Prof. MUDr. Ulčová-Gallová

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Papia
25.7.13 10:00

@popina
no jenze krev nam brali uz 10.6. a ten ovu hlen a spermijky 10.7. :think:
tak mi to prijde ze ty vysledky budou fakt za dost dlouho…jeste mame cekat 4 tydny…

@jjj11
hnedka dvojcatka - to je fajn :palec: :hug:

• Citovat
  • Upravit
popina
25.7.13 10:47

@Papia to je fakt dlouho. Nám krev brali 18.6. a výsledky z genetiky už máme :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Papia
25.7.13 12:46

@popina
no nam delali s tou krvi asi jen neco(brali nam kazdemu jen jednu skumavku), protoze nam genetiku uz delali v Praze a vysledky jsem jim dodala… :think:
asi zkusim pristi tyden prof. napsat a uvidime ;)

• Citovat
  • Upravit
popina
31.7.13 09:40

Ahoj, dneska jsem byla na ovu hlenu a manžel na spermiu. Výsledky budeme mít 6.8. Přesně na naše výročí. takže doufám, že to pro nás bude šťastné!! ;)

• Citovat
  • Upravit
Papia
31.7.13 09:48

@popina
teda-tak brzo 8o to mas super :palec:
aj cekam na vysledky 6 tydnu…to fakt nechapu-ach jo :roll:

• Citovat
  • Upravit
popina
31.7.13 09:48

@Papia tak to já právě taky ne. Třeba to je u vás nějaké složitější nebo co :nevim: :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Papia
31.7.13 10:01

@popina
jsem tam zkousela volat, zkouseli me prepojit, ale nikdo mi to nebral :(
a prej kdyz uz mam termin na ty vysledky, tak to ma pani prof. asi rozlozene tak aby to tesovani stihla behem tech 6 tydnu… :zed: ach jo

• Citovat
  • Upravit
popina
31.7.13 10:05

@Papia možná je to tím jak jsi z daleka, tak rovnou dá termín na výsledky. Protože, mě vlastně termín na výsledky dávala až dneska. Je to zvláštní.

• Citovat
  • Upravit
Papia
31.7.13 10:09

@popina
no nam ten termin davala taky hnedka v den co nam brala ten ovu hlen a spermijky…ale asi dela jeste neco jineho…mozna je to tim ze ja o miminka prijdu az kdyz jsou uz vetsi :think:…nikdy ne na zacatku

• Citovat
  • Upravit
popina
31.7.13 10:16

@Papia hmm, tak to asi možná opravdu bude tím. My máme třeba jen ten základ a u vás dělá třeba větší rozbory.

• Citovat
  • Upravit
Papia
31.7.13 10:35

@popina
no uvidime :think: stejne by jsme se jeste nesnazili, ani kdyby jsme uz vedeli vysledky, tak to vlastne nevadi, ale znas to -clovek by uz rad vedel na cem je :hug:
mozna ji jeste zkusim napsat mejlika… ;) :think:

tak hlavne aby u vas na neco prisli :palec: :hug:

• Citovat
  • Upravit
popina
31.7.13 10:40
@Papia píše:
@popina
no uvidime :think: stejne by jsme se jeste nesnazili, ani kdyby jsme uz vedeli vysledky, tak to vlastne nevadi, ale znas to -clovek by uz rad vedel na cem je :hug:
mozna ji jeste zkusim napsat mejlika… ;) :think:tak hlavne aby u vas na neco prisli :palec: :hug:

nééé, hlavně to ne. Nechci aby na něco chodili. Já doufám, že to bude v pořádku :lol:

• Citovat
  • Upravit
Papia
31.7.13 10:48

@popina
aha-ja myslela, ze je dobre kdyz na neco prijdou…pro me tedy urcite…kdyby mi rekli ze je vse ok, tak mi to neni k nicemu-ja potrebuju najit duvod-co je spatne…kdyby bylo vse ok, tak si tady nepisu ;)

ale jak chces-tak at je vse ok :palec:

a ty vysledky krve uz mate?

• Citovat
  • Upravit
popina
31.7.13 10:53

@Papia jojo, ty máme od minulého týdne. Myslím z té genetiky. Na tu imuno nám vše řekne až příští týden.

• Citovat
  • Upravit
13131
1.8.13 10:07

Ahoj holky, smím se k vám přidat? 17.7. jsme byli u paní profesorky a výsledky prý budou mít zpoždění kvůli dovoleným, tak tam jedem až 27.8.
Co mám za sebou mám v podpisu. Ovu hlen nešlo nabrat, jelikož mám/nemám MS pravidelnou vyšlo mi to na 11dc a nic tam nebylo ještě. Nevíte co bude dál následovat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty