Profese učitele
- Fotoalbum (2)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@hanka.br. píše:
Předpokládám, že tvůj bratr není státní zaměstnanec a nedělá za 19 čistýho.
Zas na druhou stranu, myslíš, že lidi třeba na úřadech mají víc a že jim ty přesčasy někdo zaplatí?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Už mi tu chybí jenom argument, že učitelé se jezdí na mimoškolní aktivity rekreovat ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@blecha72 Asi tak stejně, jako se ostatní profese jezdí rekreovat na různá jednání a služební cesty…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@j.a.n.i1 píše:
Zas na druhou stranu, myslíš, že lidi třeba na úřadech mají víc a že jim ty přesčasy někdo zaplatí?
To víš že nezaplatí.
- Citovat
- Upravit
@j.a.n.i1 píše:
U úřednic není povinné vysokoškolské vzdělání v oboru. A ano, myslím, že přesčasy mají proplacené.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@j.a.n.i1 píše:
@blecha72 Asi tak stejně, jako se ostatní profese jezdí rekreovat na různá jednání a služební cesty…
Dobře. A teď k tomu, co tu dala do diskuze @Vermion. Kdyby vám někdo mimo vaše zaměstnání pověsil na nástěnku letáček, že máte možnost strávit sobotní odpoledne v práci zadarmo, šla byste do toho?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@hanka.br. píše:
U úřednic nenípovinné vysokoškolské vzdělání v oboru. A ano, myslím, že přesčasy mají proplacené.
Pomalu, ale jistě ano. Kromě starých, ale zatím stačí Bc.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@j.a.n.i1 píše:
@smoulinka71 Tak třeba T-mobile přesčasy platil, pokud člověk vypomáhal na jiném oddělení, ale pořád je to, co píšu, je to více o zaměstnavateli, než o profesi… věřím, že třeba v prestižní soukromé škole (která na to prostě má) budou podmínky jiné, než v běžné státní.
Ano souhlasím, že jsou výjimky, co se týče firem, které ty přesčasy platí, každopádně většina lidí hlavně v kancelářích mají fixní plat, tím pádem každý měsíc stejno, ať už mají před uzávěrkou, nobo po ní. Max. dostanou nějakou odměnu. Můj manžel pracuje ve státní sféře, ten to zaplacené samozřejmě má.
- Citovat
- Upravit
@hanka.br. Tak já znám spoustu lidí na úřadě (pravda trochu specifickém) kde to vysokoškoláci být musí, a placené je nemají. Jo, mají klouzavou pracovní dobu, takže část mají šanci vybrat tak, že tam budou jen na tu pevnou část, ale pokud je hodně práce po delší dobu, tak mají smůlu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@j.a.n.i1 píše:
@hanka.br. Tak já znám spoustu lidí na úřadě (pravda trochu specifickém) kde to vysokoškoláci být musí, a placené je nemají. Jo, mají klouzavou pracovní dobu, takže část mají šanci vybrat tak, že tam budou jen na tu pevnou část, ale pokud je hodně práce po delší dobu, tak mají smůlu.
Ano souhlasím. A ještě si nestěžují a jsou rádi, že mají práci.
- Citovat
- Upravit
@smoulinka71 píše:
Tady si někdo stěžuje a není rád, že má práci?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@smoulinka71 píše:
Mně by zajímalo, kde pořád bereš ty fámy, že si někdo stěžuje.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@hanka.br. píše:
Mně by zajímalo, kde pořád bereš ty fámy, že si někdo stěžuje.
No někdo tu psal, že jste jako charita a že by si to nikdo nedovolil v jiné profesi požadovat, aby šel o víkendu do práce. Mě to tak přišlo.
- Citovat
- Upravit
@smoulinka71 píše:
No někdo tu psal, že jste jako charita a že by si to nikdo nedovolil v jiné profesi požadovat, aby šel o víkendu do práce. Mě to tak přišlo.
Spousta věcí vám tu prostě tak přijde ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@blecha72 píše:
Spousta věcí vám tu prostě tak přijde
Nebudu na tebe reagovat.
Otočíš to.
- Citovat
- Upravit