Profese učitele

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12921
24.10.14 21:27

@mončatka Mě přijde, proč se za to stydět, když se to může stát každému. Učitele nejsou polobozi, aby vždy vše věděli správně a nikdy neudělali chybu.
Mě hrozně bavila matika a častečně tomu přispěla i učitelka. Neměla problém uznat, že většina z nás je talentovanějších na matiku než ona. Byli jsme výběrová třída. Nechávala nám hodně prostoru, aby jsme si na věci přišli samy. A poměrně často někdo z nás přišel s postupem, který neznala. Vždycky se to snažila pochopit a respektovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14809
25.10.14 14:00

@annaei Dneska je celý svět plný talentovaných lidí, skoro jako by je z nebes shazovali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12921
25.10.14 14:29

@eva valoi Nevim k čemu je ta náražka, ale my jsme byli výběrová třída a všichni, kdo chtěli jdou na velmi prestižní univerzitu jako třeba cambridge

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40270
25.10.14 16:34

@brumdinka
Boha jeho, tohle už musí být vtip od někoho, kdo tak maximálně vytírá v supermarketu (nechci se dotknout uklízeček, jen pro ilustraci), protože takhle snad nemůže myslet nikdo, kdo má někoho cokoli učit. To sama nevidíš, že píšeš nesmysly jak obsahově, tak pravopisně? :roll: Pardon, ty pravopisný perly jsou vlastně naschvál…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
26.10.14 12:53
@blecha72 píše:
@brumdinka s interaktivní tabulí jste se ještě v pc učebně nesetkala?

fajn tak se budeme chytat za slovíčka :lol: klasická tabule tam není…

a interaktivka vážně není všude - často je tam pouze bílá „tabule“ - lze psát na ní fixy a opravdu se na ni píše minimálně - slouží spíše jako podklad pro projekci z monitoru…stačí ;-)

@Camael nepíšu nesmysly :cert: a vážně dej si už prázdniny, ju :kytka:

@majdula1 já s tebou souhlasím - mmch nikde jsem nenapsala, že učitel ICT nemá umět pravopis :zed: jen se celou dobu bráním nařčení, že jej neumím ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40270
26.10.14 13:00

@brumdinka
Já prázdniny mám, proto jsem tady. ;) píšeš nesmysly ohledně toho, co tví studenti pochytí. Ano, pravopis je neučíš, to by ani nešlo, ale oni se budou bavit tvými hrubkami, to ti nedochází?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30408
26.10.14 13:05

@brumdinka Být tebou, nechám to ležet už dávno. Zbytečně rozdmýcháváš další a další dohady, ze kterých v téhle chvíli nemůžeš vytěžit nic dobrého. Přiznat chybu není ostuda, naopak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66808
26.10.14 16:13
@brumdinka píše:

a interaktivka vážně není všude - často je tam pouze bílá „tabule“ - lze psát na ní fixy a opravdu se na ni píše minimálně - slouží spíše jako podklad pro projekci z monitoru…stačí ;-)

@majdula1 já s tebou souhlasím - mmch nikde jsem nenapsala, že učitel ICT nemá umět pravopis :zed: jen se celou dobu bráním nařčení, že jej neumím ;-)

A co projektujete na ty tabule, co nejsou tabule? I vlastní práce, nebo jen to co stáhnete?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66808
26.10.14 16:14
@brumdinka píše:

@majdula1 já s tebou souhlasím - mmch nikde jsem nenapsala, že učitel ICT nemá umět pravopis :zed: jen se celou dobu bráním nařčení, že jej neumím;-)

Prý nařčení :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
777
26.10.14 17:21
@blecha72 píše:

Holky nechcete si založit vlastní vlákno o pravopisu? Ze začátku jsem se bavyla a uš to začýná bít nuda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40270
26.10.14 17:21
@blecha72 píše:

A nespravedlivýmu navíc. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40270
26.10.14 17:22

@jirulka
Tak proč to brumdinka furt víří? Vždyť se pokaždý po době objeví a zase s nějakou další výmluvou a vztekáním se. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
777
26.10.14 17:41

@Camael Tak jí už nechte ne? Vy nevíte, že Ušitel má vždicky plavdu? A zvlášť infomatlík :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40270
26.10.14 17:43

@jirulka
A já bych ji klidně už nechala, ale pokaždý mě pobaví, jak zas vypochoduje s nějakým dalším moudrem, a to se prostě nedá. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66808
26.10.14 17:53
@jirulka píše:
Holky nechcete si založit vlastní vlákno o pravopisu? Ze začátku jsem se bavyla a uš to začýná bít nuda

Nygdo ze tu uš o pravopysu bavyt nesce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat