Profese učitele
- Fotoalbum (2)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@jaaaaaana píše:
Jak vis, co jsem mela na mysli?
na mysli jsi mnela velke nic
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@annaei píše: @jaaaaaanaTak s tou prací bych si tak nebyla jista vzhledem k tomu, že přítel měl fakt velký problém si tady práci s angličtinou najít. A tady i uklízečky umí 4 jazyky.
Na naší škole spousta lidí skončilo, protože neuměli tak dobře první cizí jazyk, aby zvládli požadovanou úroveň. Já přestože si myslím mluvím slušně, jsem propadala.
Znam dost lidi, co se konkretne v luxu drive ci pozdeji slusne uchytili, ted nemyslim jen v institucich, ale i v soukrome sfere, a prace se prote nalezt da, musis teda umet aspon francouzsky a anglicky/nemecky. lucemburstinu nastesti zase striktne nevyzaduji.
- Citovat
- Upravit
@jaaaaaana To právě, přítel neumí. Přítel už má druhou práci v soukromé sfeře a ty peníze jsou naprosto zoufalé. Hodně ho podrazil pracák.
Jinak já vzhledem k tomu, že chodim na finanční management a učim se hodně o finančnim sektoru v Lucembursku tak pracovní pozici najdu jednoduše
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@jaaaaaana píše:
Mas tam hrubku![]()
hlavne ze jsi nasla smysl svého života
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@SIMONA1234 To je pravda, někoho nezaujmu, i kdybych dělala před tabulí salto vzad. Zrovna teď mám v lyceu dvě slečny, co se rozhodly, že dějepis je nejtrapnější předmět na světě
Takže i když se celá třída baví, protože se snažím vykládat zajímavě, i když se všichni učí, protože je myslím si dobře motivuju, tak tyhle dvě cácorky prostě ne
Ale s tím nic nenadělám.
Horší jsou opravdu ti experti, co dokážou rozhodit celou hodinu
U nás ve škole jsou to skoro vždycky kluci, protože jich je míň a líbí se jim obdiv spolužaček, když jsou obzvlášť vtipní
Zatím se mi osvědčilo si s takovými týpky někde stranou ve vší slušnosti promluvit a v podstatě je požádat, aby si svoje pubertální chování nechali až na přestávku
Nejde jim to teda vždy, ale většinu hodiny se bohudík snaží.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@blecha72 píše:
@brumdinka Stojím si za tím, že obecné to bylo. Vycházím z dlouholetých zkušeností. Ale máte pravdu, teď už je to konkrétní, ale není to moje vina. Žáci/studenti se od vás budou učit pravopis od zápisu na tabuli, v PPT a věřte, že ti bystřejší reagovat budou.
tak znovu a naposledy… žáci se žádný pravopis v mých hodinách učit nebudou a už vůbec z tabule
- v Pc učebně ani žádná tabule NENI ![]()
mmch pravopis - vyloženě jsem si z Vás pak už dělala srandu - prokázaly jste, jak se říká „profesionální deformaci“ tj. opravujete pravopis všude i tam, kde je to absolutně nerelevantní a někdy vyloženě trapné ![]()
můžete z fleku obnovit dikuzi, kterou jsem založila v r.2011 na toto téma: https://www.emimino.cz/…rmace-68504/
p. s. jo a užijte si prázdniny…zasloužíte si je
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@brumdinka píše:
tak znovu a naposledy… žáci se žádný pravopis v mých hodinách učit nebudou a už vůbec z tabule- v Pc učebně ani žádná tabule NENI
![]()
mmch pravopis - vyloženě jsem si z Vás pak už dělala srandu - prokázaly jste, jak se říká „profesionální deformaci“ tj. opravujete pravopis všude i tam, kde je to absolutně nerelevantní a někdy vyloženě trapné
můžete z fleku obnovit dikuzi, kterou jsem založila v r.2011 na toto téma: https://www.emimino.cz/…rmace-68504/
p. s. jo a užijte si prázdniny…zasloužíte si je![]()
V to doufám, že od vás nic nepochytí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@brumdinka s interaktivní tabulí jste se ještě v pc učebně nesetkala?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak to si zas dovolim oponovat, @brumdinka - nemyslim, ze by ucitel jineho jazyku, nez CJ, nemusel a nemel ovladat SKVELE pravopis… mel. Neni dobre, kdyz kantora nachytaji zaci na hruskach, spis je to docela ostuda
Muj chlap uci vypocetku a programovani, presto dava deckam pisemna zadani, pise posudky, proste tu psanou cestinu zhusta pouziva a byl by trapas, kdyby se seknul byt jenom v carce. Studenti neodpusti nic, fakt ![]()
(Mimochodem, musim se pochlubit, borec, ktery u nej delal svoji praci, s ni nejenze vyhral celostatni SOC a dalsi souteze i venku, ale ted s ni vyhral i letosni Ceskou hlavicku
)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@majdula1 Ono jde o to, jak ten učitel se umí postavit k chybě kterou udělal. I učitel se mlže splést, ale zaleží, jak on to sám dokáže přijmout
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@annaei Teď jsem se u tabule sekla s jedním dějepisným faktem. Sečtělý student mě opravil, já červená až na zadku jsem uznala chybu, studentovi jsem poděkovala a pochválila ho za všímavost a třídě se omluvila
Holt jsem taky jenom člověk ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Možná by učitelé, kteří neumí pravopis a jsou na to patřičně hrdí, měli toto uvádět v CV, popř. by to měli vyzdvihnout u přijímacího pohovoru.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit