Profese učitele
- Fotoalbum (2)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@brumdinka
To je furt dokola. Zeptala jsem se tě, no a co? Tak si příště dávej pozor, aby ses neuťukla, jak říkáš, a budeš mít o starost míň. Promiň, přijdeš mi trochu jako malé dítě. Radši budeš x-krát řešit, rozšťourávat, než bys dospěle napsala: No jo, taková chyba, stalo se. Tak se potom nediv. A ostatní jen dodaly, že by učitel měl zvládat pravopis, na tom nevidím nic rýpavýho, to je prostě fakt.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@blecha72 píše:
Nešlo o to, že napsala, že je to bezva práce, ale o to, čím to zdůvodňovala.
Vy jste se do mě pustili už když jsem napsala, že je to pohodová práce, ale to je jedno, já nejsem urážlivá. Mě by to potěšilo, kdyby mi to někdo napsal, tady to některé naštvalo, tak ať si to každý srovná sám v sobě.
- Citovat
- Upravit
@blecha72 A jinak jsem si všimla, jak jsi mě ve vedlejší diskuzi hledala a chválila.
![]()
- Citovat
- Upravit
@Camael sorry, já ale psala něco ve smyslu - no jo taková chyba a že jsem se přepsala, to ty ses v tom začala št´ourat, že sem se přece přepsat nemohla
ty to víš líp jak já, vid´
no jo no holt nezapřeš češtinářku
![]()
@smoulinka71 píše:
Vy jste se do mě pustili už když jsem napsala, že je to pohodová práce, ale to je jedno, já nejsem urážlivá. Mě by to potěšilo, kdyby mi to někdo napsal, tady to některé naštvalo, tak ať si to každý srovná sám v sobě.
souhlas
mějte se
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Vermion píše:
Chcete se zasmát?
u známe ve škole přišel leták - pro družinářky a učitelky prvního stupně…
Ve stylu:" Nechcete si udělat pěkné podzimní odpoledne s dětmi, ná kulturní dům nabízí představení pro děti za zvýhodněnou cenu…bla bla bla…v sobotu a v neděliBy mě zajímalo, ve které jiné profesi by si někdo toto troufl udělat???
Holt ať žije charita
Jak v jaké jiné profesi? A jak troufl? Ten leták jim snad přikazoval, že tam jít musí? Nějak nechápu, co si tím chtěla říct…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Terdul ale vůbec ne - to je pouhé konstatování faktu ![]()
já se pouze ozvala, když následně na základě toho, že já jsem udělala chybu některé začaly rozvíjet všelijaké scénáře a pustily se do mne - stejně jako chvíli v diskuzi předtím do Šmoulinky, přitom nic tak špatného nenapsala…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Terdul víš co ty si mysli co chceš, je mi to uplně někde…pravdou ovšem je, že jsme v diskuzi a nikoli ve škole, což zřejmě některým zde nedošlo a pořád jsou v práci ![]()
a já jsem se pouze přepsala!!! nikdy na žádné jiné diskuzi přepsání nikdo nikdy neřešil - to jen tady, aby se člověk bál cokoli napsat aniž by ho hned nesetřely…upřímně opravdu lituju toho, že jsem se přiznala k tomu že učim…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@blecha72 píše:
Nešlo o to, že napsala, že je to bezva práce, ale o to, čím to zdůvodňovala.
Tak ona hlavně napsala, že jí to proti jiným profesím připadá jako procházka růžovou zahradou - ale to píšu jen pro pořádek, jinak jsme si to už vysvětlily. Jen abychom tady nevypadaly jako podrážděné fúrie, ono to zas tak nevinné prohlášení nebylo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Omlouvám se za vstup do diskuse, ale tohle taky není jenom překlep.
@brumdinka píše:
P. s. a i pro ostatní byla bych ráda, aby jste mne tady přestaly pomlouvat, že neumím i/y
Ve svých příspěvcích se bráníš Ty, já zase bráním češtinu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Terdul tak po x-té…nevadí a nevadilo mi, že mne někdo upozorní na chybu, když si na tom tak děsně v diskuzi zakládáte
vadilo mi to, co z toho některé následně dokázaly vyvodit za nesmysly…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@IvaB fajn tak ještě jednou - já vím, že se píše abyste…jenže v diskuzi nad tím fakt nepřemejšlim… stačí nebo je ta čeština vážně taková chudinka, že jí musíš bránit
mě toto upozornění fakt nevadí…mě vadilo to, co z toho některé následně vyvodily ![]()
Příspěvek upraven 17.10.14 v 18:33
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@hanka.br. Hani děkuji ty jako jediná ses mě zde zastala, co se týká té češtiny ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@brumdinka
Bla, bla, bla, miliónkrát rozebíraný prd, prostě neumíš přijmout fakt, žes chybovala, hotovo. Jak už jsem psala, jak malý dítě.
@Terdul píše:
@brumdinka proste ti slapla na kuri oko a ty to porad omeldovavas.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Camael jo jasně tak si mi šlápla na kuří voko - to bude vono
víš co a ty se zas evidentně vyžíváš v tom, žes mě nachytala - takhle se vozíš i po dětech
![]()
mmch já jsem ten fakt jasně přijala a vysvětlila jsem co mě konkrétně vadilo a opravdu to nebylo upozornění na chybu, ale to co z toho následně některé vyvodily za nesmysly…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@brumdinka píše:
@IvaB fajn tak ještě jednou - já vím, že se píše abyste…jenže v diskuzi nad tím fakt nepřemejšlim… stačí nebo je ta čeština vážně taková chudinka, že jí musíš bránitmě toto upozornění fakt nevadí…mě vadilo to, co z toho některé následně vyvodily
Příspěvek upraven 17.10.14 v 18:33
- načítám...
- Citovat
- Zmínit