Profese učitele
- Fotoalbum (2)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@mončatka přesně, já tedy byla na 2.stupni během mé rodičovské jen 2.měsíce jako záskok, ale stačilo mi to - vpodstatě jsem víc usměrňovala děti než učila a jak mi sám pan ředitel říkal, to víte tady je to více o výchově… né jak na střední škole, kam přece jen ty děti jdou, že chtějí ten obor studovat… základku musí mít všichni a ještě tam zbydou děti, co neodešli na gympl…
Příspěvek upraven 15.10.14 v 15:03
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@bamba píše:
@Terdul Konkrétně Šmoulinka pracuje ve slepičárně, takže ta musí mít přehled, jak se kde pracuje. O školství má opravdu super přehled. Divím se, že na ni ještě stále někdo reaguje a snaží se jí něco vysvětlovat. Je to zbytečná námaha.
No ty jsi fakt úžasná, nejdřív mě nahlásíš, že vynáším soukromé informace z diskuze, protože jsem napsala jaká jsi, že s nikým nevyjdeš ani se svojí rodinou, že se jenom neustále s každým hádáš a pak tu sdělíš informaci ze soukromé diskuze o mě. Ty nevíš, že se to nesmí? Každopádně, když už jsi to všem sdělila, tak pracuji jako zootechnik, nepracuji u slepic, ale u kuřátek, svoji práci dělám hodně dobře a taky za to dostanu slušně zaplaceno. Posílám ti fotku z mého pracoviště, na kterou jsem patřičně hrdá. A když už jsme u těch slepic, pamatuj, že jsem to studovala a poznám slepici na sto honů, což u tebe vím, že jsem se trefila.
- Citovat
- Upravit
@smoulinka71 jéé ty jsou krásný malinkatý kuřátka
to musí být též hezká práce, původně jsem chtěla studovat něco kolem biologie - i jsem z ní za jedna maturovala, zajímala mě etologie a vůbec zvířata (dodnes je to tak trochu takovej můj koníček - mám i dost slušnej přehled v této oblasti…vedl mě k lásce k přírodě můj táta), ale nakonec jsem na přírodovědnou fakultu nešla, jelikož s chemií se moc nekamarádím
a v.98 kdy jsem maturovala zas nebylo tolik informací o možnosti studií jako je dnes - to sem si půl roku dopisovala s fakultama ![]()
Příspěvek upraven 15.10.14 v 15:08
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@brumdinka píše:
@smoulinka71 jéé ty jsou krásný malinkatý kuřátka
děkuji, nechtěla jsem sdělovat svoji profesi proto, že je tu hodně zlých uživatelek, které to jsou schopni otočit proti mě. Jinak práce je to super, jsem za ni fakt vděčná.
- Citovat
- Upravit
@brumdinka píše:
@smoulinka71 jéé ty jsou krásný malinkatý kuřátkato musí být též hezká práce, původně jsem chtěla studovat něco kolem biologie, ale nakonec jsem na přírodovědnou fakultu nešla, jelikož z chemií se moc nekamarádím
a v.98 kdy jsem maturovala zas nebylo tolik informací o možnosti studií jako je dnes. to sem si půl roku dopisovala s fakultama
Příspěvek upraven 15.10.14 v 15:06
Ano moc hezká práce. Akorát si musíš umět se vším poradit, nikdo ti s ničím nepomůže, je to hodně velká zodpovědnost. Mám asi 100000 kusů a mám vše řízené počítačově a alarmy mám na telefonu, takže je to někdy mazec no.
- Citovat
- Upravit
@brumdinka píše:
@smoulinka71 jéé ty jsou krásný malinkatý kuřátkato musí být též hezká práce, původně jsem chtěla studovat něco kolem biologie - i jsem z ní za jedna maturovala, zajímala mě etologie a vůbec zvířata (dodnes je to tak trochu takovej můj koníček - mám i dost slušnej přehled v této oblasti…vedl mě k lásce k přírodě můj táta), ale nakonec jsem na přírodovědnou fakultu nešla, jelikož s chemií se moc nekamarádím
a v.98 kdy jsem maturovala zas nebylo tolik informací o možnosti studií jako je dnes - to sem si půl roku dopisovala s fakultama
Příspěvek upraven 15.10.14 v 15:08
Mě by se líbila ještě veterina, ale nakonec jsem studovala zootechniku, dnes jsem tam zrovna měla doktory, taky je obdivuji, kolik toho mají, dnes očkovali 16000 ks.
- Citovat
- Upravit
@smoulinka71 píše:
No já se ti divím, že to děláš, tolik negativ.
S tebou je fakt dost těžká debata. Snažíme se ti jenom ukázat, že to, co ty považuješ za procházku růžovou zahradou, zas taková selanka není, nic víc. Není to stěžování, je to jen snaha ukázat ti objektivní pohled na věc, kterou ovšem dokonale obracíš opět proti nám. Většinou jsme si tuhle práci nevybraly proto, abychom měly čas vypít si kafe nebo se celý den flákat, pracujeme rády, přijímáme naše povolání se všemi negativy a zkrátka se nám nelíbí, když si někdo bere naši práci „do pusy“ a nic o ní neví.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@smoulinka71 teda čučim…my měli kuřátka naposled když sem byla malá a táta to měl jen tak v domácích podmínkách, lednici, vejce, nasvíceno, bedna atd..míval i králíky a dokonce sme měli i prase…to už je dávno
jinak no umět si se vším poradit je třeba ve více profesích i tak nějak všeobecně v životě…bohužel spoustě lidí tahle schopnost chybí ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@hanka.br. píše:
S tebou je fakt dost těžká debata. Snažíme se ti jenom ukázat, že to, co ty považuješ za procházku růžovou zahradou, zas taková selanka není, nic víc. Není to stěžování, je to jen snaha ukázat ti objektivní pohled na věc, kterou ovšem dokonale obracíš opět proti nám. Většinou jsme si tuhle práci nevybraly proto, abychom měly čas vypít si kafe nebo se celý den flákat, pracujeme rády, přijímáme naše povolání se všemi negativy a zkrátka se nám nelíbí, když si někdo bere naši práci „do pusy“ a nic o ní neví.
Ne to ne, já věřím, že to vůbec nemáte jednoduché a jsou situace, že toho máte fakt dost, akorát si prostě myslím, že oproti jiným profesím holt jednodušší, nebylo to nic proti vám, nic proti vaší práci, já si vaší práci cením. A s učiteli vycházím hodně dobře. Jestli se vás to dotklo, tak se omlouvám, nebylo to tak myšleno.
- Citovat
- Upravit
@brumdinka píše:
@smoulinka71 teda čučim…my měli kuřátka naposled když sem byla malá a táta to měl jen tak v domácích podmínkách, lednici, vejce, nasvíceno, bedna atd..míval i králíky a dokonce sme měli i prase…to už je dávnojinak no umět si se vším poradit je třeba ve více profesích i tak nějak všeobecně v životě…bohužel spoustě lidí tahle schopnost chybí
Já pracuji jen skuřatama, pak je posílám dál do chovu, kde je snáška, tohle já nemám, my neprodáváme ani vejce, ale líhneme kuřata a dovážíme do celé Evropy.
- Citovat
- Upravit
@smoulinka71 Ale i srovnávat s jinou profesí můžeš objektivně až po té, co si obě na čas vyzkoušíš.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@hanka.br. píše:
@smoulinka71 Ale i srovnávat s jinou profesí můžeš objektivně až po té, co si obě na čas vyzkoušíš.
To určitě ano, měla jsem to napsát šetrněji, mrzí mě to opravdu.
- Citovat
- Upravit
@hanka.br. píše:
Hani ano a to já právě můžu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@hanka.br. Uznávám svoji chybu a ještě jednou se všem učitelkám omlouvám. ![]()
- Citovat
- Upravit
@smoulinka71 píše:
To určitě ano, měla jsem to napsát šetrněji, mrzí mě to opravdu.
V pohodě. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit