Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Papia to je fakt dlouho. Nám krev brali 18.6. a výsledky z genetiky už máme ![]()
@popina
no nam delali s tou krvi asi jen neco(brali nam kazdemu jen jednu skumavku), protoze nam genetiku uz delali v Praze a vysledky jsem jim dodala… ![]()
asi zkusim pristi tyden prof. napsat a uvidime ![]()
Ahoj, dneska jsem byla na ovu hlenu a manžel na spermiu. Výsledky budeme mít 6.8. Přesně na naše výročí. takže doufám, že to pro nás bude šťastné!! ![]()
@popina
teda-tak brzo
to mas super ![]()
aj cekam na vysledky 6 tydnu…to fakt nechapu-ach jo ![]()
@Papia tak to já právě taky ne. Třeba to je u vás nějaké složitější nebo co
![]()
@popina
jsem tam zkousela volat, zkouseli me prepojit, ale nikdo mi to nebral ![]()
a prej kdyz uz mam termin na ty vysledky, tak to ma pani prof. asi rozlozene tak aby to tesovani stihla behem tech 6 tydnu…
ach jo
@Papia možná je to tím jak jsi z daleka, tak rovnou dá termín na výsledky. Protože, mě vlastně termín na výsledky dávala až dneska. Je to zvláštní.
@popina
no nam ten termin davala taky hnedka v den co nam brala ten ovu hlen a spermijky…ale asi dela jeste neco jineho…mozna je to tim ze ja o miminka prijdu az kdyz jsou uz vetsi
…nikdy ne na zacatku
@Papia hmm, tak to asi možná opravdu bude tím. My máme třeba jen ten základ a u vás dělá třeba větší rozbory.
@popina
no uvidime
stejne by jsme se jeste nesnazili, ani kdyby jsme uz vedeli vysledky, tak to vlastne nevadi, ale znas to -clovek by uz rad vedel na cem je ![]()
mozna ji jeste zkusim napsat mejlika…
![]()
tak hlavne aby u vas na neco prisli
![]()
@Papia píše:
@popina
no uvidimestejne by jsme se jeste nesnazili, ani kdyby jsme uz vedeli vysledky, tak to vlastne nevadi, ale znas to -clovek by uz rad vedel na cem je
mozna ji jeste zkusim napsat mejlika…![]()
tak hlavne aby u vas na neco prisli
![]()
nééé, hlavně to ne. Nechci aby na něco chodili. Já doufám, že to bude v pořádku ![]()
@popina
aha-ja myslela, ze je dobre kdyz na neco prijdou…pro me tedy urcite…kdyby mi rekli ze je vse ok, tak mi to neni k nicemu-ja potrebuju najit duvod-co je spatne…kdyby bylo vse ok, tak si tady nepisu ![]()
ale jak chces-tak at je vse ok ![]()
a ty vysledky krve uz mate?
@Papia jojo, ty máme od minulého týdne. Myslím z té genetiky. Na tu imuno nám vše řekne až příští týden.
Ahoj holky, smím se k vám přidat? 17.7. jsme byli u paní profesorky a výsledky prý budou mít zpoždění kvůli dovoleným, tak tam jedem až 27.8.
Co mám za sebou mám v podpisu. Ovu hlen nešlo nabrat, jelikož mám/nemám MS pravidelnou vyšlo mi to na 11dc a nic tam nebylo ještě. Nevíte co bude dál následovat?
@popina
no jenze krev nam brali uz 10.6. a ten ovu hlen a spermijky 10.7.
tak mi to prijde ze ty vysledky budou fakt za dost dlouho…jeste mame cekat 4 tydny…
@jjj11

hnedka dvojcatka - to je fajn