Prof. MUDr. Ulčová-Gallová

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10486
21.4.12 08:05

Ahoj tak my u paní dr. byli a určitě to není tak, že je tam objednáno více páru, teda nevšimla jsem si, čekali jsme tam možná půl hodiny a byli jsme oba objednáni přesně na čas, ale přijeli jsme o chvilku dříve tak proto ta půl hodinka, kdybys něco potřebovala klidně písni do SZ

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.8.12 08:38

Ahoj potřebovala bych se nutně zeptat někoho kdo byl nyní u paní doktorky. Byli jste spokojené? Já jsem spokojená byla, ale dověděla jsem se, že si asi paní profesorka střílí diagnozu přímo od boku :nevim: :think: a že mnoha ženám píše jednu a tu samou diagnozu (uterus hypopastic) vím to od své gynekoložky.

Napsala vám něco takového také, bojím se, že výsledky třeba nemusí být vůbec správné :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.8.12 09:10

Tak to je dobře, že máš kladnou zkušenost, ale prostě tohle mi přijde dost divné :nevim:

• Citovat
  • Upravit
10468
15.8.12 09:15
@Anonymní píše:
Ahoj potřebovala bych se nutně zeptat někoho kdo byl nyní u paní doktorky. Byli jste spokojené? Já jsem spokojená byla, ale dověděla jsem se, že si asi paní profesorka střílí diagnozu přímo od boku :nevim: :think: a že mnoha ženám píše jednu a tu samou diagnozu (uterus hypopastic) vím to od své gynekoložky.Napsala vám něco takového také, bojím se, že výsledky třeba nemusí být vůbec správné :nevim:

Já tam byla před rokem a kousek a tuhle diagnozo mi nenapsala, napsala úplně jinou a díky ní mám dneska doma 4 měsíční poklad. Takže s tvojí gynekoložkou nesouhlasím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.8.12 09:16

@Bibi30 tak ono nejde jen o to, že to řekla má gynekoložka ale, shodli jsme se na tom i s jednou holčinou tady na emiminu :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.8.12 09:18

@tatranka1 jenže mě má gynekoložka tvrdila, že to píše teď všem jedno a totéž, mě napsala že mám hypoplastickou dělohu a při tom podle gyndařky jí mám uplně normální bez jakékoliv vady

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.8.12 09:25

Tak já bych k ní také šla klidně znovu, přístup byl skvělý ona byla skvělá, ale tohle mě trošku zarazilo a jelikož mám za sebou několik potratů a mimi žádné tak je pro mě správně určená diagnoza docela důležitá věc

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.8.12 09:36

Nechodím, ale asi bude nejlepší ho navštívit

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.8.12 09:49

@tatranka1 já jsem po opakovaných potratech, veškerá vyšetření bych teda měla mít za sebou tak nevím

• Citovat
  • Upravit
16732
15.8.12 09:50

Byla jsem u ní na vyšetření v květnu a v červnu pro výsledky. A tuhle diagnózu mi nenapsala. Je vyhlášená, věřila bych jí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.8.12 09:51

@Sisi137 děkuji možná to byla opravdu jen souhra náhod

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.8.12 09:53

@tatranka1 tak profesorka mě vyšetřovala jen pohmatem tak nevím

• Citovat
  • Upravit
15201
16.8.12 16:41

Ahoj, taky mi nenapsala tuhle diagnozu, byla sem u ní cca před rokem a půl, nemůžu si na ní stěžovat, úžasná lékařka, i když se mi otěhotnět zatím nepodařilo, ale to není její chyby, ale mé rozsáhlé endometriozy. Takže za mě-úžasná lékařka :palec: spokojenost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.8.12 18:04

Děkuji všem za reakce utvrdili jste mě v tom, že paní profesorce budu věřit

• Citovat
  • Upravit
Papia
8.4.13 17:42

Ahoj holky

• byl nekdo z vas u pani doktorky a pomohla vam k miminku?

ja jsem objednana na cerven, tak jsem zvedava jestli na neco prijde-doufam ze ano :palec:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty