Profese učitele
- Fotoalbum (2)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@hanka.br.
taky pěkný. Kdysi jsem učila rok zástupně přírodopis a zrovna pavouci pro mě byli překvapením. Dodnes si to pletu. Takže já bych tě proklínala i coby matka. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@hanka.br. píše:
Rak? Tak!…Hezké ráno všem
A já si lámala hlavu s tím, kde se píše I, přitom otázka zněla jinak
Parádní hádanka
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Užívám si prázdnin - právě jsem přijela z výjezdního zasedání na Šumavě spojeného s exkurzí a degustací v Bohemia Sekt ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj ženský, mě už se to tedy nechce hledat, ale neříkaly jste, že máte volno jen o prázninách? Jinak vám ho samozřejmě přeju, aby zas nedošlo k mýlce.
- Citovat
- Upravit
@šmoulinka71 Me tedy ani eleatning, ani vyjezdni zasedani jako volno neprijde.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@j.a.n.i1 Tak vzheldem k tomu, že degustovali sekt tak asi ta práce tak náročná nebyla
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@šmoulinka71 Výměna antikoncepčního tělíska…takže bych měnila s holkama, co jsou na kurzu logopedie(kde jsou i zítra - považ, ve státní svátek!)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@annaei píše:
@j.a.n.i1 Tak vzheldem k tomu, že degustovali sekt tak asi ta práce tak náročná nebyla
A můžeš mi říct jak odpolední či večerní degustace sektu určuje náročnost práce předtím ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Aha, vypadalo to, že jste spokojené a že si to užíváte, tak zas nic no. ![]()
- Citovat
- Upravit
Když si na pracovní cestě zajdete na vínko, tak jste ji celou prochlastali? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@šmoulinka71 píše:
Aha, vypadalo to, že jste spokojené a že si to užíváte, tak zas nic no.
Tady je někdo nespokojený?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@hanka.br. píše:
Tady je někdo nespokojený?
Ne to ne, jen mě to trklo do očí. Ale je to vlastně jedno, mějte si volna kolik chtějte, hlavně ať jste spokojené a hodné na dětičky a hlavně si to přiznat. ![]()
- Citovat
- Upravit
@šmoulinka71 Tak já si třeba taky služebku užívám, ale že je to volno bych o ní netvrdila…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@šmoulinka71 píše:
Ne to ne, jen mě to trklo do očí. Ale je to vlastně jedno, mějte si volna kolik chtějte, hlavně ať jste spokojené a hodné na dětičky a hlavně si to přiznat.
No já myslím, že tě to netrklo, ale spíš to byl od tebe záměr. Protože si neumím představit nikoho jiného, kdo by se na něco takového zeptal.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit