PROFI SNAŽILKY

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1719
17.9.06 20:35

Perli, držím ti na zítra moc palečky!!!! Ale neboj JE TO TAM!!!!! :o :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5525
17.9.06 20:40

sarah, ja bych to videla na ovu 14DC nebo 16DC…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3301
17.9.06 20:53

ahoj zdeni :-) Jak se máš?

Liuško , to víš, že to zvládneš. A když budou obě miminka plakat, tak budou plakat…zvykneš si :wink: Troška pláče nikomu neuškodila a ruce máš jen dvě. Ale neboj, budeš báječná maminka :-) A užívej si manžílka, když ho máš konečně doma :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2144
17.9.06 20:58

Zdeni , dík, ty mi vždycky tak pěkně potvrdíš moje domněnky… :lol: :lol: :lol:

Ségruše , no jo, ale ty už „nemusíš“, ale já jo a to mi vadí… Milovat se „jen tak“ je o nečem jiném… :oops: Snad mi rozumíš… :wink:

Liuško , to jste si s manžílkem udělali krásný výlet! Hezky si užijte volný týden, snad bude hezké počasí… :lol:

Těhulky a jak to, že nespíte, už je skoro 21:00… :wink: :lol:

Holky, teď mi došlo, že my máme zítra výročí svatby!!! :lol: :lol: :lol: Já na to úplně zapomněla! :oops: :oops: :oops: Jejda… Manža má určitě něco nachystané a já prd… Jsem to ale… :oops: :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77
17.9.06 21:01

Littlemouse myslím ty dva testíky jeden je 15DC druhý je 17DC Jak dlouho jsi měla zpoždění?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3301
17.9.06 21:03

Sarah , já vím, že to je rozdíl, jestli člověk „musí nebo nemusí“…
Tak zítra upeč nějaký dort, nebo uvař manželovu oblíbenou dobrůtku a je to? ;-)
Ještě jsem se chtěla zeptat, co budete dělat s tou návštěvou, když ty nemůžeš mluvit? 8O

A neboj, spát už bych šla,ale nemůžu se jít osprchovat, Miky ještě nespí…usíná s baťohem na zádech, tak to bude asi na dlouho :lol: :lol: :lol: A manžel není doma, aby ho pohlídal, vyrábí domeček pro želvu :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5525
17.9.06 21:05

sarah, ty uz taky nemusis :wink: …mas po ovu 8)
ja bych uz spala, ale jeste musim chvili pracovat… jsem si to blbec nechala az na ted :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3301
17.9.06 21:06

Kacoro , tak to jsou aktuální 15DPO=15 dnů po ovulaci, takže jeden den zpoždění a 17DPO je 3 dny zpoždění…jo a ještě k té čárce, důležité je, jestli byla v limitu, některé testy (Unimarkt, Seratect direkt, Baby test) rády ukazují falešnou čárku po limitu.....Přeju ti, ať ta tvoje čárka jen sílí, jako ta moje ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2144
17.9.06 21:10

Myško , zkusím to ještě nějak vymyslet… Jsem ostuda… :oops:

Návštěva tu bude jen přespávat, já budu hostitelka, budu vařit, o společenskou konverzaci se bude starat manža. Přes den pak budou mít společnej program, prohlídky po Praze, večer společný koncert s naším sporem a tak. Já budu tichý divák! :lol:

Vy máte želvičku, jo? A proč má Miky batůžek? 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77
17.9.06 21:10

Moc děkuju snad uvidíme no počkám do pátku.Ale mám furt takové divné tlaky v bříšku které trvají už asi 6dní neli dýl

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3301
17.9.06 21:15

Manžel ještě želvičku nemá, ale zítra si ji jede koupit, tak se činí…mně by poličky v 9 večer nedělal :twisted: :lol:
No a Miky má baťůžek, protože to je taková plyšová kravička, on s ní dnes celý den chodil, pak že s ní bude spát no a sám si ji dal na záda…jsem zvědavá, jak mu ji budu svlíkat…prý už je nachystaný do školky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3301
17.9.06 21:21

Tak já už mažu spát, Miky konečně zaklapnul víka. Brou noc vám všem :-) Perličko, na zítra držím moc palečky ať ti potvrdí krásně vysoké HCG :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2144
17.9.06 21:22

Aha, tak to je pěkný… :lol: :lol: :lol: Já chápu, že to spolu nesouvisí, ale napadla mě při čtení tvého příspěvku replika z filmu „S tebou mě baví svět“: „Já si vezmu s sebou do batůžku želvičku…“ :lol: :lol: :lol:

Já šiju na balkon síť proti holubům… Pořád by tam chtěli hnízdit, potvory! :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2144
17.9.06 21:23

Dobrou! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5525
17.9.06 21:43

tak ja mam hotovo a padam spat…
dobrou vsem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová