Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Salvatorka píše: Více
Tak to nevím co bych pak ženám dával
. Já zas žiju v tom že mají rády květiny… To je spíš podle okolí
@Lorre píše: Více
V mem okoli zeny kvetiny miluji. Jen ja jsem jedina divna. A co jim davat? Svoji pozornost, prochazky, obacs nejakou veceri v restauraci.
Nerada dostávám ty zvadlé otýpky, co prodávají v supermarketech u kasy. Leč manžel je spořivý…
@Lorre Tak cokoliv, snad osobitých dárků najdeš kvantum ne?
Neexistuje jen alkohol, čokoláda a kytka přeci ![]()
Já třeba kytky dostávám skutečně nerada - nezajímají mě, nemám z nich potěšení. Vždy je někam položím a tam by i zůstaly, kdyby nepřišel manžel a nedal je do vázy. Než jsme se s manželem sestěhovali, neměla jsem doma jedinou kytku (ani v květináči). Teď máme jen to, co pěstuje manžel.
Lepší je poukaz na večeři, na pizzu nebo lahev alkoholu nebo třeba čokoláda.
@Salvatorka píše: Více**
@Kosopemi píše: Více
To máš různé. Stažený králík taky neurazí každého. ![]()
@pocestny píše: Více
Ale jist potrebujeme. Koukat na mrtve kytky ne.
Já rezane kytky miluju, zato ty v květináči nesnáším, nebaví mě se o to starat, a stejně to vždycky uvadne, chcipne a vyhodim to
zbytečně vyhazování peněz. Ty rezane jsou aspoň krásné ve váze na stole, to je vždycky taková nádhera… a co s kaktusem na okne? Nevypada ani nijak hezky a stejně i ten mi chcipnul ![]()
@Janča6 tak přeji dobre chutnani, až si budeš dávat mrtvej salat
to by se musel správně ukusovat přímo z hlávky, která stále roste ze země. Ale salat, což o to, to by ještě šlo, ale nevím, jak by bylo možné sníst mrkev ![]()
@Semtex píše: Více
Jenze jist musime. Takze ten salat a mrkev nezemrou zbytecne. Ale koukat na kytku ve vaze fakt nutne k preziti cloveka neni.
Já je nerada dostávám, naštěstí už to všichni ví a už nekupují. Kytky mám ráda, ale ne ve váze.
Považuju to za neekologickou zbytečnost, pro tu tisícovku najdu x lepších využití.
Kytky mam rada, ale jenom rezane, nebo na louce. V kvetinaci mi pres prah nic nesmi, nebavi me se o to starat. Ale nemam rada kytky z kvetinarstvi, mam rada mistni produkci - kousek od nas maji holky kvetinovou farmu a prodavaji krasne, i kdyz trochu drazsi kytice. Obcas kytku dostanu, obcas si ji koupim sama, kdyz jdu okolo a je po vyplate.