Proč teď nespíte?

• Fotoalbum (49)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2663
12.5.18 14:26
@D- račice píše:
Však já se vždycky ubráním. Minule jsem to nějak nečekala no :nevim:

Jako blbé je to, že se vůbec musíš bránit. Z toho by mě čert bral, takový xxx&#$! :cert: Ale jsem ráda, že včerejšek v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
12.5.18 22:14
@Detsa píše:
Zena se musí bránit vlastnímu muži :nevim:.

Postrádá to logiku, co? :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1588
13.5.18 02:40
@entropy píše:
Postrádá to logiku, co? :(

Postrádá to všechno. Holt jsem šlápla vedle. A musím napravit škody, které jsem způsobila. Moc mně to trápí. Selhala jsem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1588
13.5.18 02:53
@Detsa píše:
Nesváděj to na sebe :nevim: :kytka:

Nesvádim. Jen jsem prostě udělala chybu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
13.5.18 09:33
@D- račice píše:
Postrádá to všechno. Holt jsem šlápla vedle. A musím napravit škody, které jsem způsobila. Moc mně to trápí. Selhala jsem.

Neselhala jsi!
Chyby dělá každý, je to nevyhnutelné, život je založen na pokusech a omylech, jen míra důsledků těch omylů je různě velká, leccos se štěstím projde. Teprve to, jak se s těmi negativními následky člověk dokáže poprat, jestli si z nich něco vezme, jestli vstane znova, je rozhodující. Tak se z toho, že máš doma chorobného žárlivce, probůh neviň. Ale zaměř se na to, co s tím dál. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122027
13.5.18 09:43
@entropy píše:
Neselhala jsi!
Chyby dělá každý, je to nevyhnutelné, život je založen na pokusech a omylech, jen míra důsledků těch omylů je různě velká, leccos se štěstím projde. Teprve to, jak se s těmi negativními následky člověk dokáže poprat, jestli si z nich něco vezme, jestli vstane znova, je rozhodující. Tak se z toho, že máš doma chorobného žárlivce, probůh neviň. Ale zaměř se na to, co s tím dál. :hug:

Když nezvaná přicházíš, má lásko s největším el, proč hledáš hned důkazy a ptáš se kohos' tu měl. Své domněnky vyprávíš, vážně, lásko, bolí to. Když na šálcích od kávy hledáš rtěnku nesmytou. ŽÁRLÍŠ… :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
13.5.18 09:45

@mrav Zdá se, že už komunikuješ výhradně písněmi :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148168
13.5.18 09:50
@entropy píše:
@mrav Zdá se, že už komunikuješ výhradně písněmi :lol:

Ač mi to přijde střelené, musím přiznat že je mi to sympatičtější než kdyby komunikoval výhradně vulgaritou a napadáním. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148168
13.5.18 09:51

Jinak zdravím a posílám pozdrav. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
13.5.18 10:03
@Anna766 píše:
Ač mi to přijde střelené, musím přiznat že je mi to sympatičtější než kdyby komunikoval výhradně vulgaritou a napadáním. :kytka:

No o tom žádná :mrgreen: Obdivuji tedy šíři repertoáru :P
Děkujeme za pozdravy - vypadá to, že se máte dobře :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148168
13.5.18 10:08
@entropy píše:
No o tom žádná :mrgreen: Obdivuji tedy šíři repertoáru :P
Děkujeme za pozdravy - vypadá to, že se máte dobře :)

To nemělo byt o tom jak se máme dobře, ale jak je krásně a jak to tu máme hezké :* :srdce:
Všem maminkám přeju hezké prožití svátku. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
13.5.18 10:14

@Anna766 Však na tom není nic špatného, že jste někde, kde je vám dobře, ne? :) Ale i jsem to tak myslela - že je to tam pěkné, je krásně, takže si užíváte :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5283
13.5.18 10:15

Ahojky lidicky. Tak my meli dneska fakt,,super" noc. Mimino ma silenej zapal plic. 3krat jsme byli na pohotovosti. Vubec jsme nespali :,( :,( :zed:. Ted sel chlap se starsi na fotbal (hraje tu Amfora), prej abych se trochu prospala. Jen se za nima zavreli dvere, zacalo mimino opet kaslat a davit se :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148168
13.5.18 10:17
@vertunka píše:
Ahojky lidicky. Tak my meli dneska fakt,,super" noc. Mimino ma silenej zapal plic. 3krat jsme byli na pohotovosti. Vubec jsme nespali :,( :,( :zed:. Ted sel chlap se starsi na fotbal (hraje tu Amfora), prej abych se trochu prospala. Jen se za nima zavreli dvere, zacalo mimino opet kaslat a davit se :,(

A sakryš. To mě mrzí. :hug: pusinku malé nemocné kočičce. :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5283
13.5.18 10:17
@Anna766 píše:
Jinak zdravím a posílám pozdrav. :kytka:

Jeeee. Jsem si rikala, ze je mi to nejake povedome :oops:. Ty jsi taky z Marianek?? 8o 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí