Prof. MUDr. Ulčová-Gallová

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3224
14.4.15 08:10
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1983
14.4.15 08:15

Ahoj holky, je nutný k Ulčový - Gallový doporučení? já mám imuno hotový od Malíčkový - nic nenašla, ale vím, že každá zkoumá něco trochu jinýho.. ale právě nevím, kde bych měla to případný doporučení vzít..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3224
14.4.15 08:26

@Danny77
jojo- je nutny-ma to napsane i na svých strankach-ja ho mela od gynekologa, ale muzes poprosit i obvodaka :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1983
14.4.15 09:48

@Papia ach jo, tak to je blbý.. gyndař mi ho nenapíše a obvoďačka mi ho psala už k Malíčkové, takže tam je to taky pasé.. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3224
14.4.15 10:12

@Danny77
a gyndar ti ho neda proc? on ti vůbec nepomuze to resit?
klido zkus i jiného dr., jen uz me nenapada koho poprosit :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1983
14.4.15 12:42

@Papia protože mě on neléčí a má budget pro všechny pacientky a musí ho spravedlivě rozdělit apod.. spousta keců no.. musím mít doporučení já, nebo může být i na manžela?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3224
14.4.15 20:19

@Danny77
no to by asi slo ;)
nechte tam napsat ze dr. prosi o imuno vysetreni obou partneru z duvodu… a je to-ja to tam tak mela napsane a pritel sel se mnou :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2314
19.4.15 18:45

Ahoj holky, jsem tu nová. :lol: Nás také čeká návštěva u paní doktorky, tak jsem se chtěla zeptat, jestli máme být nalačno před odběrem a jestli nevadí, že možná budu mít ten den ms. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.10.15 09:04

Ahoj holky, je tu někdo? Když se objednám k doktorce, tak musím mít žádanku i na vyšetření manžela? Jestli jsem to tu pochopila správně a jinak nevíte kolik to stojí? Nevím jestli mi to na gyndě napíše i na manžela? Děkuji za odpověď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3224
15.10.15 09:28

@zlatý retrívr
nestoji to nic- na gynde ti napise na zadanku ze prosi o vysetreni paru z duvodu…
bez zadanky vas nevezme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.10.15 08:45

@Papia tak ju děkuji, já jí psala email, tak jsem zvědavá kdy se ozve. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3667
17.10.15 20:09

@zlatý retrívr Odpovídá dost rychle. Pokud zrovna nemá dovolenou nebo není někde pracovně, tak mi odpověděla, dá se říct, obratem. Také jsme u ní byli s manželem na vyšetření a nyní jsem v 9.tt :palec: Ve 12.tt k ní jedu na kontrolní odběry krve. Mám antifosfolipidový syndrom, který mi odhalila právě paní profesorka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.10.15 09:19

@Tardulka ahoj, už jsme objednaní. Prosím tě co to je za syndrom, to slyším poprvé. Po telefonu mi přišla hodně příjemná, snad se i nám poštěstí a vyjde to. Ať Vám odběry dopadnou dobře :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2670
20.10.15 11:16

Tardulko mám dotaz a čím ti ten tvůj syndrom léčila? Já ho měla sem tam taky a nic jsem na to něměla. Díky za odpověd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3667
20.10.15 17:57

@zlatý retrívr Je to toto http://www.stefajir.cz/?…
Prodělala jsem 2 zamlklé potraty, tak proto jsme byli u Ulčové.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty