Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@Zkai no ja bych mozna tu nemocnici brala. Protoze malicka porad zvraci a davi se hlenama. Obe holky maji 38,5 a nespi poradne ani jedna. Ja mam rymu jak prase a chlapovi dokonce uz praskaji cevky v nose. A ten uz jde zitra do prace, takze se tu asi poseru.
@Anna766 prej serik
fuuuj. Ten strasne smrdi.
@Detsa kytky jsou drahy jak prase
. Na to ze to za chvili zvadne. To je lepsi cokolada. Kdyz jsme se naposledy s chlapem pohadali, tak mi koupil obrovskej puget ruzi a kdyz mi rekl, kolik stal, tak jsme se pohadali zas ![]()
@mrav uzivejte dovcu ![]()
@mrav
my dnes vybírali také vhodný pohled. Jak moc se znas s vaší dorucovatelkou? ![]()
A ty jsi o venecek už určite prisel.
@Detsa co je to za blabol? 90% mladých mužů mi právě bylo co k čemu! Ted už ma vekova kategorie nestojí za nic.
@vertunka píše:
Ahojky lidicky
Omlouvam se, ze nereaguju ale mame doma peklo na zemi. Vsichni jsme nemocny, nejvic to miminko. A je to maras.![]()
A jedna pozitivni zprava - starsi dnes vzali do skolky. Od zari nastupuje
PS: nova hymna se mi taky nepaci.
Ježíšku na křížku, tak to vás teda lituji ![]()
@vertunka me furt není jasný kde jste k tomu přišli. Bych se posr…
to musíš furt luxovat nos?
@mrav píše:
A pampelišek. Jenomže odkvetlých.Tak alespoň si fouknem. Máš na profilu krásný věneček. Já bych chtěl taky.
Věneček jsem vlastoručně upletla Kristiance, takže máš smolíka.
@vertunka píše:
@Zkai no ja bych mozna tu nemocnici brala. Protoze malicka porad zvraci a davi se hlenama. Obe holky maji 38,5 a nespi poradne ani jedna. Ja mam rymu jak prase a chlapovi dokonce uz praskaji cevky v nose. A ten uz jde zitra do prace, takze se tu asi poseru.
@Anna766 prej serikfuuuj. Ten strasne smrdi.
@Detsa kytky jsou drahy jak prase. Na to ze to za chvili zvadne. To je lepsi cokolada. Kdyz jsme se naposledy s chlapem pohadali, tak mi koupil obrovskej puget ruzi a kdyz mi rekl, kolik stal, tak jsme se pohadali zas
@mrav uzivejte dovcu
Tos´ mi nosil plnou náruč aster, běželsˇ za mnou čtyři poschodí. První sněženky jsi v dešti sháněl, což se k tobě vůbec nehodí… Zřejmě letos nikde nejsou kytky, asi mráz je skosil matšetou, ale příštím rokem znova pokvetou…
@Zkai píše:
@vertunka me furt není jasný kde jste k tomu přišli. Bych se posr…to musíš furt luxovat nos?
Chlap to dotahl. A vzal si dovcu aby to vylezel. Tak to na nas plivl. A mimino neni kojeny takze imunita nula nula a nic a je to. Odsavacka u nas jede nonstop a jeste mame inhalator a mimino inhaluje a starsi na to kouka a uz jeci
na palici…malinka uz 3 dny poradne nespala nebot musi byt v autosedacce aby se nam neudusila tema hlenama. Kdyz na hodku zabere tak se vzbudi starsi a je cela usoplena a kasle jak starej chlap. Ja toho mam taky dost. Jsem z toho uplne ale uplne hotova. Fakt obdivuju vsechny matky i otce co jsou na deti sami
protoze ja budu zitra sama jen do 16:20 a uz ted mam hruzu z toho, jak to vsechno provedu, kdyz jsme vsechny nemocne.
Jo a ke vsemu se mi jeste podarilo ucpat zachod vlhcenyma ubrouskama ![]()
@Anna766 píše:
@vertunka mě šeřík voní.
Ležíte všechny?
Snazime se. Ale vsem nam tece ryma do krku. Ja si s tim umim poradit, ale holky ne
. Achjo. Tohle jsou fakt chvile, kdy si clovek vzpomene, jakej byl zivot bez deticek. Tim se samozrejme nechci rouhat. Ale na tohle jsem fakt kratka…
@Anna766 píše:
Věneček jsem vlastoručně upletla Kristiance, takže máš smolíka.
Kristinka by mala dnes, už o dva lokty dlhšie vlasy. A plač mi skače do slov, vieš, ked raz a znova premietam si. Jako visí prichytená v trhlinách vysokých brán. Nikto nezachytí tvoje laná, ked sa růtiš z kolmých skál
@mrav píše:
Kristinka by mala dnes, už o dva lokty dlhšie vlasy. A plač mi skače do slov, vieš, ked raz a znova premietam si. Jako visí prichytená v trhlinách vysokých brán. Nikto nezachytí tvoje laná, ked sa růtiš z kolmých skál
Jezis to je silene smutna pisnicka…vzdy z ni brecim ![]()
@vertunka hele a nebolej ji z toho zada? Kluk byl do sedmi měsíců ukrutnej poblijon tak mel pod matrací pul knihovny ale je fakt ze mohl dejchat normálně. A nemají už ty antibiotika zabrat?
@Detsa ted už nechapu nic… Ta neschopnost, nebo co, se týká čeho?
@vertunka píše:
Chlap to dotahl. A vzal si dovcu aby to vylezel. Tak to na nas plivl. A mimino neni kojeny takze imunita nula nula a nic a je to. Odsavacka u nas jede nonstop a jeste mame inhalator a mimino inhaluje a starsi na to kouka a uz jecina palici…malinka uz 3 dny poradne nespala nebot musi byt v autosedacce aby se nam neudusila tema hlenama. Kdyz na hodku zabere tak se vzbudi starsi a je cela usoplena a kasle jak starej chlap. Ja toho mam taky dost. Jsem z toho uplne ale uplne hotova. Fakt obdivuju vsechny matky i otce co jsou na deti sami
protoze ja budu zitra sama jen do 16:20 a uz ted mam hruzu z toho, jak to vsechno provedu, kdyz jsme vsechny nemocne.
Tak prostě na všechno kašli, udělaj jen to nutné, neper, nevař, jen ohřej něco té starší, nalezte si všechny do postele spolu a je. ![]()