Profese učitele

Napsat příspěvek
Velikost písma:
šmoulinka71
15.10.14 15:30
:srdce:

Příspěvek upraven 15.10.14 v 21:40

• Citovat
  • Upravit
40270
15.10.14 15:42
@brumdinka píše:
Hani ano a to já právě můžu 8)

To tu psalo víc lidí a všichni i přes veškerou námahu volili učitelování. Prosím tě, neber to jako rýpání, ale co jsi učila? Já zírala na ty chyby. Jsem názoru, že chyby (alespoň ty základní) by neměl dělat učitel žádného předmětu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40270
15.10.14 15:44

@smoulinka71
To je velice slušná částka, to bych nečekala. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
šmoulinka71
15.10.14 15:53
@Camael píše:
@smoulinka71
To je velice slušná částka, to bych nečekala. :palec:

Příspěvek upraven 15.10.14 v 21:41

• Citovat
  • Upravit
25123
15.10.14 15:55

@Camael promiň, ale jaké chyby…nechceš mi snad předhazovat, že jsem se třeba přepsala nebo upsala, že ne - jsme v diskuzi né ve škole :)
jinak učila jsem a učím matematiku a informatiku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66815
15.10.14 16:08
@Camael píše:
To tu psalo víc lidí a všichni i přes veškerou námahu volili učitelování. Prosím tě, neber to jako rýpání, ale co jsi učila? Já zírala na ty chyby. Jsem názoru, že chyby (alespoň ty základní) by neměl dělat učitel žádného předmětu.

Ono stačí maily kolegů :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
15.10.14 16:20

@Camael p.s. mmch nezapřeš učitelku, hledá chyby všude :mrgreen:

ale ted´vážně - opravdu si nejsem vědoma, že bych udělala někde tak moc základních chyb :think:

@smoulinka71 tak to je velmi slušný plat, též bych jej u této profese nečekala - nemám přehled

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
šmoulinka71
15.10.14 16:24
@brumdinka píše:
@Camael promiň, ale jaké chyby…nechceš mi snad předhazovat, že jsem se třeba přepsala nebo upsala, že ne - jsme v diskuzi né ve škole :)
jinak učila jsem a učím matematiku a informatiku

jé matematika, můj nejoblíbenější předmět. Chodila jsem na matematické olympiády.

• Citovat
  • Upravit
šmoulinka71
15.10.14 16:34
@brumdinka píše:
@Camael p.s. mmch nezapřeš učitelku, hledá chyby všude :mrgreen:

ale ted´vážně - opravdu si nejsem vědoma, že bych udělala někde tak moc základních chyb :think:

@smoulinka71 tak to je velmi slušný plat, též bych jej u této profese nečekala - nemám přehled

Tak ona většina mých kolegů má vysokoškolské vzdělání. A teď vás tedy nechci naštvát, ale ten plat, co jste uváděli mají mojí podřízení, kteří tam pracují jako ošetřovatelky. Sice průměrný plat s odměnama, s věrnostním atd, s přesčasama, sobotama, nedělama ale mají. Já mám pracovní dobu od 7-15 a víkendy mám volné.

• Citovat
  • Upravit
66815
15.10.14 16:36
@smoulinka71 píše:
Tak ona většina mých kolegů má vysokoškolské vzdělání. A teď vás tedy nechci naštvát, ale ten plat, co jste uváděli mají mojí podřízení, kteří tam pracují jako ošetřovatelky. Sice průměrný plat s odměnama, s věrnostním atd, s přesčasama, sobotama, nedělama ale mají. Já mám pracovní dobu od7-15 a víkendy mám volné.

Jsem měla zato, že běžně děláte do 18 :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
šmoulinka71
15.10.14 16:39
@blecha72 píše:
Jsem měla zato, že běžně děláte do 18 :mrgreen:

Příspěvek upraven 15.10.14 v 21:38

• Citovat
  • Upravit
25123
15.10.14 16:41
@Camael píše:

ted´prosím neber to jako rýpání ty, ale já a myslím ještě jedna uživatelka tu psala přesný opak (tj. že to zas tak strašná námaha není) z mého pohledu a na základě mé předchozí pracovní zkušenosti! a já to ještě upřesňovala, že je určitě rozdíl v regionech a samozřejmě školách (nejen rozdíl Sš, Zš) i jednotlivých ředitelích (jako v každém podniku dobrý ředitel/manager firmu/školu pozvedne, špatný potopí)

samozřejmě každá mince má dvě strany a každá profese na světě má své plusy a minusy - to se snad shodneme ;)

co ale nechápu je, jak jste se do @smoulinka71 pustili

Příspěvek upraven 15.10.14 v 16:47

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66815
15.10.14 16:41
@smoulinka71 píše:
Ne já ne, měla jsem takovou práci před tím, než jsem šla dělat toto, ale kvůli rodině jsem chtěla něco, co bude volnější s lepší pracovní dobou. Ale bývaly doby, kdy jsem pracovala až do večera, nikdy více. :) Chci se věnovat vnoučátkům a rodině. Proto mi profese učitelky přijde taky dobrá volba.

Co pořád těm učitelkám závídíte, vždyť v zaměstnání trávíte o hodinu více než ony.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
šmoulinka71
15.10.14 16:42
@blecha72 píše:
Co pořád těm učitelkám závídíte, vždyť v zaměstnání trávíte o hodinu více než ony.

Já jim nic nezávidím, já jim to přeju.

• Citovat
  • Upravit
66815
15.10.14 17:24
@smoulinka71 píše:
A jinak mě tedy překvapil plat učitelů, to mě přijde fakt hrozně málo, zootechnik u nás ve firmě si vydělá průměrně tak 40000. A ti, co jsou tam déle a splní tak i 50000.

Průměr platu zootechnika v republice je pod 20 hrubého. To vás platí královsky

http://www.platy.cz/…i/zootechnik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat