Prof. MUDr. Ulčová-Gallová

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13
12.1.16 18:52

Díky vám :D, bylo to fajn, paní doktorka i odběry :D. Pro výsledky máme dojet v únoru, tak jsem zvědavá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1943
13.1.16 09:21

Ahoj Holky, můžu se k vám přidat? Měla jsem mít vyšetření 5.1.2016 u paní Profesorky, ale zázrakem jsem po 5 letech otěhotněla - hned ten následující cyklus po neúspěšném IVF. Bohužel těhu netrvalo dlouho- bylo to biochemické.
Schůzku jsem po konzultaci zrušila. A budu se tam objednávat znova.
Můžu se zeptat, jaké tam jsou teď objednávací doby? A copak vám za léčbu nasadila paní Profesorka? Brala jsem Prednison ( imunologie Podolí 2011 ), ale ten mi vůbec nezabral a na kontrolní odběry si nás už nepozvali. Protože jsem měla BI mírně sníženou. Jezdíte za ní na kontrolní odběry po léčbě?
A jakou léčbu teda paní doktorka nasazuje? Léčí třeba i muže?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3587
15.12.16 22:35

Oživuji diskuzi. Manželovi paní profesorka diagnostikovala nedostatečný intraakrozomální enzym, dostal Pentomer retard. Pomohla vašim partnerům léčba?

Jinak paní profesorka je beze sporu špička ve svém oboru, ale doporučila nám hned si podat žádost o adopci a tím mě mírně řečeno rozhodila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.12.16 07:07

@Avele pani profesorka je asi kapacita, nicméně ma dost zvláštní metody - nam doporučila domaci oplodnění spermiemi od někoho z rodiny nebo kamaráda 8o myslim ze tohle neni vůbec profesionální jednání
(prosim zachovat anonym nebo smazat)

• Citovat
  • Upravit
3587
16.12.16 20:14

Anonymní: To je teda síla, to by vážně neměla vůbec vypustit z pusy. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10486
1.2.17 08:00

Ahoj, byl jste ted nekdo aktualne u pani profesorky? Mela bych par otazek ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4099
1.2.17 10:03

@marinka5 ahoj, já jsem u paní doktorky Ulčové byla, ale už je rok a půl, tak nevím jestli je to úplně aktuální :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10486
1.2.17 10:12

@markyj no nevim :mrgreen: jak dlouho si prosim cekala na vysledky a pomohla ti v problemu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4099
1.2.17 10:21

@marinka5 Jinak my jsme tam byli s manželem skrz nevydařené IVF. Takže jsme absolvovali spermio, odběr vzorku ovulačního hlenu a krev. Na výsledky jsme čekali 6-7 týdnů.

Mně přišla na „alergii na spermie a na obal vajíčka“ podle toho jsem dostala medikaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3587
1.2.17 10:35

@marinka5 Ahoj, my byli v listopadu, výsledky byly za měsíc. Našla problém u manžela, viz. výše, zatím bere léky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10486
1.2.17 10:55

Dekuji za odpovedi, my tam byly pred 4 lety, pomohla nam, mame dceru, ale mame tam jet znovu, tak jsem trosku doufala, ze by vysledky mohly byt drive nez za mesic, ale tak neni to takova doba. Jeste se zeptam, od zahajeni lecby jste se mohly zacit snazit za jak dlouho? Ja jsem na to snazeni nejak nedockava :lol: nejdriv jsem o druhem nechtela ani slyset po tom vsem co jsme si prozily, ale ted uz se tak nemuzu dockat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3587
1.2.17 11:09

@marinka5 Manžel má snížený intraakrozomální enzym, já mám imuno zcela v pořádku. Takže žádné „alergie“, tudíž žádná omezení. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10486
1.2.17 11:28

@Avele u nas byltake prave problem z obou stran, ja mela pozitivni antifisfolipidove protilatky a manzel teda taky neco, coz uz si poradne nepamatuju co…kazdopadne dohromady to delali jeden velky problem a ja proto potracela…ted si rikam, ze by to mohlo byt lepsi, ale samozrejme, ze se to mohlo i zhorsit :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10486
17.2.17 06:03

Dobre rano, mela bych jeste dotaz, jak probihala prvni navsteva?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.2.17 07:50

@marinka5 Povídala si s náma co a jak, co je za problém a takový ty věci základní. Papíry z CARu ani moc nečetla. Mě udělala stěry, manžel odběr spermií a oba odběry krve.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty