Prodej na bazárku - prosba o radu

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
68
25.1.16 15:01

Prodej na bazárku-prosba o radu

Ahoj, nerada bych, aby to vypadalo, že vám chci vnucovat věci, které nabízím v bazárku. Jen bych se chtěla zeptat vás, které máte zkušenost s prodejem oblečení po svých dětech, jestli se vám daří rychle prodávat. Mám toho poměrně dost, myslím si, že jsou to docela hezké věcičky v různých velikostech. Ceny dávám minimální, jen teda u věcí, které jsou prakticky nenošené, dávám vyšší. Ale moc se mi tedy nedaří a skříň se pomalu plní. Je to tím, že je těch oblečků tady už opravdu hodně nebo mám ještě třeba nějak snížit ceny? Jde mi spíš o to se toho zbavit a koupit dětem nějakou dobrotu, než vydělat miliony :) Děkuji za případné rady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
19606
25.1.16 15:05

@PetraMako hodne leti balicky obleceni…asi bych spis nejake vytvorila a dala na aukci nebo bazar

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
25.1.16 15:07

Koukla jsem na prvních par veci, co nabizis - a za mne je lepší prodávat balík veci urcite velikosti nez to davat po jednom. Pres bazar obcas kupuju, ale abych procházela jednotlivé veci to nehrozí. Vždycky zadám balík veci na kluka a velikost ;) tak třeba ti to k něčemu bude

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
25.1.16 15:09

@Bobby Ahoj, děkuju. Já už se v minulosti snažila udělat i nějaké balíčky podle velikostí a zvlášť pro holčičku a zvlášť pro kloučka. Ale taky nic. Tak jsem to právě zkusila rozhodit. Sem tam se podaří nějaké tričko nebo tepláky, ale neubývá toho :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
25.1.16 15:15

@PetraMako dělej větší balíky - osobně nakupuju jen u 2 ks a více - např bodyna, kalhoty atd.. nikdy nekupuju jediný kus :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30302
25.1.16 15:23

@PetraMako já bych upravila i ceny. Jakmile u bodýčka, kterých je za pár korun všude mraky najdeš flíček, je zabrané, vytahané atd. tak cena do 10Kč je dle mě max. Nebo udělej balíčky, kde je tyto věci ztratí a na zahradu budou dobré.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1130
25.1.16 15:25

Ahoj tvůj bazárek jsem si prošla a myslím, že by nebylo od věci to ještě protřídit. Ceny jsou ok., tak 50% jsou i hezké a prodejné věcičky. Nic ve zlém, ale body po 2 dětech bych nekoupila byť za 10-15Kč, prostě se to nevyplatí a je i dost vidět, že ty věci jsou na odpis. Doporučuji udělat z toho balík a darovat to za odvoz např. na nevyhazujto.cz. Já to tak dělám a udají se vždycky. Mám z toho dobrý pocit a snad poslouží tam kde je třeba. Co se týče balíků tak nevím no, myslím, že to má smysl u maličkých věcí třeba balík na novorozence. Takhle už prostě člověk doma základ má a už pak jen tu koupí body nebo tepláčky atd. Už si pak vyberu spíš 4-5 věcí co konkrétně potřebuji a balíky nekupuji - ale jak píšete je to asi individuální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2839
25.1.16 15:54

Ja osobne bych vsechny veci nejdriv vyzehlila a teprve potom vyfotila, takhle to nevypada na fotkach uplne nejlip, ale mozna jen muj nazor :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3624
25.1.16 16:15

Já jsem teď chtěla prodat balík oblečení za opravdu hezkou cenu, měla jsem inzerát všude možně a nakonec jsem to spíš rozprodala po kusech, záleží asi kdo co zrovna shání :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
928
25.1.16 18:10

Takový bodíčka já seženu v bazárku Praze za 10 kč/kus :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
25.1.16 18:29

Děkuju za názory. Já to tedy ještě protřídím a buď upravím ceny nebo z toho udělám nějaký balíček. Kdyžtak posílám průběžně balíky do dětského domova, tak to k tomu přihodím a skříň bude prázdná :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13745
25.1.16 21:26

Já teda taky balíky nekupuju, spíš procházím a pokud mě něco zaujme, tak se podívám i na další věci a něco vyberu, abych neplatila poštovné za jeden kus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Bazar pro děti a mámy na eMiminu

Nekupujte nové, když z toho hned vyrostou!

V Bazaru pořídíte kočárky, oblečení i výbavičku. A až odrostou, prodejte je dál. Víc peněz a víc místa ve skříních.

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák