Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@popina
my jdeme 10.6.
,tak pak pisnu
nevim jestli je delaji automaticky- spis asi zalezi jak posoudi vasi situaci…třeba u nas nevim jestli je budou delat- nam tehotnet jde…asi zalezi na tom, co vse u vas budou potrebovat otestovat…
Ahoj
ten ovulacni hlen berou všem mě také otěhotnět jde rychle a brali mi ho já měla teda štěstí mě ho brali hned pru první návštěvě měla jsem ovulaci
@popina píše:
Ahoj holky, tak jsme objednaní na 18.6. na první testy. Chtěla jsem se zeptat. Dělají pak automaticky v tom cyklu stěry ovulačního hlenu??
Ano, u mě to tak bylo, byla sem objednaná na krev a pak mi řekla cca za týden, že mám přijít na ovulační hlen
@marinka5
aha, tak to ja asi takove stesti mit nebudu a projedu se do te plzne asi pak ještě jednou ![]()
Tak laparka dopadla dobře, jen jeden ten vejcovod mám neprůchodný…
holky za jak dlouho myslíte, že mě objedná profesorka Ulčová-Gallová, potřebovala bych do měsíce
@Papia my u ní byly ale pred rokem a půl a za tu dobu se toho mohlo hodně změnit
Tak jsem tam teď znova volala a sestra říkala, že když jsi z daleka, tak tě objednají rovnou tak, aby všechny testy udělali když ovuluješ.
Když jsi Plzeňská, tak jdeš napřed na krev a pak zjisťují zda je potřeba odebírat ovu hlen.
Já už u ní byla dvakrát, před dvěma lety a loni v prosinci před 4.IVF,sama Ulčová mi řekla, že se imuno mění klidně rok od roka a ještě s tou mojí endometriozou kort ![]()
@popina
no ja bohuzel jeste nevim jak budu mit ms a ovu, takze me asi pak obedna znovu po te prvni navsteve
- holt se tam projedu pak z Prahy jeste jednou…hlavne aby na neco prisli ![]()
Ahoj holky, tak jsme objednaní na 18.6. na první testy. Chtěla jsem se zeptat. Dělají pak automaticky v tom cyklu stěry ovulačního hlenu??