Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Mandlička jůůůůů no to je super ta dovolená!!! to ti moc přeju a určitě si to parádně užijete! ještě před sezonou, hned bych letěla s váma
![]()
a ty ATB musíš nasadit? jinak se toho nezbavíš?
a oni zkoumají pak třeba 5ti denní embrya? a na výsledky se asi čeká viď, tak to pak jo, to mi nedošlo… no my nakonec do tohohle vyšetření za ty prachy nejdeme, akorát si připlatíme za PICSI metodu…
No tak jsem se včera dozvěděla, že si nemohu prohodit směny tak jsem se musela přeobjednat a tím pádem zase posunout ATB a podbně.
víš jt o taková dovolená plánova ná na rychlo během dvouch dní. no, ale budu mít MS tak si toho moře moc neužiji a bude dle mého studené. utekly nám i nějaké další dovolené protože byl problém s dostáním se na letiště či z letiště. jezdíme s Německými cestovkami za levněji a to o hodně někdy ja to i 20 tisíc na osobu. je pradva je to dost času těmi cestami, ale i tak když se přiletí do Prahy tak je z toho člověk celý unavený taky.
např. mi měli na Kypru all- inc. na týden za 7 ticís včetně zmrzlinky a čaši vedle v hotelu polopenze na týden za 22 tisíc.
Bobino normálně jsem byla na dně z toho, že nemohu na vyšetření a všechno by se posunulo a nemohla bych jít na IVF. No a nebudeš mi věřit pořád potkávám dvojčata včera 3×. Někdy i 5× a to jsem i tam kde se zatoulám náhodou. tak si říkám, že je to asi nějaké znamení. takhle to mám už od ledna, ale čekala jsem jen jedno. Fakt jen tak d2× týdně je nepotkám.
@Mandlička s dvojčátkama je to zajímavý, já na tyhle „náznaky“ docela věřím, třeba ti chtěj říct, že si máš nechat zavést dvě embryjka a že se spolu budou držet zuby nehty a zůstanou u tebe…
čekala jsi jedno a zaváděli jste taky jedno? nebo dvě?
tu dovču si určitě užiješ i tak… hezky relaxuj a užívej jen tu současnost, kdy tam budete, nemysli na to, co bylo a bude… ![]()
Noa také na dovolené jsme potkali 3× dvojčata tak už fakt nevím.
@Mandlička hihi, no tak vidíš, to nebude náhoda…
a jak jste se měli?
Byla to náročná dovolená hlavně těch 7 dní na horách. Třeba výšlap na horu dolu od 6 do 16:30 nahoru 5 hodin dolů tak 4,5. No dnes jsem byla na masáži mám pěkně hyn lýtka. tak snad to bude pozítří v pořádku.
@Mandlička jo to znám, a věřím, že jsi z toho unavená, ale ty krásný zážitky ti nikdo nevezme, ty stojej za tu námahu…
a teď teda bereš ATB a příští týden do Plzně?
Zatím je nemám doma a brát je začnu až po PLzni. No a zažili jsme nejhorší stop za život nebyl žádný atd. jinak se dá stopovat všude možně na horách, ale né v Řecku.
@Mandlička no tak hlavně že jste dojeli nakonec tam, kam jste potřebovali… ![]()
Bobino my tam došli po silnici po svých a musely udělat. chladící koupel noh v řece už se to nedalo. No dnes jsem byla V BUdějovicích a věřím, že ten pán nám také pomůže k mimču.
@Mandlička aha, já myslela, že jste nakonec nějakýho dobráka stopli ![]()
jé tak super, to jste byli u nějakýho doktora nebo u koho?
Holky je tu někdo s PCO kdo byl u paní doktorky Ulčové-Gallové na vyšetření? Zajímalo by mě jak to dlouho trvá a co je před vyšetřením potřeba dodržovat a tak. díky
@kapyka ahojky, muzu se zeptat proc jste si vybrali prave pani doktorku ulcovou a ne treba Malickovou nebo Madara?