Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Vrk
Nehledame, mame to zatim proste jen v zaloze…se uvidi casem
Vrk onaprosetrila mehomanzela a vcera jsem byla provysledky tak uz vime ze je to vse v enzymech spermii abude manzelalecit a rikala zejsme prisli celkem pozde atd
Chtěla bych se zeptat zda některý z vašich partnerů měl / nehodnotitelné intraakrozomální enzymy /tento problém. Pokud ano za jak dlouhou dobu zabrala léčba? Nám konečně přišli na to proč pořád nevychází IVF pokusy.
Manžel má nasazený pentomer a selen, zinek a vitamín e. tot již bere pořád dokola celou donu snažení.
Dále nemáte mužské výsledky na případné porovnání,, zda dělala t stejné nebo něco i jiného. děkuji moc.
Ahoj holky,
11.11.14 se nam narodila ve 39+4 dcera Nikolka- 3450 gramu, 49 cm…
Takze holky drzim vam vsem moc palce at i u Vas to klapne a miminka se dockate ![]()
@Papia Moc moc ti gratuluji a preji same stesti a zdravi. Mam velkou radost.
@Papia to je krásná zpráva, moc moc gratulujua přeju Nikolce i celý rodince hodně zdraví a jen to nejlepší pro život!!
![]()
já začínám 26. týden, tak snad se taky v pořádku a zdraví dočkáme mrňouska…čekáme kluka ![]()
@Papia Jůů tak přece se zadařilo
gratuluji k holčičce a přeji zdravíčko a ať vám dělá jen a jen samou radost ![]()
@smiley1 @bobinaklic
je holky, to je krasny, ze jste obe tehu ![]()
dekujeme moc a doufam, ze Vam to taky krasne klapne
![]()
@Marcip
diky ![]()
@Papia ahoj, setkaly jsme se už dříve v diskuzi opakované potraty, pak jsem tak nějak přestala přispívat, ale Tvůj příběh si pamatuji a moc moc gratuluji k narození holčičky
super zpráva, takové mně hned
zvednou náladu…
@Elunaj9
diky ![]()
a doufam, ze u vas se to taky v dobre obratilo ![]()
Holky ahoj, po 2 nezdařených IVF bych potřebovala podrobnější imuno. dnes jsem volala na objednání do Plzne a bylo mi řečeno, že mám nechat odeznít 2 menstruace po utrogestanech a hormonech a pak zavolat na objednání. já myslela, že mi dá termín na leden či únor a hotovo. myslíte, že když pak budu volat na termín, že si najde prostě na mě termín v období mé ovulace? nebo budu zas čekat a čekat?
jsem z daleka a právě jsem myslela, že by hned při první návštěvě vzala všechen materiál ![]()
@i.irenka určitě budeš čekat na ovulaci. Ale je dost možné, že u dojíždění to nechají vše na jednu návštěvu
@Papia zatím je to ve fázi, kdy nemůžu ještě stopro říct, ale až budeš mít někdy chvilku zkus kouknout do této diskuze : Gynex - během snažení a očekávaného těhotenství? zrovna jsem tam něco málo psala ![]()
@i.irenka tak hned na začátku druhý menstruce tam zavolej a buď tě objedná hned v tom cyklu nebo další měsíc… my to měli taky daleko a byli jsme jednou na odběrech a podruhý pro výsledky… držím palce! ![]()