Naletěla jsem nedůvěryhodné obchodnici?

Jajvy
15.1.16 19:20

Myslite,ze jsem naletela?

Ahoj.Byla jsem domluvena s jednou pani, ze pry mi posle oblecky na mimco jen za postovne.To jsem ji poslala.Min.nedeli mi psala, ze hned v pondeli posila balik.Je z okresu Breclav a posilala mi to do Val. Mezirici. Samozrejme balik nedosel ani dnes. Myslite, ze je mozne ze by doted nedosel pokud to v pondeli opravdu poslala? Navic mi v to pondeli jeste psala, ze by mel ve stredu dojit.Uz vazne pochybuji.Sice to postovne bylo jen 130 kc, ale presto :think:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10134
15.1.16 19:22

At ti posle podaci cislo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
381
15.1.16 19:22

@Jajvy zkoušela jsi ji kontaktovat???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3503
15.1.16 19:23

@Jajvy Poslala ti číslo balíku? S poštou mám docela dobré zkušenosti, ale kdysi šel mnou odeslaný balík taky pěkně dlouho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574
15.1.16 19:26

Pokud to poslala jako obyčbalík může to cestovat dlouho.
Ale hlavně možná tě doma nezastihli nebo se nenámáhali zvonit a nedali ani papír.
Takže bych chtěla číslo balíku a pak volala na poštu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10905
15.1.16 19:31

@elpiska jo, u nás šel balíček sice krátce, ale nějak nám opomněli sdělit, že už týden leží na poště :roll:
Přidávám se k volání po podacím čísle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
15.1.16 19:40

Vzhledem k tomu, že jsem četla už tolik story o takovýchto podvodnících, tak bych už ani moc nedoufala…za toto poštovné je to balík do ruky, kde je nějaká garance dodání, pokud už neleží na poště, asi mát smůlu, tito lidé hřeší na to, že jsou to nízké částky,…
Na FB existuje skupina Security a musím říct, že někteří jedou takto ve velkém, až to jednomu bere dech 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4367
15.1.16 19:40

Mě takto nepřišlo zboží z mimibazaru, po týdnu jsem paní napsala o podací číslo s tím, že nám pošta opomíná házet oznámení a okamžitě mi došla odpověď, že se omlouvá, ale je nemocná a kamarádka jí dojde na poštu druhý den. Balík dnes přišel i s dárečkem jako omluvou.
Takže je možné, že je to na poště nebo na cestě. Napište jí v podobném duchu o číslo balíku a uvidíte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25140
15.1.16 20:10
@Terdul píše:
@Jajvy Kdybys pani napsala a poprosila ji o cislo baliku, abys mohla sledovat, kde se nachazi? Treba bys i podle jeji reakce poznala, zda to opravdu poslala.

To mě taky napadlo jako první. Kamarádky malý si u nás něco zapomněl a taky jsem to posílala poštou a šlo to asi 2 týdny :zed: (prý by to bylo i na reklamaci a vrácení peněz) a šlo to oklikou přes nějaký ty jejich depa. Takže prvně 50 km daleko a pak zase zpátky. Chápu, že je to jejich systém, ale pak se raz dva něco obyčejného zatoulá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
15.1.16 20:30

@Jajvy zkus jí napsat, třeba se balík kdesi zatoulal :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2202
15.1.16 20:52

Může se to někde zdržet, v prosinci jsem posílala balíček a snad 3 dny ležel u nás na poště, než s ním začli něco dělat (podle sledování čísla zásilky). Takže si vyžádej číslo balíku a zjisti, kde je, nebo jestli jsi se v paní spletla a nic nedojde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20826
15.1.16 21:32

@Jajvy Dobrý den,

pokud se jednalo o zdejší Bazar, napište mi prosím v SZ podrobné informace i s nickem maminky. Kontaktujeme obě strany a pokusíme se vyjednat nápravu, nebo alespoň vyjasnit situaci.

Přeji pěkný víkend,

admin Josefina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2202
18.1.16 20:44

@Jajvy Ahoj, tak jak to dopadlo, ozvala se ti paní s číslem balíku/dorazil?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
20.7.16 13:50

Naletěla jsem i ja podvodnici?

Dobrý den maminky,
jsem docela neštastná, protože jsem tu na bazárku našla chůvičky Avent které jsem dlouho sháněla. Paní se mnou ze začátku suproě komunikovala a já měla takovou radost, že jsme se domluvili na ceně 1. 117 Kč i s poštovným a já penízky paní poslala. Bohužel od té doby nic, paní se mnou přestala komunikovat, ikdyž si některé z mojich zpráv přečetla. Co dělat???Přece jen to není malá částka, jsem z toho strašně zklamaná :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20826
20.7.16 16:17

Dobrý den @pujika,
mrzí mě, že máte špatnou zkušenost v Bazaru. Ale určitě se s tím dá něco dělat!
1) přidejte hodnocení - prodávající se často ozve poté, co dostane veřejné hodnocení
2) napište zde nebo nám do SZ, o jaký nick šlo, a my ho kontaktujeme také

Další postup najdete ve článku Podvod v Bazaru.

Budu ráda za informaci, zda se situace vyřešila, a dostala jste své zboží.
Držím palce! :kytka:

admin Monika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Bazar pro děti a mámy na eMiminu

Nekupujte nové, když z toho hned vyrostou!

V Bazaru pořídíte kočárky, oblečení i výbavičku. A až odrostou, prodejte je dál. Víc peněz a víc místa ve skříních.

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák