Profese učitele

Napsat příspěvek
Velikost písma:
66815
17.10.14 19:43
@brumdinka píše:
@Camael jo jasně tak si mi šlápla na kuří voko - to bude vono :mrgreen: víš co a ty se zas evidentně vyžíváš v tom, žes mě nachytala - takhle se vozíš i po dětech :P :mrgreen:mmch já jsem ten fakt jasně přijala a vysvětlila jsem co mě konkrétně vadilo a opravdu to nebylo upozornění na chybu, ale to co z toho následně některé vyvodily za nesmysly…

Ode mne to až doteď bylo v obecné rovině. Rozpoutala jste tady bouři, ze které prostě nemůžete vyjít vítězně. Horší bude, až vám pravopis budou opravovat žáci. Nejhorší variantou pak je, že to od vás převezmou. Jo, jste dokladem toho, že znalost pravopisu není předpokladem pro výkon učitelské profese.

Příspěvek upraven 17.10.14 v 19:44

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66815
17.10.14 19:44
@smoulinka71 píše:
@blecha72 A jinak jsem si všimla, jak jsi mě ve vedlejší diskuzi hledala a chválila. :lol: :lol: :mavam: :mavam: :mavam:

Naštěstí netuším, o kterou jde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40270
17.10.14 20:20

@brumdinka
Ale jo, klidně si urážej. Po dětech se nevozím, děti učím, a když vymyslí třeba význam slova, který mě nenapadl, ještě jim poděkuju. Pořád jim říkám, že nikdo není neomylný a nikdo neví všechno, a taky jim říkám, že je fajn, když člověk umí uznat svou chybu. Úplně vidím v barvách, jak vztekle sjedeš před třídou někoho, kdo by věděl něco, co ty ne. :D a jinak se fakt už jen bavím, jak ti @blecha72 nachází další, určitě jen omylem způsobené překlepy. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1247
17.10.14 20:22

Ty jo, to mě teda mrzí, jak se to tu rozjelo 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
17.10.14 20:47

@blecha72 tak mě moji žáci nikdy nebudou opravovat pravopis, toho se fakt nebojim :mrgreen: a obecně to zrovna od Vás nebylo…proto jsem se také ozvala…

@Camael já neurážím…to bylo myšleno čistě ironicky a s humorem… škoda, že si to nepochopila..pokud tě to urazilo, tak se omlouvám… mmch já nikoho nesjíždím :lol:…také učím informatiku, kde opravdu není v dnešní době vyjímkou, že některé děti jsou mnohem dál než učitel…my se obohacujeme navzájem… to neznáš :)

naopak urážena jsem tu v diskuzi byla já a Šmoulinka

zajímavý, že v tomto příspěvku píšeš, že nikdo není neomylný, ale celou dobu tu do mě a do šmoulinky šijete jako byste neomylné byly a jen mi hledáte další a další chyby, které už dělám vyloženě schválně :lol: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66815
17.10.14 21:07

@brumdinka Stojím si za tím, že obecné to bylo. Vycházím z dlouholetých zkušeností. Ale máte pravdu, teď už je to konkrétní, ale není to moje vina. Žáci/studenti se od vás budou učit pravopis od zápisu na tabuli, v PPT a věřte, že ti bystřejší reagovat budou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30408
17.10.14 21:54

Holky, otočme list

Volno je prima, ale srandy je ve škole někdy kopec! A to je nejvíc. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
šmoulinka71
17.10.14 21:56

@hanka.br. Ano otočme, tohle je fakt dobrý, to je úžasný, co ty děti napadne že? :lol: :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
66815
18.10.14 08:32
@hanka.br. píše:
Volno je prima, ale srandy je ve škole někdy kopec! A to je nejvíc. :mrgreen:
:mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3733
18.10.14 08:40

@j.a.n.i1 tak jinak a po lopatě…ve které jiné profesi by někdo někomu navrhoval ať jde do práce zadarmo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40270
18.10.14 08:47

@brumdinka
My se obohacujeme navzájem…to neznáš?…Znám, o tom jsem psala, ale s tebou je to marný. :lol:

No nic, tohle je fakt už jen zbytečný, tohle už mě nebaví. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40270
18.10.14 08:48
@hanka.br. píše:
:mrgreen: :mrgreen: To je boží!
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
šmoulinka71
18.10.14 08:55
@Vermion píše:
@j.a.n.i1 tak jinak a po lopatě…ve které jiné profesi by někdo někomu navrhoval ať jde do práce zadarmo?

Všude, kde mají fixní plat, jen dělníci, co jsou placení od hodiny, to mají jinak. A můžu tě ubezpečit, že to není jen o víkendu, ale i třeba odpoledne. ;)

• Citovat
  • Upravit
26244
18.10.14 08:56
@hanka.br. píše:

:mrgreen: :mrgreen: a pošleš to domů k podpisu? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40270
18.10.14 09:01

@neumisa
Napadlo mě to samý, ale říkala jsem si, že snad bude s děckem soucítit. Pokud nemá maminka smysl pro humor, bylo by veselo. Kor jestli má zrovna tlustý období. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat