Profese učitele

Napsat příspěvek
Velikost písma:
25062
15.10.14 20:40
@mončatka píše:
@MartinaIrena No jo, když já mám dobré srdce :nevim: :mrgreen: :mrgreen: Já se s tím nejen trápím, ale ještě to dělám zcela zdarma :andel:

Jenomže jestli jim tím „podstrojováním“ právě neděláš medvědí službu, víš jak to myslím?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1247
15.10.14 20:41

@eva valoi To je právě ono. Já mám ze všeho nejvíc pocit, že ty naše studenty nebaví nic. Učit se jim nechce obor je nebaví, jsou na něm kvůli rodičům :roll: Pak se s nimi špatně pracuje a jejich výsledky tomu odpovídají :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66806
15.10.14 20:42
@MartinaIrena píše:
Jenomže jestli jim tím „podstrojováním“ právě neděláš medvědí službu, víš jak to myslím?

jj, všimla jsem si změny v přístupu, když klient za mé služby platil :mrgreen: Jednou jsem doučovala za čokolku příbuzného, takovou hloupost už neudělám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14809
15.10.14 20:42

@blecha72 To jsou ti Einsteini.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SAJ
17073
15.10.14 20:43

Hele, informatici, čtvrtý ročník. Počítali jsme pravidelné spoření a splátky půjčky (co je už vic použitelné v běžném životě než finanční matematika) a ne, nebyli schopní - jednak jim to bylo buřt a druhak použít kalkulačku? Nudáááá, to se učit nebudou…
Když jsem chtěla, aby mi spočítali, jaký je rozdíl ceny úvěru při různé úrokové míře, málem jsem byla za exota - protože tohle nikoho nezajímá, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66806
15.10.14 20:43
@eva valoi píše:
@blecha72 To jsou ti Einsteini.

Jo, ale bohužel to není pravidlem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1247
15.10.14 20:44

@MartinaIrena Ano, přesně vím, jak to myslíš. A souhlasím s tím :oops: Neumím říct ne, když někdo potřebuje pomoct :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25062
15.10.14 20:46

@blecha72 Jo, já jsem takhle skvěle zaučovala svou nástupkyni v práci, stálo mě to dost přesčasů v době pokročilého těhotenství, ukrouhla jsem si blbec kvůli ní i pár obědů, vytvořila pro ni názorné tabulky a návody jak pro tupce a dotyčná to tam vydržela 2 měsíce s tím, že je ta práce moc složitá a že to nedává!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14809
15.10.14 20:46

@SAJ Oni na to přijdou, až si půjčí u providentu na nový chytrý telefón.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66806
15.10.14 20:47
@MartinaIrena píše:
@blecha72 Jo, já jsem takhle skvěle zaučovala svou nástupkyni v práci, stálo mě to dost přesčasů v době pokročilého těhotenství, ukrouhla jsem si blbec kvůli ní i pár obědů, vytvořila pro ni názorné tabulky a návody jak pro tupce a dotyčná to tam vydržela 2 měsíce s tím, že je ta práce moc složitá a že to nedává!

Jako ve škole? Vždyť je to pohoda :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1247
15.10.14 20:48

@MartinaIrena Tak to naštve :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25062
15.10.14 20:49

@blecha72 Ne, na logistické pozici. Ona ta práce nebyla úplně jednoduchá, ale když se na ni tolik rvala, no nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66806
15.10.14 20:50
@MartinaIrena píše:
@blecha72 Ne, na logistické pozici. Ona ta práce nebyla úplně jednoduchá, ale když se na ni tolik rvala, no nic.

Tak taky pohoda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25062
15.10.14 20:51
@SAJ píše:
Hele, informatici, čtvrtý ročník. Počítali jsme pravidelné spoření a splátky půjčky (co je už vic použitelné v běžném životě než finanční matematika) a ne, nebyli schopní - jednak jim to bylo buřt a druhak použít kalkulačku? Nudáááá, to se učit nebudou…
Když jsem chtěla, aby mi spočítali, jaký je rozdíl ceny úvěru při různé úrokové míře, málem jsem byla za exota - protože tohle nikoho nezajímá, ne?

Však ono je to začne zajímat, až budou splácet byt a nebudou tušit, kde na to vezmou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30408
15.10.14 20:51

@MartinaIrena Zeptají se tady, co by se zajímali…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat