Prof. MUDr. Ulčová-Gallová

Napsat příspěvek
Velikost písma:
popina
1.8.13 10:15

@Marcip ahoj, vítám tě tady. Já zatím moc nevím co by mělo u tebe následovat. Mě vzali jen krev a ovu hlen a čekám na výsledky.

• Citovat
  • Upravit
13131
1.8.13 10:19

@popina Nám taky nabírali krev a spermio a docela dlouho mě vyšetřovala :think: no dlouho… 10minut. Tak uvidíme, snad to nebude běh na dlouhou trať :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
popina
1.8.13 10:27

@Marcip jj, taky mi to přišlo dlouho jak to odebírala. Byla jsem prý už po ovu, ale hlen tam ještě byl.

• Citovat
  • Upravit
13131
1.8.13 10:37

@popina A chtěla po tobě odběr ještě jednou? v době ovulace? Nebo už na tom netrvala? :think: Mě třeba neřekla, že ho akutně chce do laboratoře k vyšetření.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Papia
5.8.13 11:51

@Marcip
ahoj- me ten ovu hlen odebirala ve spravny cas- byli jsme tam 10.7 a cekame do 19.8 :roll: na vysledky…ja tam byla 13DC a mela jsem zrovna folikul 18mm a hlenu dost-brala mi ho asi 3×-4×

ale kdyz hlen neni, tak nevim jak se postupuje :think: treba ji zatim staci ta krev a spermijky…

• Citovat
  • Upravit
popina
5.8.13 11:56
@Marcip píše:
@popina A chtěla po tobě odběr ještě jednou? v době ovulace? Nebo už na tom netrvala? :think: Mě třeba neřekla, že ho akutně chce do laboratoře k vyšetření.

on tam hlen ještě byl. Prý nevadí, že to není přesně v době ovu. Prostě je to v plodném období a to stačí. Kdyby tam nebyl, tak bych šla nejspíše další měsíc

• Citovat
  • Upravit
Papia
6.8.13 08:58

@popina
tak jsem vcera napsala p.prof. jestli nema nejaky blizsi termin-jestli to treba nekdo neodvolala a probjednala nas na 14.8(misto 19.8.-tak jsem rada :dance:

na zitra drzim palce :palec: - v kolik tam jdete?

• Citovat
  • Upravit
13131
6.8.13 09:02

@Papia Tak to je milé překvapení, že vás vezme o něco dřív :potlesk: taky už se nemůžu dočkat. Strašně se to vleče…

@popina I já držím pěstičky ať máte vše ok :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
popina
6.8.13 09:02

@Papia tak to je super. Vidíš, vyplatilo se ti tam zavolat. My jdeme dneska ve 13:30 a ještě máme výročí svatby :-D

• Citovat
  • Upravit
Papia
6.8.13 09:09

@Marcip @popina
no, bylo mi to trochu blbe ji psat, ale co-za zeptani clovek nic neda- je to sice jen o par dni driv, ale ja jsem moc rada…preci jen tohle cekani, ikdyz se to nezda, jsou docela nervy…a cim driv budu vedet jestli na neco prisla tim lip :hug: ;) (doufam ze ANO a nejake reseni pro nas vykoumala)

@popina
uz dnes?- jsi psala ze ve stredu-tak pak pisni-snad bude vse ok :palec:

• Citovat
  • Upravit
13131
6.8.13 09:14

@popina Určitě dej vědět, budem na tebe myslet :kytka:

@Papia Jo já když taky něco potřebuju, tak je mi to taky trapný se ptát, ale tak jsme jen lidi a buď tě odmítne a nebo přijme.. Zase kdyby toho měla moc, tak ti napíše, že ne… Ona je strašně fajn. Někde jsem tu na EM četla, že je nepříjemná a docela jsem se toho i děsila, ale je to pravý opak…
Jak jí oslovujete?
My když jsme tam byli poprvé, tak jsme si podali ruce a řekli dobrý den. Docela mě mrzí, že jsem jí neřekla dobrý den, paní profesorko… :( protože po celou dobu nazývala toho mýho pane inženýre… Tak při příští návštěvě jí oslovím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
popina
6.8.13 09:27

@Papia nene, psala jse rovnou že tam jdeme 6.8.

• Citovat
  • Upravit
popina
6.8.13 09:28

@Marcip já jí nijak neoslovuju. Prostě dobrý den. Nehraju si na nějaké, paní magistro apod. Oni tě tam takhle oslovují, protže jim za všechno necháváš peněž, až to není hezké.

• Citovat
  • Upravit
13131
6.8.13 09:33

@popina Aha.. Když já už jsem se setkala 2× s lidma, že si na tom titulu potrpí. Ten můj to má šumák, jak mu kdo řekne, nebo neřekne, ale kámoška byla kdysi u dr. obvodní a ta jí někam poslala na doporučení a když odcházela, tak jí zopakovala, že teda se má hlásit u paní Tichý a obvodní jí vytkla u paní doktorky Tiché! :roll: :mrgreen: no někdo je takovej :nevim:
Tak proto si na to snažím dávat majzla, abych se nesetkala s takovou scénkou :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Papia
6.8.13 09:50

@popina
ja to popletla- minule jste tam byli ve stredu ;)

jinak, ja ji taky neoslovuju, ale taky rika priteli „pane inzenyre“ :)
a me se do mejla podepsala prof. Ulcova-Gallova

jinak my p.prof. potkali na zacatku cervence i na dovolene-takze se mnou si celou dobu co odebirala hlen a tak, povidala o dovce ;)
jen poprve byla takova zmatena, ale zla tedy rozhodne nebyla-je moc fajn :palec:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty