Prof. MUDr. Ulčová-Gallová

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2478
28.5.14 19:28

@Mandlička jůůůůů no to je super ta dovolená!!! to ti moc přeju a určitě si to parádně užijete! ještě před sezonou, hned bych letěla s váma :lol: :lol:
a ty ATB musíš nasadit? jinak se toho nezbavíš?
a oni zkoumají pak třeba 5ti denní embrya? a na výsledky se asi čeká viď, tak to pak jo, to mi nedošlo… no my nakonec do tohohle vyšetření za ty prachy nejdeme, akorát si připlatíme za PICSI metodu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2670
29.5.14 07:54

No tak jsem se včera dozvěděla, že si nemohu prohodit směny tak jsem se musela přeobjednat a tím pádem zase posunout ATB a podbně.
víš jt o taková dovolená plánova ná na rychlo během dvouch dní. no, ale budu mít MS tak si toho moře moc neužiji a bude dle mého studené. utekly nám i nějaké další dovolené protože byl problém s dostáním se na letiště či z letiště. jezdíme s Německými cestovkami za levněji a to o hodně někdy ja to i 20 tisíc na osobu. je pradva je to dost času těmi cestami, ale i tak když se přiletí do Prahy tak je z toho člověk celý unavený taky.
např. mi měli na Kypru all- inc. na týden za 7 ticís včetně zmrzlinky a čaši vedle v hotelu polopenze na týden za 22 tisíc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2670
29.5.14 07:56

Bobino normálně jsem byla na dně z toho, že nemohu na vyšetření a všechno by se posunulo a nemohla bych jít na IVF. No a nebudeš mi věřit pořád potkávám dvojčata včera 3×. Někdy i 5× a to jsem i tam kde se zatoulám náhodou. tak si říkám, že je to asi nějaké znamení. takhle to mám už od ledna, ale čekala jsem jen jedno. Fakt jen tak d2× týdně je nepotkám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2478
4.6.14 19:37

@Mandlička s dvojčátkama je to zajímavý, já na tyhle „náznaky“ docela věřím, třeba ti chtěj říct, že si máš nechat zavést dvě embryjka a že se spolu budou držet zuby nehty a zůstanou u tebe… :hug: čekala jsi jedno a zaváděli jste taky jedno? nebo dvě?
tu dovču si určitě užiješ i tak… hezky relaxuj a užívej jen tu současnost, kdy tam budete, nemysli na to, co bylo a bude… :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2670
15.6.14 16:24

Noa také na dovolené jsme potkali 3× dvojčata tak už fakt nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2478
16.6.14 15:54

@Mandlička hihi, no tak vidíš, to nebude náhoda… :palec: a jak jste se měli?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2670
16.6.14 22:01

Byla to náročná dovolená hlavně těch 7 dní na horách. Třeba výšlap na horu dolu od 6 do 16:30 nahoru 5 hodin dolů tak 4,5. No dnes jsem byla na masáži mám pěkně hyn lýtka. tak snad to bude pozítří v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2478
17.6.14 10:28

@Mandlička jo to znám, a věřím, že jsi z toho unavená, ale ty krásný zážitky ti nikdo nevezme, ty stojej za tu námahu… :palec: a teď teda bereš ATB a příští týden do Plzně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2670
17.6.14 11:00

Zatím je nemám doma a brát je začnu až po PLzni. No a zažili jsme nejhorší stop za život nebyl žádný atd. jinak se dá stopovat všude možně na horách, ale né v Řecku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2478
17.6.14 23:04

@Mandlička no tak hlavně že jste dojeli nakonec tam, kam jste potřebovali… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2670
18.6.14 20:44

Bobino my tam došli po silnici po svých a musely udělat. chladící koupel noh v řece už se to nedalo. No dnes jsem byla V BUdějovicích a věřím, že ten pán nám také pomůže k mimču.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2478
19.6.14 12:14

@Mandlička aha, já myslela, že jste nakonec nějakýho dobráka stopli 8o
jé tak super, to jste byli u nějakýho doktora nebo u koho?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1076
19.6.14 17:20

Holky je tu někdo s PCO kdo byl u paní doktorky Ulčové-Gallové na vyšetření? Zajímalo by mě jak to dlouho trvá a co je před vyšetřením potřeba dodržovat a tak. díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
popina
19.6.14 19:16

@kapyka už jsem ti odpověděla do druhé diskuze :-)

• Citovat
  • Upravit
Vrk
8812
23.7.14 15:30

@kapyka ahojky, muzu se zeptat proc jste si vybrali prave pani doktorku ulcovou a ne treba Malickovou nebo Madara?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty