Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Jéé tak to je náhoda, no já jsem opravdu zvědavá co nám zjistí, a vy jste tam byli proč??
máme před sebou posledni ivf,tak chce mit dr.všechna vyšetřeni…jeste jdem na genetiku atd…
já jsem po třech potratch, genetiku už mam teda za sebou tohle je pro mě taky poslední vyšetření tak snad zde něco najdou, něco co aspoň nějak půjde léčit, ale abych pravdu řekla paní dr. mi přišla velmi optimistická tak uvidíme
no taky jsem napnutá,co najdou,ale rovnou,jak nám rekla,ze z krve je 42 vysledku,tak je mi jasný,že něco najit musi…
odkud jsi,jestli se muzu zeptat?klido pisni soukromne..
ahoj Marinko,na kolik jste objednani?my na 10h,ale rikala,ze na nás klido pocka do 15h,kdyz bude cesta nic moc,je prostě zlatáááá
jinak diky za info..:-)
noo my tam máme být na 9 hodinu, ale minule jsme tam dorazili už před půl devátou a nevadilo jí to
takže příště tam dorazíme asi taky tak
tak uvidime,kdy dorazime my,musime brat s sebou dite,tak to bude vstavani,ale treba se potkama a ani o sobe nebudem vedet:-)
Možná ano, jinak tu knihu jsem nakonec nesehnala, z té internetové stránky mi napsali, že momentálně není skladem, ale na jednom bazaru mi ji nějaká paní nabídla tak snad se jí nakonec dočkám
no vidis,takkdybych ji nesehnala a chtela ji pak odprodat,tak sem s ni:-)
Ahojky ![]()
U paní profesorky jsme byli též v srpnu (fajn přístup) u nás ale z krve nic nenašla proč se nedaří ![]()
Jenom mi neodebrala ovulační hlen protože prý ten měsíc nebyla ovulace, ale ovulaci mám 11-12 den a ona mě tehdy objednala až na 16 den (protože tam je jenom pondělí a středu myslím).
S tou ovulací jsem nesouhlasila, dělala jsem ovu testy a byly pozitivní a i jsem byla u lékaře na UTZ a řekl mi že ovulace byla z levého vaječníku
tak nevím.
Doporučila nám poslední vyšetření co nemáme a to je laparoskopie ![]()
tak to nevím, mě vzala ovulační hlen hned, protože jsme se na první návštěvě do ovu hned trefili, teda měla být další den, ale nic neříkala…no jsem strašně zvědavá zda se u nás něco najde či ne, ale jelikož už je to u nás asi poslední řešení tak bych už opravdu byla ráda, kdyby se něco našlo a dalo se to léčit
marinka5 píše:
tak to nevím, mě vzala ovulační hlen hned, protože jsme se na první návštěvě do ovu hned trefili, teda měla být další den, ale nic neříkala…no jsem strašně zvědavá zda se u nás něco najde či ne, ale jelikož už je to u nás asi poslední řešení tak bych už opravdu byla ráda, kdyby se něco našlo a dalo se to léčit
Marinko, tak pokud ses trefila do OVU nebo další den, tak to je jasné že ovulační hlen najde, ale 5 dní po ovulaci asi těžko ![]()
Holky, jen jsem se chtěla zeptat, jestli to upaní profesorky probíhá jako v Praze… Má na určitou hodinu objednaných také hodně párů, které na sebe koukají x hodin v čekárně nebo je na každou hodinu vždy jiný pár. Moc děkuji za radu.