Proč volíte pravici?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
15768
16.9.22 08:00

Stát zase nasype flákotám - fakt si někdo myslí, že tohle je pravicová vláda?

• načítám...
2075
16.9.22 08:31
@Lorre píše:
To je přesně ono. Zas tě ukecaji na to že budeš mít víc peněz. Jo to chci to volím. Někdo kdo slibuje prachy v tezce zadlužené státě to nemůže myslet vážně.
Samozřejmě když vidím, jaké osobnosti naší občané volí, tak je odsoudim :)

Nikdo mě na nic neukecal, žádné peníze jsem nedostala. Mateřskou a rodičák pobíralo 99% z nás, to nemá s volbama co dělat. Já prostě jen pořád nejsem schopná pochopit, kde se to ve vás bere - ta nenávist. I ten Jaryn z hospody odvádí daně, mà úplně stejné právo volit, jako ty, i kdyby ses na hlavu stavěla. Nejsi lepší, jsi úplně stejná. A mým subjektivním pohledem horší, protože se cítíš nadřazeně.

• načítám...
ludmilaadamkova
16.9.22 08:34
@HloupýFlop píše:
Nikdo mě na nic neukecal, žádné peníze jsem nedostala. Mateřskou a rodičák pobíralo 99% z nás, to nemá s volbama co dělat. Já prostě jen pořád nejsem schopná pochopit, kde se to ve vás bere - ta nenávist. I ten Jaryn z hospody odvádí daně, mà úplně stejné právo volit, jako ty, i kdyby ses na hlavu stavěla. Nejsi lepší, jsi úplně stejná. A mým subjektivním pohledem horší, protože se cítíš nadřazeně.

No ale ty přeci chceš mateřskou a rodičák zrušit, protože jsi psala, že zrušit všechny dávky. Proč jsi pobírala něco s čím nesouhlasíš?

• Upravit
105751
16.9.22 08:53
@KeckaJ píše:
Tak se podívej na program SPD… Vystoupení z EU, veřejná referenda a další. V čele s Okamurou… Fakt by ČR mohla vystoupit? Jaké dopady by to mělo? Bylo by to k něčemu? Ne, ČR je moc malý hráč. Veřejné referendum? Vždyť lidi se nestarají ani koho volí. Je rozumné dát jim možnost kdykoli a o čemkoli rozhodnout v referendu? Na to jsou volení zástupci, aby problematiku nastudoval ze všech stran. To ti Pepa z horní dolní neudělá. Klidně ti ohlašuje, že země je placka, protože to Jožka od vedle říká. A to je pak tutovka.

Totéž se dá udělat kolem všech stran. Rozebrat si volební programy. Korupční kauzy se nakonec najdou u všech.

Slepenec SPOLU je prostě slepenec. K tomu nemám co říct a je jasné, že dlouhodobě to fungovat nebude. Je jich moc a jejich programy nejsou dlouhodobě udržitelné.

ANO má v čele Babiše. Tím je řečeno vše.

Piráti to dali dohromady se starosty a to mi taky nepřipadá šťastné. Starostové měli zůstat u komunální politiky. Tam to dává smysl. Starat se o svůj kousek země. Ale v celonárodní mi nějak nesedí.

ČSSD vyšouplo ANO.

Obecně bych řekla, že máme moc různých stran a to taky není dobré.

A která strana je tedy pro tebe dost dobrá?

• načítám...
3339
16.9.22 09:06

@HloupýFlop Mně přijde trochu úsměvné, když tu obhajuješ voliče strany, která je známá svou xenofobií, šíří nenávist vůči celým skupinám obyvatel a jejíž příznivci si rozhodně připadají lepší a nadřazení. Vše zabaleno do tzv. slušnosti a vlastenectví, ale když se to rozbalí, tak to dost smrdí…

• načítám...
2075
16.9.22 09:10
@ludmilaadamkova píše:
No ale ty přeci chceš mateřskou a rodičák zrušit, protože jsi psala, že zrušit všechny dávky. Proč jsi pobírala něco s čím nesouhlasíš?

Ne rušit, zpřísnit.

• načítám...
105751
16.9.22 09:13
@KalamityJohn píše:
A sleduješ co ty kurvy levicový vyvádějí u nás?

Myslím, že přesně takovým nervním příspěvkům se chtěla zakladatelka vyhnout

• načítám...
105751
16.9.22 09:34
@Lorre píše:
Jsem rozumný volič a takhle ty lidi označuji, neboť jsou zaslepeni a jediný co vidí sou, že Babiš jim dá 2000 Kč podporu a sníží daně (příklad). Vůbec je nezajímají jiné aspekty, budoucnost státu atd… Zkrátka lidi co sou snadno ovlivnitelni, hloupý, stáří, nebo na dně společnosti a uvěří každou lež Babisovi.
Pak tu je populista s katanou co hlásí vystoupit z EU, no ten se úplně pomatl. Bojuje proti migraci a sám má šikmý oči. No a nebo volit největší ulhanou sv*** Zemana, který se nestydí vystupovat proti vlastnímu narodu, to pro mě prostě nejsou normální voliči.

Takže se povysujes, cítíš se být lepší než ostatní a tvůj názor je ten správný a jejich špatný.
A ještě neumíš diskutovat vecne.

• načítám...
20793
16.9.22 09:39

Dobrý deň,

politické témy na emimino nepatria. Vytvára to priestor pre konflikty a vyvoláva negativitu. Diskusiu preto zamykám.

Ďakujem za pochopenie,
Kristína :kytka:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová