámu třeba a pár dalších věcí
To je od tebe hezké žes na mamku nezapomněl.
@Detsa to je zprostredkovany uspokojení. Ty za me vyridis cely rande, na který me se hrozně nechce, ale zajímá me jak by to dopadlo.
@Detsa píše:Jinak prodej kytek musí byt dobrý business, když jsem viděl ty ceny zas
. Možná dobře nakonec, že nemám přítelkyni
Tak kytka se dá utrhnout i zadarmo. Teď je všude plno šeříků.
@Anna766 Ale Detsa je na úrovni! Já dostala prd, ale dnes mi kluk dal dobrovolně pusinku když jsem ho pustila do auta k volantu.
A taky jsme byli nakoupit a máme nové fixy, jedno pivo (to už nemáme) a pět anglicaku za 40,– a čtyři už nemůžu najít.
@Zkai píše:
A taky jsme byli nakoupit a máme nové fixy, jedno pivo (to už nemáme) a pět anglicaku za 40,– a čtyři už nemůžu najít.
Nakupovala jsem dneska s dcerou. Obě jsme si kupovaly šaty, holka ještě sukni.
@Detsa píše:
To ano, ale na tydle příležitosti to chce trochu lepší úroveň. Já si za todle zrovna rád připlatím
Tož tak si potom nestěžuj ogare ![]()
@Detsa píše:
Přece nepřinesu ošklivou kytku na den matek. Stěžovat si můžu, protože drahý jsou
![]()
Pravdu máš ![]()
@Zkai píše:
@vertunka tak jak se ma kočička? Cumim, ze vas nehnali do špitálu. To by asi fakt bylo peklo.
@mrav co „dovolena“?
@Detsa co znamená vyrazit do města? Jako s kamosema na jedno trojpivo?
Tak už jsme s dcerkou tady. Na ten pohled myslím, neboj.
z Bruntálu a posílám
na dlani.
@Anna766 píše:
Tak kytka se dá utrhnout i zadarmo. Teď je všude plno šeříků.
A pampelišek. Jenomže odkvetlých.
Tak alespoň si fouknem. Máš na profilu krásný věneček. Já bych chtěl taky.