Profese učitele
- Fotoalbum (2)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
- Citovat
- Upravit
@šmoulinka71 píše:![]()
![]()
Ne já vás čtu celou dobu, akorát už raději nepíšu, protože v tomto tématu se očividně naše názory rozcházejí. Nicméně v jiných diskuzích tomu může být jinak.
Jistě můžou! Já si předsudky z diskuzí k diskutujícím (většinou) netahám. Rozhodně ne v tvém případě! ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@hanka.br. píše:
Jistě můžou! Já si předsudky z diskuzí k diskutujícím (většinou) netahám. Rozhodně ne v tvém případě!
Tak to jsem moc ráda, jak už jsem tu psala, blbě jsem to napsala, ten úvodní příspěvek, moje chyba.
Já si náhodou práci učitelů vážím a asi by mě to i bavilo. Celkově si vážím lidí, kteří pro děti dělají něco třeba i ve svým vlastním volnu. Moje dcera je teď třeba na podzimním táboře, mají tu super kroužek ochránců přírody, kde je jedna učitelka a to je fakt Paní učitelka.
- Citovat
- Upravit
@šmoulinka71 píše:
Tak to jsem moc ráda, jak už jsem tu psala, blbě jsem to napsala, ten úvodní příspěvek, moje chyba.Já si náhodou práci učitelů vážím a asi by mě to i bavilo. Celkově si vážím lidí, kteří pro děti dělají něco třeba i ve svým vlastním volnu. Moje dcera je teď třeba na podzimním táboře, mají tu super kroužek ochránců přírody, kde je jedna učitelka a to je fakt Paní učitelka.
Nejmenuje se paní učitelka Martina?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@šmoulinka71 píše:
Tak to jsem moc ráda, jak už jsem tu psala, blbě jsem to napsala, ten úvodní příspěvek, moje chyba.Já si náhodou práci učitelů vážíma asi by mě to i bavilo. Celkově si vážím lidí, kteří pro děti dělají něco třeba i ve svým vlastním volnu. Moje dcera je teď třeba na podzimním táboře, mají tu super kroužek ochránců přírody, kde je jedna učitelka a to je fakt Paní učitelka.
Máš jediný štěstí…
Nebo si tě vezmu na praxi… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Citovat
- Upravit
@annaei píše:
/ Tak vzheldem k tomu, že degustovali sekt tak asi ta práce tak náročná nebyla
ty jsi tam byla s námi, že víš, jak náročné to bylo? ale jo, přiznám, že bylo - celý víkend na čerstvém vzduchu, nachodila jsem skoro 40 kilometrů, nikde žádné děti, večer se pařilo, ubytování a stravu hradil zaměstnavatel, zrovna tak tu degustaci… a víš co? parádně jsem si to užila, přestože to bylo o víkendu, který jsem místo s rodinou strávila s kolegy a vedením. A od zítra se vrhám na přípravu pro další dny, i když je státní svátek a prázdniny, kdy bych nemusela hnout prstem.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@neumisa píše:
ty jsi tam byla s námi, že víš, jak náročné to bylo? ale jo, přiznám, že bylo - celý víkend na čerstvém vzduchu, nachodila jsem skoro 40 kilometrů, nikde žádné děti, večer se pařilo, ubytování a stravu hradil zaměstnavatel, zrovna tak tu degustaci… a víš co? parádně jsem si to užila, přestože to bylo o víkendu, který jsem místo s rodinou strávila s kolegy a vedením. A od zítra se vrhám na přípravu pro další dny, i když je státní svátek a prázdniny, kdy bych nemusela hnout prstem.
začínám mít lehký pocit, že nás v mateřinkách, odbývají…my žádné degustace nemáme…!!!
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@SIMONA1234 píše:
![]()
![]()
začínám mít lehký pocit, že nás v mateřinkách, odbývají…my žádné degustace nemáme…!!!
![]()
![]()
mám úžasného šéfa, který chápe, že i učitelé si potřebují dáchnout a nenutí nás pracovat nad rámec našich povinností, radši nám zařídí pařbu a degustuje s námi.
a když budu chtít některé lidi namíchnout, tak můžu ještě přiznat, že nám šéf vyhlásil na čtvrtek a pátek ředitelské volno.
Na oplátku bude mít odpočinuté učitele, kteří se s radostí v pondělí vrhnou do práce (a budou si v kalendáři odškrtávat dny zbývající do vánočního večírku).
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@neumisa píše:
mám úžasného šéfa, který chápe, že i učitelé si potřebují dáchnout a nenutí nás pracovat nad rámec našich povinností, radši nám zařídí pařbu a degustuje s námi.a když budu chtít některé lidi namíchnout, tak můžu ještě přiznat, že nám šéf vyhlásil na čtvrtek a pátek ředitelské volno.
Na oplátku bude mít odpočinuté učitele, kteří se s radostí v pondělí vrhnou do práce (a budou si v kalendáři odškrtávat dny zbývající do vánočního večírku).
- Citovat
- Upravit
@šmoulinka71 píše:
Aha, vypadalo to, že jste spokojené a že si to užíváte, tak zas nic no.
Jooo, já si prázdniny užívám, prospím celý den
Mám před sebou ještě jeden den volno, ve středu inventuru a následující 2 dny do víkendu už utečou jak voda
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Petule030 píše:
Jooo, já si prázdniny užívám, prospím celý denMám před sebou ještě jeden den volno, ve středu inventuru a následující 2 dny do víkendu už utečou jak voda
![]()
Já to mám stejně. Dneska výlet s kamarádkou, zítra asi nevylezu z postele a ve středu ještě na chaloupku.
A ještě vtip - velmi zkrácený: Přijde mladý učitel jako zájemce o místo ve škole. Ředitel se diví, co mladý kantor ve škole hledá za štěstí. Ptá se ho, jestli pro nástup do školy má nějaký důvod A učitel odpoví: Důvody mám dva - ČERVENEC a SRPEN.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@neumisa píše:
mám úžasného šéfa, který chápe, že i učitelé si potřebují dáchnout a nenutí nás pracovat nad rámec našich povinností, radši nám zařídí pařbu a degustuje s námi.a když budu chtít některé lidi namíchnout, tak můžu ještě přiznat, že nám šéf vyhlásil na čtvrtek a pátek ředitelské volno.
U nás je taky ředitelské čt a pá, ale do práce musíme. resp. bych musela čerpat dovolenou, to jdu radši do práce, protože přípravy stejně musím udělat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ale vedení máme taky dobré, občas večírek nebo výlet na hory, já teda kvůli dětem moc nemůžu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit