Profese učitele
- Fotoalbum (2)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@mončatka píše:
@MartinaIrena No jo, když já mám dobré srdce![]()
![]()
Já se s tím nejen trápím, ale ještě to dělám zcela zdarma
Jenomže jestli jim tím „podstrojováním“ právě neděláš medvědí službu, víš jak to myslím?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@eva valoi To je právě ono. Já mám ze všeho nejvíc pocit, že ty naše studenty nebaví nic. Učit se jim nechce obor je nebaví, jsou na něm kvůli rodičům
Pak se s nimi špatně pracuje a jejich výsledky tomu odpovídají ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@MartinaIrena píše:
Jenomže jestli jim tím „podstrojováním“ právě neděláš medvědí službu, víš jak to myslím?
jj, všimla jsem si změny v přístupu, když klient za mé služby platil
Jednou jsem doučovala za čokolku příbuzného, takovou hloupost už neudělám
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Hele, informatici, čtvrtý ročník. Počítali jsme pravidelné spoření a splátky půjčky (co je už vic použitelné v běžném životě než finanční matematika) a ne, nebyli schopní - jednak jim to bylo buřt a druhak použít kalkulačku? Nudáááá, to se učit nebudou…
Když jsem chtěla, aby mi spočítali, jaký je rozdíl ceny úvěru při různé úrokové míře, málem jsem byla za exota - protože tohle nikoho nezajímá, ne?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@eva valoi píše:
@blecha72 To jsou ti Einsteini.
Jo, ale bohužel to není pravidlem ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@MartinaIrena Ano, přesně vím, jak to myslíš. A souhlasím s tím
Neumím říct ne, když někdo potřebuje pomoct ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@blecha72 Jo, já jsem takhle skvěle zaučovala svou nástupkyni v práci, stálo mě to dost přesčasů v době pokročilého těhotenství, ukrouhla jsem si blbec kvůli ní i pár obědů, vytvořila pro ni názorné tabulky a návody jak pro tupce a dotyčná to tam vydržela 2 měsíce s tím, že je ta práce moc složitá a že to nedává!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@SAJ Oni na to přijdou, až si půjčí u providentu na nový chytrý telefón.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@MartinaIrena píše:
@blecha72 Jo, já jsem takhle skvěle zaučovala svou nástupkyni v práci, stálo mě to dost přesčasů v době pokročilého těhotenství, ukrouhla jsem si blbec kvůli ní i pár obědů, vytvořila pro ni názorné tabulky a návody jak pro tupce a dotyčná to tam vydržela 2 měsíce s tím, že je ta práce moc složitá a že to nedává!
Jako ve škole? Vždyť je to pohoda ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@blecha72 Ne, na logistické pozici. Ona ta práce nebyla úplně jednoduchá, ale když se na ni tolik rvala, no nic.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@MartinaIrena píše:
@blecha72 Ne, na logistické pozici. Ona ta práce nebyla úplně jednoduchá, ale když se na ni tolik rvala, no nic.
Tak taky pohoda
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@SAJ píše:
Hele, informatici, čtvrtý ročník. Počítali jsme pravidelné spoření a splátky půjčky (co je už vic použitelné v běžném životě než finanční matematika) a ne, nebyli schopní - jednak jim to bylo buřt a druhak použít kalkulačku? Nudáááá, to se učit nebudou…
Když jsem chtěla, aby mi spočítali, jaký je rozdíl ceny úvěru při různé úrokové míře, málem jsem byla za exota - protože tohle nikoho nezajímá, ne?
Však ono je to začne zajímat, až budou splácet byt a nebudou tušit, kde na to vezmou ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit