Prof. MUDr. Ulčová-Gallová

Napsat příspěvek
Velikost písma:
popina
6.8.13 17:51

Tak máme tam obá lehce nějaké odchylky, ale nic hrozného. Já mam na začátku lehce nějaké protilátky na spermie a manžel má zase kulaté buňky ve spermiích či co. Je to fakt složité. Každopádně říkala, že to je dobrý a že by to ničím zatím neléčila. Doporučila mi ještě laparoskopii. Tak to jdu zítra zjišťovat, zda si to nechám udělat tady v Plzni nebo u ségry v nemocnici.ak to jdu zítra zjišťovat, zda si to nechám udělat tady v Plzni nebo u ségry v nemocnici.

• Citovat
  • Upravit
Papia
6.8.13 18:09

@popina
takze se pak mate pak snazit normalne, nebo mate jit na umele?
laparku taky ještě nemam :think:…tak uvidíme co rekne nam…
takze vlastne tedy dobre, ne? když nemate nic uzivat :think:
a mate jit nekdy na nejakou kontrolu, nebo tak něco?

• Citovat
  • Upravit
popina
6.8.13 18:59

@Papia

říkala, že by zatím zkoušela dál inseminace, ale pokud chceme tak můžeme na další IVF. Kontrola další žádná. Jsem fakt šťastná, že to takto dopadlo. Věřím, že po té laparce se povede normálně :dance: :dance:

• Citovat
  • Upravit
Papia
6.8.13 19:55

@popina
tak budu drzet palce :palec:
tak pak pisni jak je to s tou laparkou

• Citovat
  • Upravit
popina
14.8.13 10:23

@Papia Ahoj, tak dneska viď?? Držím palce a pak napiš jak to dopadlo. :hug:

• Citovat
  • Upravit
Papia
14.8.13 14:33

@popina
ahoj, tak jsme „bohuzel“ oba uplne zdravi…nenasli vubec nic cim by to u nas mohlo byt…takze vazne nevim co udelame…
pritel ma pry jedno nejlepsich spermio ktere tam kdy meli…a i ja jsem uplne ok…takze pokud bude nejake priste, tak lezeni od zacatku s utrousem a fraxiparinem a pozdeji cerklaz, pregnisol a godasal…ted zadna lecba-neni co lecit…pry se muzeme snazit…tak uvidime…vubec nevim co udelame… :think:

• Citovat
  • Upravit
13131
14.8.13 14:35

@Papia Gratuluji ke „zdravotě“ :kytka: Docela se děsím, že nám taky nic nenajdou :think:
Budete se snažit doma, nebo už máte za sebou IFV?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Papia
14.8.13 14:39

@Marcip
no prave, ze vubec nevim jestli to vubec budeme zkouset, kdyz na nic neprisli :(
nam jde tehotnet prirozene, ale uz jsme prisli o tri miminka ve 24,20,22tt a nejak si neumim predstavit ze by se to stalo znovu… :nevim:

• Citovat
  • Upravit
popina
14.8.13 14:57

@Papia ahoj, to mě moc mrzí. Je to fakt divný, že na nic nepřišli když už jste o 3 miminka přišli. Buď je to ještě někde skryté nebo to byla fakt dost hnusná náhoda :-(

• Citovat
  • Upravit
13131
14.8.13 15:09

@Papia To je mi líto, že ti miminka odešla už takhle velká a vůbec :(
Je to hrozný.
Já je v bříšku měla taky už 3× ale pokaždý to skončilo v 7tt, nebo v 6tt.
Spíš mi najedou slabší čárky na testu, který se drží stejně cca 4-5 dní a pak miznou.
Na dále přeji hodně štěstí a hlavně ať se prťous drží zuby, nehty :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Papia
14.8.13 16:12

@Marcip
no uvidíme -nejak se to zvladnout musi :hug: :hug: :hug:
tak pak pisni jak jste dopadli vy-drzim palcaky at něco objevej-kdyz se najde příčina je podle me lehci to nejak resit, nez když se neni :hug:

• Citovat
  • Upravit
2670
14.8.13 16:15

Papia posílaly ty mimča nanějaké podrobnější vyšetření? Ono ti třeba bude stačit i něco na ředění krve, dělali ti testy na infekce? Toxoplazmozu, žloutenky, chlamydye pneumonye trachomitas, borelie atd. pak záleží zda jíš divočinu a králíky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Papia
14.8.13 16:20

@Mandlička
jojo- delali pitvu…ja uz ted brala clexan a utrous a nepomohlo to. a to ostatní by mi zjistili z krve…nic z toho jsem nemela…jen poprvé streptokoky-ale ty jsou během tehu normalni-zalecuji se az tesne před porodem…
a me delali komplet genetiku a imuno, a během tehu imunologii a i jsem chodila do trombocentra na odbery a do rizikove poradny a ještě na gyndu

• Citovat
  • Upravit
2670
14.8.13 16:36

Jo kde co se dá zjistit z krve. Možná ti ty infekce dělali na imunologii. Já měla dost dlouho akutní formu mycoplazmat, chlamydii pneumonye a jela jsem tři měscíce ATB, abych se jich nadobro zbavila. nyní to mám jako, že jsem se s tím setkala, ale zda dva roky tyto hodnoty klesly jen o 2 jednotky jsou stále vyšší. POkud jíš zvěřinu, krílíky tak i třeba jiné infekce. Záleží na tom zda tyto zvářeta byla testována.
toxoplazmoza není devčátka jen z koček, ale i o byčených dřevěných prkének neb používáne jedno na maso i na zeleninu. maso není tepelně upravené a pak čerstvá zelenina kterou tak i hned jíme. Já měla hodnoty kdysy 0,00,ale ted je mám 3,00 nemoc je až od hodnoty 7. Takže mám zvlášt prkénka sýrové, masové, zeleninové. dělali ti test na lepek a pod. kdysy jsem tu založila diskuzi co ještě za vyšetření zkus to pohledat a mrkni na to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Papia
14.8.13 17:09

@Mandlička
toxoplasmu uz by mi davno zjistili, kdybych ji mela…o te alergii na lepek vim-uz jsem o tom etla drive-ale tam je spis problém s otehotnenim-tusim…to my nemame…ja pouzivam doma prkenko spis plastove a to meju…jinak se ta toxa muze chytit i z kravského mleka z automatu když se neprevari…

ja bych rekla ze co se testu tyka, tak to mam dost nadstandartni…ale nenasli nic no

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty