Prof. MUDr. Ulčová-Gallová

10486
30.9.11 11:31

Prof. MUDr. Ulčová-Gallová - zkušenosti

Ahoj po několika potratech jsem mou doktorkou odeslána k prof.mudr. Ulčové-Gallové zajímalo by mne jestli se tu najde někdo kdo s ní má nějaké zkušenosti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15201
30.9.11 13:46

Ahoj,já u ní byla na jaře,moc hodná a milá paní doktorka,poslali tam mě a manžela z CARU na imunologii a genetiku,brali nám krev,mě dělali stěry z pochvy a manžovi ze spermia…
Ničeho se neboj,je moc hodná a snad najdou příčinu tvých potratů…
Mě tam poslali po dvou neůspěšných IVF a našli mi mutaci a alergii na plod,beru na to léky,které mi ona napsala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10486
30.9.11 13:50

Děkuju jsem ráda, že se někdo ozval, tak doufám, že nebude vadit když se ještě na něco zeptám, zajímalo by mne jak dlouho je tam tak objednávací doba a za jak dlouho tak jste měli výsledky?

Já mam teda za sebou jen genetiku s tim, že mam taky mthfr v homozygotní formě a na výsledky jsem čekali neskutečný 4 měsíce, tak doufám, že teď se jich dočkáme dříve

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mag
12864
30.9.11 13:55

Já u ní nebyla kvůli vyšetření, ale na běžných prohlídkách v těhotenství a je to opravdu milá ženská, tak se jí neboj :palec:
Kamarádky sestra k ní jezdí z Českých Budějovic a je s ní moc spokojená, díky ní mají jednoho chlapečka a teď řeší druhé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15201
30.9.11 13:57
marinka5 píše:
Děkuju jsem ráda, že se někdo ozval, tak doufám, že nebude vadit když se ještě na něco zeptám, zajímalo by mne jak dlouho je tam tak objednávací doba a za jak dlouho tak jste měli výsledky?Já mam teda za sebou jen genetiku s tim, že mam taky mthfr v homozygotní formě a na výsledky jsem čekali neskutečný 4 měsíce, tak doufám, že teď se jich dočkáme dříve

Tu mutaci jak píšeš mám taky,čekali sme na objednání asi 14 dní a na výsledky asi měsíc a půl,tak nějak…byla sem tam vlastně dvakrát,ona ti vypočte,který den krev a který den stěry z pochvy a to musí být myslím během ovulace,ale celé to nezabralo víc jak dva měsíce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15201
30.9.11 13:57
marinka5 píše:
Děkuju jsem ráda, že se někdo ozval, tak doufám, že nebude vadit když se ještě na něco zeptám, zajímalo by mne jak dlouho je tam tak objednávací doba a za jak dlouho tak jste měli výsledky?Já mam teda za sebou jen genetiku s tim, že mam taky mthfr v homozygotní formě a na výsledky jsem čekali neskutečný 4 měsíce, tak doufám, že teď se jich dočkáme dříve

Tu mutaci jak píšeš mám taky,čekali sme na objednání asi 14 dní a na výsledky asi měsíc a půl,tak nějak…byla sem tam vlastně dvakrát,ona ti vypočte,který den krev a který den stěry z pochvy a to musí být myslím během ovulace,ale celé to nezabralo víc jak dva měsíce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10486
30.9.11 14:07
jjj11 píše:
marinka5 píše:

Jé tak to dobře to mě moc potěšilo že to netrvá zas až tak dlouho, jen by mě teda zajímalo jestli budou vyšetřovat i přítele nebo ne :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15201
30.9.11 14:19

Nás oba,myslím si,že by u vás taky měli oba,zkus se na to zeptat až se budeš objednávat po telefonu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10486
4.10.11 08:05

Nemáte prosím někdo na pani doktorku tel. číslo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4865
4.10.11 12:35

Ordinační hodiny
Pondělí 8 - 13 tel. č. 377105241 Úterý 12,30 - 14,00 tel. č. 377105215
středa 7,30 - 14,00 tel. č. 377105270 čtvrtek, pátel tel.č. 377402176

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10486
4.10.11 15:06

Děkuju moc :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10486
5.10.11 09:45

Mohla bych mít ještě otázku?? je součástí imunologického vyšetření i hormonální profil?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15201
5.10.11 15:34
marinka5 píše:
Mohla bych mít ještě otázku?? je součástí imunologického vyšetření i hormonální profil?

Myslím,že ne,ten mi dělali na první návštěvě v CARu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10486
15.12.11 14:20

Ahoj holky tak jsem vám jen chtěla oznámit, že jsem u pani doktorky byla včera a jsem z toho mimo ještě teď, je fakt úžasná, už dlouho jsem se s takhle úžasným člověkem nesetkala, vše nám vysvětlila a byla neuvěřitelně fajn, takže pokud někoho tohle nemilé vyšetření čeká tak určitě jeďte k paní doktorce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1098
21.12.11 12:18

ahoj holky,uplně náhodou jsem ted narazila na vaši diskuzi…
Marinka,tak to jsme se tesne minuli,my jsme tam byli 12 a13.12,ano,pani doktorka je užasný člověk,škoda,že takovych neni vic.
Kdy si jedete pro výsledky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty