Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@popina
takze sance je- nikdy nevis
![]()
i jedna staci…
a manzel na to něco bere? ma nejakou léčbu?
@Papia ono se to nijak lecit neda. Ale bere furt preventivně energyman
@popina
načetla jsem hodne diskusi-ikdyz mi tento problém nemame(resila jsem to kvůli příbuznému-ten ma oligospermie)a také zatím zadne decko…takze jsem to dost nastudovala a při spatnych spermio hodne holek psalo co jim pomohlo-dost z nich uvadelo i ze nemeli ani jednu dobrou spermijku a presto pak otehotnely
(ne všechny)
hodne holek doporucili selen/zinek a pak ještě jeden pripravek-kotvicnik + maca-to jsem nasla tady:http://www.jukl.cz/
tak co jsem cetla tak ten energyman-je taky ten kotvicnik- to co posilam v odkazu-jen v tom co ti pisu je ještě maca-ktera s tim kotvičníkem prave ma působit na ty spermijky ![]()
http://www.jukl.cz/…aca/d-70715/
drzim palce ![]()
@Papia jpjo. Selen, zinek taky bral. Dr rikala ze prej rajsky ve velkym mnozstvi
@Papia tý brďo, tak to jsi silná, že jsi to vůbec zvládla a máš ještě aspoň nějakou sílu do dalšího těhotnění, i když ti věřím, že strach asi bude velkej…
takže ty i normálně bez problémů otěhotníš a pak se něco stane a je konec? je to divný, že nenašli nic, čím by to mohlo být…
protože tohle přece normální určitě není…
děkuju za odkaz, kouknu na to, i když doufám, že už pak jinam nebudeme muset… @popina a oni při IUI vybírají nějaký nej spermie? tím jídlem se dá hodně ovlivnit, snažte se vynechat bílou mouku, bílou rýži, používejte přírodní cukr… je to jen základ, ale aspoň něco… držím palce!
@bobinaklic píše:
@Papia tý brďo, tak to jsi silná, že jsi to vůbec zvládla a máš ještě aspoň nějakou sílu do dalšího těhotnění, i když ti věřím, že strach asi bude velkej…takže ty i normálně bez problémů otěhotníš a pak se něco stane a je konec? je to divný, že nenašli nic, čím by to mohlo být…
protože tohle přece normální určitě není…
děkuju za odkaz, kouknu na to, i když doufám, že už pak jinam nebudeme muset… @popina a oni při IUI vybírají nějaký nej spermie? tím jídlem se dá hodně ovlivnit, snažte se vynechat bílou mouku, bílou rýži, používejte přírodní cukr… je to jen základ, ale aspoň něco… držím palce!
nevybírají spermie. Právě proto, s tímhle spermiogramem není moc šance
Ahoj, nevíte, jestli není paní profesorka někde v zahraničí. Posílala jsem jí mail a zatím bez odpovědi:-(
@Anonymní píše:
Ahoj, nevíte, jestli není paní profesorka někde v zahraničí. Posílala jsem jí mail a zatím bez odpovědi:-(
ohužel netuším, zkus si tam zavolat
@Anonymní píše:
Netuším psala jsem jí o víkendu a odepsala cca do 2hodin
@Anonymní píše:
ahoj, my u ní byli 18.2. a neříkala nic o další cestě, nedávno se z jedný vrátila… ![]()
Ahoj holky, tak jsme včera byli pro výsledky a nic se u nás nezjistilo… tak nevím, jestli mám být ráda nebo ne, je dobře, že jsme v pořádku, ale ta příčina neplodnosti a potratů je teda ve hvězdách… takže to zkusíme znova a uvidíme… ![]()
@bobinaklic ![]()
jojo-uplne te chápu- my jsme také uplne ok, takze také není moc co resit, no
… a byli jste u nejakeho jiného imunologa před ulc-gall? ještě je super dr. Malickova v Praze- mozna bych ji byt vámi zkusila napsat mejla-popsala bych co uz mate za sebou a poslala výsledky z Plzne a zeptala se na radu…nemás tim co ztratit a třeba bude mit nejaky napad-ona je vazne moc fajn a kouka na věc zase trosku jinak nez v te Plzni ![]()
@Papia děkuju za radu, to bysme klidně mohli zkusit, i když spíš já, protože přítel už je trochu otrávenej ze všech těch vyšetření a zkoušení něčeho…
nám doporučila Gallová ještě PGD, jenže to je zase dost peněz, takže nevím…a gyndařka zase test fragmentace spermií, prý kvůli tomu, jestli se po čase nějak nerozpadají…
takže se na obojí zeptáme a uvidíme… a jinak vitamíny, jenže ty jsme brali i předtím a jíme dost zdravě, takže v tom asi problém nebude… no ale stejně jsem si už dneska něco nakoupila… ![]()
@bobinaklic
Malickove napis-uvidis co poradi -poslu ti na ni mejla do SZ
jinak to PGD zas tak drahe není-nemusíš to platit sama, ale na pojišťovnu-také mame zamrazeno a celkem nas to vyslo na 12,5 tis-tedy bez transferu, coz se ještě da…
zamrazili nam 5 embriek a po PGD mame 3 dobra ![]()