Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@popina Nám taky nabírali krev a spermio a docela dlouho mě vyšetřovala
no dlouho… 10minut. Tak uvidíme, snad to nebude běh na dlouhou trať ![]()
@Marcip jj, taky mi to přišlo dlouho jak to odebírala. Byla jsem prý už po ovu, ale hlen tam ještě byl.
@popina A chtěla po tobě odběr ještě jednou? v době ovulace? Nebo už na tom netrvala?
Mě třeba neřekla, že ho akutně chce do laboratoře k vyšetření.
@Marcip
ahoj- me ten ovu hlen odebirala ve spravny cas- byli jsme tam 10.7 a cekame do 19.8
na vysledky…ja tam byla 13DC a mela jsem zrovna folikul 18mm a hlenu dost-brala mi ho asi 3×-4×
ale kdyz hlen neni, tak nevim jak se postupuje
treba ji zatim staci ta krev a spermijky…
@Marcip píše:
@popina A chtěla po tobě odběr ještě jednou? v době ovulace? Nebo už na tom netrvala?Mě třeba neřekla, že ho akutně chce do laboratoře k vyšetření.
on tam hlen ještě byl. Prý nevadí, že to není přesně v době ovu. Prostě je to v plodném období a to stačí. Kdyby tam nebyl, tak bych šla nejspíše další měsíc
@popina
tak jsem vcera napsala p.prof. jestli nema nejaky blizsi termin-jestli to treba nekdo neodvolala a probjednala nas na 14.8(misto 19.8.-tak jsem rada ![]()
na zitra drzim palce
- v kolik tam jdete?
@Papia Tak to je milé překvapení, že vás vezme o něco dřív
taky už se nemůžu dočkat. Strašně se to vleče…
@popina I já držím pěstičky ať máte vše ok ![]()
@Papia tak to je super. Vidíš, vyplatilo se ti tam zavolat. My jdeme dneska ve 13:30 a ještě máme výročí svatby ![]()
@Marcip @popina
no, bylo mi to trochu blbe ji psat, ale co-za zeptani clovek nic neda- je to sice jen o par dni driv, ale ja jsem moc rada…preci jen tohle cekani, ikdyz se to nezda, jsou docela nervy…a cim driv budu vedet jestli na neco prisla tim lip
(doufam ze ANO a nejake reseni pro nas vykoumala)
@popina
uz dnes?- jsi psala ze ve stredu-tak pak pisni-snad bude vse ok ![]()
@popina Určitě dej vědět, budem na tebe myslet ![]()
@Papia Jo já když taky něco potřebuju, tak je mi to taky trapný se ptát, ale tak jsme jen lidi a buď tě odmítne a nebo přijme.. Zase kdyby toho měla moc, tak ti napíše, že ne… Ona je strašně fajn. Někde jsem tu na EM četla, že je nepříjemná a docela jsem se toho i děsila, ale je to pravý opak…
Jak jí oslovujete?
My když jsme tam byli poprvé, tak jsme si podali ruce a řekli dobrý den. Docela mě mrzí, že jsem jí neřekla dobrý den, paní profesorko…
protože po celou dobu nazývala toho mýho pane inženýre… Tak při příští návštěvě jí oslovím.
@Marcip já jí nijak neoslovuju. Prostě dobrý den. Nehraju si na nějaké, paní magistro apod. Oni tě tam takhle oslovují, protže jim za všechno necháváš peněž, až to není hezké.
@popina Aha.. Když já už jsem se setkala 2× s lidma, že si na tom titulu potrpí. Ten můj to má šumák, jak mu kdo řekne, nebo neřekne, ale kámoška byla kdysi u dr. obvodní a ta jí někam poslala na doporučení a když odcházela, tak jí zopakovala, že teda se má hlásit u paní Tichý a obvodní jí vytkla u paní doktorky Tiché!
no někdo je takovej ![]()
Tak proto si na to snažím dávat majzla, abych se nesetkala s takovou scénkou ![]()
@popina
ja to popletla- minule jste tam byli ve stredu ![]()
jinak, ja ji taky neoslovuju, ale taky rika priteli „pane inzenyre“ ![]()
a me se do mejla podepsala prof. Ulcova-Gallova
jinak my p.prof. potkali na zacatku cervence i na dovolene-takze se mnou si celou dobu co odebirala hlen a tak, povidala o dovce ![]()
jen poprve byla takova zmatena, ale zla tedy rozhodne nebyla-je moc fajn ![]()
@Marcip ahoj, vítám tě tady. Já zatím moc nevím co by mělo u tebe následovat. Mě vzali jen krev a ovu hlen a čekám na výsledky.