Profese učitele
- Fotoalbum (2)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@mončatka Mě přijde, proč se za to stydět, když se to může stát každému. Učitele nejsou polobozi, aby vždy vše věděli správně a nikdy neudělali chybu.
Mě hrozně bavila matika a častečně tomu přispěla i učitelka. Neměla problém uznat, že většina z nás je talentovanějších na matiku než ona. Byli jsme výběrová třída. Nechávala nám hodně prostoru, aby jsme si na věci přišli samy. A poměrně často někdo z nás přišel s postupem, který neznala. Vždycky se to snažila pochopit a respektovat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@annaei Dneska je celý svět plný talentovaných lidí, skoro jako by je z nebes shazovali.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@eva valoi Nevim k čemu je ta náražka, ale my jsme byli výběrová třída a všichni, kdo chtěli jdou na velmi prestižní univerzitu jako třeba cambridge
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@brumdinka
Boha jeho, tohle už musí být vtip od někoho, kdo tak maximálně vytírá v supermarketu (nechci se dotknout uklízeček, jen pro ilustraci), protože takhle snad nemůže myslet nikdo, kdo má někoho cokoli učit. To sama nevidíš, že píšeš nesmysly jak obsahově, tak pravopisně?
Pardon, ty pravopisný perly jsou vlastně naschvál…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@blecha72 píše:
@brumdinka s interaktivní tabulí jste se ještě v pc učebně nesetkala?
fajn tak se budeme chytat za slovíčka
klasická tabule tam není…
a interaktivka vážně není všude - často je tam pouze bílá „tabule“ - lze psát na ní fixy a opravdu se na ni píše minimálně - slouží spíše jako podklad pro projekci z monitoru…stačí ![]()
@Camael nepíšu nesmysly
a vážně dej si už prázdniny, ju ![]()
@majdula1 já s tebou souhlasím - mmch nikde jsem nenapsala, že učitel ICT nemá umět pravopis
jen se celou dobu bráním nařčení, že jej neumím ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@brumdinka
Já prázdniny mám, proto jsem tady.
píšeš nesmysly ohledně toho, co tví studenti pochytí. Ano, pravopis je neučíš, to by ani nešlo, ale oni se budou bavit tvými hrubkami, to ti nedochází?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@brumdinka Být tebou, nechám to ležet už dávno. Zbytečně rozdmýcháváš další a další dohady, ze kterých v téhle chvíli nemůžeš vytěžit nic dobrého. Přiznat chybu není ostuda, naopak.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@brumdinka píše:
fajn tak se budeme chytat za slovíčkaklasická tabule tam není…
a interaktivka vážně není všude - často je tam pouze bílá „tabule“ - lze psát na ní fixy a opravdu se na ni píše minimálně - slouží spíše jako podklad pro projekci z monitoru…stačí
@Camael nepíšu nesmysly
@majdula1 já s tebou souhlasím - mmch nikde jsem nenapsala, že učitel ICT nemá umět pravopisa vážně dej si už prázdniny, ju
jen se celou dobu bráním nařčení, že jej neumím
A co projektujete na ty tabule, co nejsou tabule? I vlastní práce, nebo jen to co stáhnete?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@brumdinka píše:
fajn tak se budeme chytat za slovíčkaklasická tabule tam není…
a interaktivka vážně není všude - často je tam pouze bílá „tabule“ - lze psát na ní fixy a opravdu se na ni píše minimálně - slouží spíše jako podklad pro projekci z monitoru…stačí
@Camael nepíšu nesmysly
@majdula1 já s tebou souhlasím - mmch nikde jsem nenapsala, že učitel ICT nemá umět pravopisa vážně dej si už prázdniny, ju
jen se celou dobu bráním nařčení, že jej neumím
Prý nařčení ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@blecha72 píše:
Prý nařčení
Holky nechcete si založit vlastní vlákno o pravopisu? Ze začátku jsem se bavyla a uš to začýná bít nuda
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@jirulka
Tak proč to brumdinka furt víří? Vždyť se pokaždý po době objeví a zase s nějakou další výmluvou a vztekáním se. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Camael Tak jí už nechte ne? Vy nevíte, že Ušitel má vždicky plavdu? A zvlášť infomatlík ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@jirulka
A já bych ji klidně už nechala, ale pokaždý mě pobaví, jak zas vypochoduje s nějakým dalším moudrem, a to se prostě nedá. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@jirulka píše:
Holky nechcete si založit vlastní vlákno o pravopisu? Ze začátku jsem se bavyla a uš to začýná bít nuda
Nygdo ze tu uš o pravopysu bavyt nesce.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit