Profese učitele

Napsat příspěvek
Velikost písma:
šmoulinka71
27.10.14 19:42
@hanka.br. píše:
No já myslím, že tě to netrklo, ale spíš to byl od tebe záměr. Protože si neumím představit nikoho jiného, kdo by se na něco takového zeptal.
:jazyk: :jazyk: ;) Ne já vás čtu celou dobu, akorát už raději nepíšu, protože v tomto tématu se očividně naše názory rozcházejí. Nicméně v jiných diskuzích tomu může být jinak. :kytka:
  • Citovat
  • Upravit
30408
27.10.14 19:44
@šmoulinka71 píše: :jazyk: :jazyk: ;) Ne já vás čtu celou dobu, akorát už raději nepíšu, protože v tomto tématu se očividně naše názory rozcházejí. Nicméně v jiných diskuzích tomu může být jinak. :kytka:

Jistě můžou! Já si předsudky z diskuzí k diskutujícím (většinou) netahám. Rozhodně ne v tvém případě! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
šmoulinka71
27.10.14 21:08
@hanka.br. píše:
Jistě můžou! Já si předsudky z diskuzí k diskutujícím (většinou) netahám. Rozhodně ne v tvém případě! :mavam:

Tak to jsem moc ráda, jak už jsem tu psala, blbě jsem to napsala, ten úvodní příspěvek, moje chyba. :kytka: Já si náhodou práci učitelů vážím a asi by mě to i bavilo. Celkově si vážím lidí, kteří pro děti dělají něco třeba i ve svým vlastním volnu. Moje dcera je teď třeba na podzimním táboře, mají tu super kroužek ochránců přírody, kde je jedna učitelka a to je fakt Paní učitelka.

• Citovat
  • Upravit
2964
27.10.14 21:27
@šmoulinka71 píše:
Tak to jsem moc ráda, jak už jsem tu psala, blbě jsem to napsala, ten úvodní příspěvek, moje chyba. :kytka: Já si náhodou práci učitelů vážím a asi by mě to i bavilo. Celkově si vážím lidí, kteří pro děti dělají něco třeba i ve svým vlastním volnu. Moje dcera je teď třeba na podzimním táboře, mají tu super kroužek ochránců přírody, kde je jedna učitelka a to je fakt Paní učitelka.

Nejmenuje se paní učitelka Martina?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7346
27.10.14 21:31
@šmoulinka71 píše:
Tak to jsem moc ráda, jak už jsem tu psala, blbě jsem to napsala, ten úvodní příspěvek, moje chyba. :kytka: Já si náhodou práci učitelů vážíma asi by mě to i bavilo. Celkově si vážím lidí, kteří pro děti dělají něco třeba i ve svým vlastním volnu. Moje dcera je teď třeba na podzimním táboře, mají tu super kroužek ochránců přírody, kde je jedna učitelka a to je fakt Paní učitelka.

Máš jediný štěstí… :mrgreen: :mrgreen: Nebo si tě vezmu na praxi… :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
šmoulinka71
27.10.14 21:33
@SIMONA1234 píše:
Máš jediný štěstí… :mrgreen: :mrgreen: Nebo si tě vezmu na praxi… :jazyk:
Čau kočko. :mavam: :mavam: :mavam: Do školky bych šla.
  • Citovat
  • Upravit
26244
27.10.14 21:36
@annaei píše:
/ Tak vzheldem k tomu, že degustovali sekt tak asi ta práce tak náročná nebyla

ty jsi tam byla s námi, že víš, jak náročné to bylo? ale jo, přiznám, že bylo - celý víkend na čerstvém vzduchu, nachodila jsem skoro 40 kilometrů, nikde žádné děti, večer se pařilo, ubytování a stravu hradil zaměstnavatel, zrovna tak tu degustaci… a víš co? parádně jsem si to užila, přestože to bylo o víkendu, který jsem místo s rodinou strávila s kolegy a vedením. A od zítra se vrhám na přípravu pro další dny, i když je státní svátek a prázdniny, kdy bych nemusela hnout prstem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7346
27.10.14 22:18
@neumisa píše:
ty jsi tam byla s námi, že víš, jak náročné to bylo? ale jo, přiznám, že bylo - celý víkend na čerstvém vzduchu, nachodila jsem skoro 40 kilometrů, nikde žádné děti, večer se pařilo, ubytování a stravu hradil zaměstnavatel, zrovna tak tu degustaci… a víš co? parádně jsem si to užila, přestože to bylo o víkendu, který jsem místo s rodinou strávila s kolegy a vedením. A od zítra se vrhám na přípravu pro další dny, i když je státní svátek a prázdniny, kdy bych nemusela hnout prstem.

8o 8o 8o začínám mít lehký pocit, že nás v mateřinkách, odbývají…my žádné degustace nemáme…!!! 8o :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26244
27.10.14 22:27
@SIMONA1234 píše:
8o 8o 8o začínám mít lehký pocit, že nás v mateřinkách, odbývají…my žádné degustace nemáme…!!! 8o :think: :think:

mám úžasného šéfa, který chápe, že i učitelé si potřebují dáchnout a nenutí nás pracovat nad rámec našich povinností, radši nám zařídí pařbu a degustuje s námi. :mrgreen: a když budu chtít některé lidi namíchnout, tak můžu ještě přiznat, že nám šéf vyhlásil na čtvrtek a pátek ředitelské volno. :pankac: Na oplátku bude mít odpočinuté učitele, kteří se s radostí v pondělí vrhnou do práce (a budou si v kalendáři odškrtávat dny zbývající do vánočního večírku).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
šmoulinka71
27.10.14 22:31
@neumisa píše:
mám úžasného šéfa, který chápe, že i učitelé si potřebují dáchnout a nenutí nás pracovat nad rámec našich povinností, radši nám zařídí pařbu a degustuje s námi. :mrgreen: a když budu chtít některé lidi namíchnout, tak můžu ještě přiznat, že nám šéf vyhlásil na čtvrtek a pátek ředitelské volno. :pankac: Na oplátku bude mít odpočinuté učitele, kteří se s radostí v pondělí vrhnou do práce (a budou si v kalendáři odškrtávat dny zbývající do vánočního večírku).
:palec: :palec: :potlesk: :potlesk:
  • Citovat
  • Upravit
9374
28.10.14 00:16
@šmoulinka71 píše:
Aha, vypadalo to, že jste spokojené a že si to užíváte, tak zas nic no. :think:

Jooo, já si prázdniny užívám, prospím celý den :pankac: Mám před sebou ještě jeden den volno, ve středu inventuru a následující 2 dny do víkendu už utečou jak voda :dance: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2964
28.10.14 01:04
@Petule030 píše:
Jooo, já si prázdniny užívám, prospím celý den :pankac: Mám před sebou ještě jeden den volno, ve středu inventuru a následující 2 dny do víkendu už utečou jak voda :dance: :palec:

Já to mám stejně. Dneska výlet s kamarádkou, zítra asi nevylezu z postele a ve středu ještě na chaloupku.
A ještě vtip - velmi zkrácený: Přijde mladý učitel jako zájemce o místo ve škole. Ředitel se diví, co mladý kantor ve škole hledá za štěstí. Ptá se ho, jestli pro nástup do školy má nějaký důvod A učitel odpoví: Důvody mám dva - ČERVENEC a SRPEN.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66808
28.10.14 04:42

@neumisa Tiše závidím, ten náš jde na výkon přes pohrůžky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17911
28.10.14 12:43
@neumisa píše:

U nás je taky ředitelské čt a pá, ale do práce musíme. resp. bych musela čerpat dovolenou, to jdu radši do práce, protože přípravy stejně musím udělat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17911
28.10.14 12:45

Ale vedení máme taky dobré, občas večírek nebo výlet na hory, já teda kvůli dětem moc nemůžu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat