Prof. MUDr. Ulčová-Gallová

Napsat příspěvek
Velikost písma:
popina
23.5.13 10:36
@Papia píše:
@popina
no ja bohuzel jeste nevim jak budu mit ms a ovu, takze me asi pak obedna znovu po te prvni navsteve 8o - holt se tam projedu pak z Prahy jeste jednou…hlavne aby na neco prisli :think:

tak z Prahy to je ještě dobrý :-D Horší by to bylo oděkud z Moravy ;)

• Citovat
  • Upravit
Papia
23.5.13 10:38

@popina
jojo ;) poprve pojedem s pritelem autem a pak tam asi sjedu vlakem-presne jak pises je to relativne blizko :palec:
uz aby to bylo :hug:

• Citovat
  • Upravit
10486
23.5.13 12:27

Tak jsem teď volala paní profesorce a jezdit k ní nemusím, mám postupovat v léčbě tak jak mi řekla před rokem a v těhu k ní budu volat a asi bych k ní jela.

Byla zase tak milá ach jo kdyby bylo takových doktorů víc :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Papia
23.5.13 13:49

@marinka5
a co budes tedy uzivat…neco aby se mimi chytilo?
snad to brzo zabere :palec:

• Citovat
  • Upravit
10486
23.5.13 13:54

@Papia mám brát godasal, je to něco jako anopyrin plus mi řekla pangamín a b-komplex, ale nevím jestli to brát, když je tohle všechno ve femibionu :think: jinak teda manžel na spermíky má brát všechny ty možné vitamíny a nějakej agapurin a v těhu bych měla hned pak naject na fraxiparine, ale řeknu ti mám šílenej strach, já ke všemu beru ještě antidepresiva zdá se mi toho fakt hodně :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Papia
23.5.13 14:56

@marinka5
a ona ti rekla i ten femibion?
pangamin a b-komplex je ok- je to dobre i proti klistatum ;) hodne vit. b na to ohromne pomaha…toho bych se nebala a ty další leky neznam :think:
a fraxiparin je ok- je to vlastne clexan- ten jsem si taky pichala a kdybych ještě byla nekdy tehu, tak budu zas…
a bez tech antidepresiv by jsi to nezvladla…nebo aspoň zkusit znizovat davku…ikdyz ono pak to tehu je stresny napor na nervy…jak se clovek boji aby bylo vse ok…ja chodila k psychologovi a chodim i ted…tak 1× za mesic a pul k nemu skaknu- je moc fajn

• Citovat
  • Upravit
10486
23.5.13 15:06

@Papia o femibionu nic neříkala ale budu ho brát k tomu. K těm AD no za sebe bych je vysadila ihned ale předevčírem jsem se o tom bavila s dr. a ta je proti je velká pravděpodobnost ze by se mi ty uzkostne stavy vrátily a pro tehu by to nebylo dobre

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Papia
23.5.13 21:50

@marinka5
no ono to asi není uplne jednoduche prestet, ale třeba snížit davky…se mi to radi…sama asi nejsi rada, ze to potrebujes brat :hug:
snad se to nejak poresi samo a telo bude ok :palec:

• Citovat
  • Upravit
Papia
11.6.13 20:11

Tak jsme byli v pondělí v te plzni…bohužel nam vzaly akorát každému zkumavku krve a mame prijet znovu za mesic- to nam vezmou ovu hlen a spermie…ted je to pry ještě brzo…no nevim proc nas rovnou neobjednali na později-psala jsem jim kdy jsme prisli o poslední miminko…takze zase mesic cekani :roll: :think:

• Citovat
  • Upravit
3106
11.6.13 22:22

@Papia ´To je mi lito, ze tam musis jeste jednou plus jeste dalsi mesic cekani,.. A jaky z ni mas dojem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
popina
12.6.13 08:37
@Papia píše:
Tak jsme byli v pondělí v te plzni…bohužel nam vzaly akorát každému zkumavku krve a mame prijet znovu za mesic- to nam vezmou ovu hlen a spermie…ted je to pry ještě brzo…no nevim proc nas rovnou neobjednali na později-psala jsem jim kdy jsme prisli o poslední miminko…takze zase mesic cekani :roll: :think:

Takže jdeš na ovu hlen teď co budeš mít první ovu nebo čekáš měsíc a až následný cyklus jdeš na ovu hlen?

• Citovat
  • Upravit
Papia
12.6.13 11:59

@smiley1
je celkem mila, ale byla cela mimo…i se omlouvala ze priletela min. tyden ze statu a tak jeste neni prehozena…
ji rikam datum kdy jsme prisli o prvni mimi 10.12.11 a ona na to takze rijen, rikam znovu ze 10.12 a ona na to ze tedy listopad…proste byla duchen nekde jinde a do toho resila ze jim nefunguje jedna laborator-ci co…byli jsme u ni 10minut a to o nas navic nikdo na recepci pri prijezdu nevedel…ona nas osobne objednala, ale uz to nezadala do pocitace(asi)takze jsme tak hodku cekali navic nez nas vubec vzala…

@popina
nene-jak pisu-musim mesic pockat na dalsi ms-pak jim zavolam a oni nam reknou ktery den mame prijet a vezmou mi ten hlen a priteli spermijky…tak doufam ze to propoctou dobre do ovu-protoze ani ja nevim ktery den ji presne mam

• Citovat
  • Upravit
popina
12.6.13 12:01

@Papia aha, tak to je fakt na dlouho. Jsem teda zvědavá co řeknou nám příští týden.

• Citovat
  • Upravit
Papia
12.6.13 12:06

@popina
a tobe to vychazi do te ovu?

• Citovat
  • Upravit
popina
12.6.13 12:28

@Papia já tam jdu den před očekávanou MS.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty