Prof. MUDr. Ulčová-Gallová

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15201
5.12.13 21:07

@bobinaklic
Ahoj, já taky měla doporučení z Car a když sem u ní byla podruhé, vzala mě bez doporučení, jen ho po mě chtěli na recepci, řekla sem, že už sem tady byla, že chci jen něco dokonzultovat, byla jsem tam necelé dva roky po sobě. Nic se neplatí :kytka:
Věřím, že vám pomůže, je fakt kapacita :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2478
5.12.13 21:34

@Marcip @jjj11 jé díky moc holky, tak to jste mě potěšily :dance: my jsme teď „zvyklí“ všude platit, i jsem myslím někde četla, že se na imuno platí několik tisíc, tak snad to u nás bude taky jen těch 30Kč… četli jsme právě, že je to třída, tak snad se najde příčina a půjde vyléčit, akorát mě straší, že nemáme moc času, je mi už 38… :roll: takže se trochu bojím, aby případná léčba nebyla na dlouho…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3224
12.2.14 18:11

Ahoj holky,
tak jak pokracujete?…mate nejakou léčbu…nasli vam něco?
Doufam ze se vsem dari dobre :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3224
12.2.14 18:12

@bobinaklic
tak jak dopadly výsledky v Plzni pokud jste tam tedy uz byli? :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2478
12.2.14 18:15

@Papia ahoj, jedem příští týden v úterý, takže zatím nic nevím, na výsledky si ještě chvíli počkáme… ale docela na to spoléhám, tak snad nebudu zklamaná… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3224
12.2.14 18:20

@bobinaklic
a to uz vas obednali i na odber toho ovu hlenu a spermiek? nebo zatím jen napoprvé probrat co a jak?
drzim ti palce at něco najdou-
u nas nenasli nic…pro nas bohužel- není tedy co „lecit“
ale to jsi asi cetla-pokud jsi tedy cetla predeslou diskusi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2478
12.2.14 18:45

@Papia něco jsem četla, ale asi né všechno… takže co teď čeká vás?

no já doufám, že něco najdou, i když bych měla být radši, kdyby ne, ale aspoň bych věděla důvod těch dvou potratů… a objednali nás rovnou na všechno, říkala, že to provedem všechno najednou, protože jsme zdaleka… takže pak bysme tam měli jet ještě pro výsledky a případnou léčbu, víckrát snad ne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
popina
12.2.14 23:49

Cauky holky, ja jsem v poho. Zitra jdu na iui a nas car se prestehoval na genetiku k UG

• Citovat
  • Upravit
3224
13.2.14 07:19

@bobinaklic
nas uz neceka nic…jsme podle vseho uplne ok-není uz co zkoumat :think:

my jsme z Prahy, tak to taky nemame uplne blizko, ale dalo se to nejak zvladnout- byli jsme v Plzni celkem myslim 3-4× uz ani nevim -naposledy v srpnu 2013

no podle me je dobře vedet, proc se ty věci dejou…u nas se nevi nic a to je pro me tedy dost na nic- není pak co resit :think:

@popina
tak drzim palce at to klapne :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2478
14.2.14 16:03

@popina taky držím palce!! :hug:
@Papia toho se právě taky bojím, že se nic nezjistí a my zůstanem na mrtvým bodě… :roll: a budete se snažit o miminko dál? a už nějakýho prcka máš?
my jsme z Trutnova, takže to máme do Plzně asi 270km… no moc se na tu cestu netěším, až tam pojedem pro výsledky, tak si tam někde zamluvíme nocleh a trošku se tam aspoň porozhlídnem, když už takovou dálku pojedeme… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3224
14.2.14 16:44

@bobinaklic
nemame…jen 3× uz jsme o mimi prisli :( a bohužel az po polovine tehu…bez prcka byt nechci, ale zkusit to znovu to chce hrozne moc odvahy :think:
ještě zvazujeme i moznost nahradni matky-ikdyz je to tedy dost drahe a trosku o nervy tim, ze to u nas není uzakonene…ale jde to, to zase jo…
no uvidíme co bude dal…

drzim palce at něco najdou :hug:

ještě je dobra jedna dr. v Praze-také je vyhasena…Karin Malickova-hodim ti sem odkaz na diskusi-třeba se to bude hodit:
 https://www.emimino.cz/…kova-138753/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3224
14.2.14 16:45

@popina
tak jak-uz lezis doma? jak ti je? :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
popina
14.2.14 17:54

@Papia jsem navikend v Praze. Takze zase fajn akcicka. jinak jsem uz byla po ovulaci a manzel mel zase teratospermii

• Citovat
  • Upravit
3224
14.2.14 19:45

@popina
takze to neprobehlo? spatne to nacasovali?
a co je to ta teratospermie- promin- vazne nevim…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
popina
14.2.14 19:54

Probehlo to. Bylom to o jeden den. Teratospermie je 1% morfologicky dobrych. Takze dost naprd.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty